Astrologė Palmira: gali atšalti santykiai su mylimu žmogumi

Sunkiai prognozuojama diena, kai viskas išeina atvirkščiai: ten, kur ko nors tikėsitės, atsiras nenumatytų trukdžių, o pasiseks, pagalba ateis iš ten, iš kur nelaukėte. Aplinkybės gali versti priimti svarbius veiklos ar asmeninius sprendimus, ko nors atsisakyti prieš savo valią.

Komplikuota diena ne tik reikalams tvarkyti, bet ir jausmams reikšti – nepatartina skirti meilės pasimatymų. Šiandien dėl įvairių priežasčių (dažniausiai dėl paiko ginčo) gali atšalti santykiai su mylimu žmogumi.<br>123rf.com
Komplikuota diena ne tik reikalams tvarkyti, bet ir jausmams reikšti – nepatartina skirti meilės pasimatymų. Šiandien dėl įvairių priežasčių (dažniausiai dėl paiko ginčo) gali atšalti santykiai su mylimu žmogumi.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-15 06:53, atnaujinta 2018-01-06 19:20

Nors galimos įvairios kliūtys, nepabūkite jų. Tiesa, planuokite ir vilkitės nedaug. Neverta tvarkyti finansinių reikalų, ginčytis dėl pinigų – bent jau į finansines avantiūras nesivelkite. Kita vertus, tai tinkama proga ieškoti būdų taupyti, racionaliai panaudoti turimas santaupas.

Komplikuota diena ne tik reikalams tvarkyti, bet ir jausmams reikšti – nepatartina skirti meilės pasimatymų. Šiandien dėl įvairių priežasčių (dažniausiai dėl paiko ginčo) gali atšalti santykiai su mylimu žmogumi. Jei nemokėsite atleisti, vis pyksite, priekabiausite ir rodysite savo ambicijas, principus, ko gero, neišvengsite ginčo su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu, tai jus dar labiau atitolins. .

Būkite pagarbesni, nuoširdesni tėvams, seneliams ar tiesiog vyresnio amžiaus žmonėms – jiems gali stigti jūsų meilės, nuoširdumo, atvirumo. Moterims ši diena gali būti nemalonesnė ir sudėtingesnė nei vyrams.

Šiąnakt 1 val. 53 min. Merkurijus įėjo į Jaučio ženklą ir juo judės iki gegužės 1 d. Kol Merkurijus Jautyje, nepalanku ką nors keisti ar diegti naujas idėjas. Dabar sunkiau apsispręsti, greitai rasti išeitį. Mąstymas taps konservatyvesnis, elgesys, veiksmai inertiškesni. Tuo pat metu padaugės praktiškumo, organizuotumo, bet ims stigti lankstumo, išradingumo. Reikalo sėkmę lems užsispyrimas. Bendravimas taps ramesnis, nuoseklesnis. Bus galima pasikliauti žodžiu ir seno draugo parama. Tai palankus laikas spręsti materialines problemas.

Iš antradienio į trečiadienį svarbūs tik tie sapnai, kuriuose matyti realūs vaizdai, jie pildysis tiesiogiai.

Blogas ženklas: jei kišenė prakiurtų, ką nors pamesti, jei iš rankų kristų pinigai, raktai, sutikti žmogų su tuščiais kibirais – nuostoliai, apgaulės, nesėkmės; itin blogai raktus pamesti – galima artimo žmogaus netektis.

Geras ženklas: gauti pinigų – ilgalaikė finansinė sėkmė; sutikti žmogų su pilnais kibirais – greitu laiku ims gerėti jūsų materialinė padėtis.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis netinkamas svarbiems reikalams tvarkyti, naujiems darbams pradėti; palankios spalvos – melsva, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Neleiskite, kad kas nors gadintų jums nuotaiką ir gaišintų. Būtina atsiriboti nuo tų, kurie trukdo laimingai gyventi ir efektyviai dirbti. Būkite kategoriškesni atsisakydami jums nenaudingo reikalo, tuščio pirkinio – deja, šiuo metu jums bus lengva įsiūlyti ką nors visiškai nenaudingo, dėl to vėliau gailėsitės.

Jautis (04 21–05 21). Nors Mėnulis atrodys ranka pasiekiamas, sena svajonė jau jūsų, dėl neaiškių priežasčių Mėnulio taip ir nepavyks nusiskinti nuo dangaus. Deja, tai apribojimų laikas, kai tenka susitaikyti, kad kol kas ne visi keliai atviri. Būkite atsargesni su užsieniečiais, jei teks tvarkyti verslo, piniginius ir turto reikalus.

Dvyniai (05 21–06 22). Saugokitės provokacijų, nesivelkite į intrigas. Nemenka traumų, avarijų, nuostolių tikimybė. Nerizikuokite pinigais ir savo pareigomis darbe. Ne laikas prašyti finansinės pagalbos iš vadovybės ar tėvų. Būkite atidesni tėvų skundams. Pasisaugokite skundikų darbe.

Vėžys (06 22–07 22). Neskubėkite teisti, galbūt ir jus kas nors smerkia? Partneriai gali nuvilti neįvykdę duoto įsipareigojimo, užvilkinę jums svarbų reikalą, neįvykdę pinigų pervedimo. Būkite šiltesni su sutuoktiniu – ne laikas komplikuoti santykius įtarinėjimais, jėgos, autoriteto demonstravimu.

Liūtas (07 22–08 23). Būsite nepatiklūs, įtarūs, ypač darbo reikaluose ir santykiuose su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Neskubėkite pyktis su kolegomis, savo viršininku ar pavaldiniais ir nekelkite scenų mylimam asmeniui, sutuoktiniui.

Mergelė (08 23–09 23). Mažiau rizikuokite, ypač tvarkydami dalykinius reikalus, – galite būti apkaltinti neprofesionalumu, neatsakingumu ar tiesiog nepagarba vadovybei, darbui. Dėl niekų galite susivaidyti su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu. Ne laikas griežtiems pokalbiams su vaikais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nesiaiškinkite santykių su kerštingais asmenimis, nepasiduokite suinteresuotų asmenų spaudimui, įkalbinėjimams, tiesa, paisykite vadovo nuomonės, reikalavimų (kitaip galite patekti į jo nemalonę). Būkite dėmesingesni, pagarbesni tėvams ir savo šeimai.

Skorpionas (10 23–11 23). Aplinkybės gali susiklostyti visai kitaip, nei manėte. Tikėtinos priverstinės išlaiduos, nuostoliai, tad pasistenkite nepažeisti įstatymų ir taisyklių. Mažiau vilkitės gauti ir patys venkite žadėti, įsipareigoti. Taupykite pinigus.

Šaulys (11 23–12 22). Negaiškite laiko iš ko nors tikėdamiesi malonių. Jei patys nepasistengsite, nebus jokių rezultatų. Venkite kritikuoti, priekaištauti, dėl smulkmenų priekabiauti prie sutuoktinio – „nesimėtykite akmenimis, jei gyvenate stikliniuose namuose“.

Ožiaragis (12 22–01 21). Būsite įsitempę, sunerimę, tačiau ne laikas impulsyviems sprendimams, ginčams, konfliktams, tad mokėkite susitvardyti, kai ko nors užsimanysite, nesupykti, kai teks netikėtai viską mesti ir keisti planus. Nerizikuokite kelyje.

Vandenis (01 21–02 20). Aplinkiniai nebus atviri – kai ką mėgins slėpti, gal net apgauti. Ne laikas priimti svarbius finansinius sprendimus – tai apribojimų, nuostolių metas. Atidėkite kitai savaitei savo finansinius rūpesčius, tada juos išspręsti bus lengviau.

Žuvys (02 20–03 21). Galite kaktomuša atsitrenkti į netikėtas kliūtis – nenusiminkite: šiandien vargu ar pavyks įgyvendinti savo planus. Nesistenkite aiškintis santykių su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu – ne laikas ultimatumams (jei liepsite rinktis, labai tikėtina, kad pasirinks ne jus).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.