Rūbai pagal Zodiaką pavasariui – nustebsite, ko jums trūksta

Net jei nelabai domitės astrologija, bet dievinate madą, atraskite laiko perskaityti, kas rekomenduojama šį pavasarį stilingoms skirtingų Zodiako ženklų atstovėms.

Nebijokite keistesnių įdomesnių aprangos detalių. Būkite kūrybingos!<br>123rf nuotr.
Nebijokite keistesnių įdomesnių aprangos detalių. Būkite kūrybingos!<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2015, 5:13 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 4:03 PM

Avinas: Ruošdamiesi į kelionę kraukitės lagaminus, kuriuose nestigtų vietos elegantiškiems prabangiems apdarams. Jūs ne iš tų, kad vakarieniautumėte kurorto restorane įlindusios į šortus.

Jautis: Kasdien – kaip į pasimatymą! Viliokiškai pasipuošusi tikrai pavergsite nusižiūrėto žavaus vyro širdį. Juk nenorite pavasarį būti viena?

Dvyniai: Šį pavasarį jums būtinai reikia įsigyti plazdančią suknelę. Geriausiai – iš šilko. Pageidautina ne vieną! Ypač jei mėgstate rengtis ryškiai.

Vėžys: Pirmiausia susitvarkykite savo rūbų spintą. Atrasite tokių dalykų, kuriuos jau seniai užmiršote, bet būtent jie jums padės susikurti įdomų įvaizdį.

Liūtas: Nebijokite keistesnių įdomesnių aprangos detalių. Būkite kūrybingos! Juoda spalva šį pavasarį – tikrai ne jums. Išdrįskite nusipirkti raudonus ar geltonus džinsus ir nustebinsite aplinkinius.  

Mergelė: Planuojate kelionę? Pasiruoškite jai tinkamai. Įsigykite stulbinančių, specialiai atostogoms kurorte skirtų drabužėlių – gėlėtų plazdančių suknelių, ryškiaspalvių šortų. Arba viską pirkite iš džinsinio audinio – šiemet jis juk ant bangos!  

Svarstyklės: O jums metas atnaujinti savo profesinę aprangą. Nepamirškite, kad žmones sutinkame pagal išvaizdą. Tad jei ėmėte rengtis per daug laisvai, atsigręžkite į klasiką.

Skorpionas: Iš anksto pasirūpinkite vasariniais apdarais. Juk nenorite džiaugtis tuo, kas liks nuo kitų, greitesnių ir mėgstančių ryškiau apsirengti?

Šaulys: Pamirškite bet kokius mados kaprizus. Šį pavasarį jums labiausiai tiks niekuomet nesenstantys klasikiniai paprasti drabužiai. Jei išgirsite pastabų, jog nesekate mados, atkirskite, kad turite savo stilių!

Ožiaragis: Išsiskirkite iš kitų ryškiomis spalvomis ir raštais. Jei iki šiol mėgdavote santūresnį stilių, pats laikas šį pavasarį kuo nors nustebinti aplinkinius, kitaip visą gyvenimą ir liksite pilka pelytė.

Vandenis: Sportiški stilingi drabužiai jums reikalingi tam, kad suspėtumėte su sparčiu gyvenimo tempu. Jums būtina įsigyti madingą džemperį, su kuriuo galėtumėte eiti ir į darbą, ir į sodą, ir į vakarėlį.

Žuvys: Palepinkite save palaimą teikiančiais grožio produktais ir madingais drabužiais. Tai puikios priemonės nuvyti depresiją ir vėl išeiti į žmones. Jūs to tikrai nusipelnėte. Tad pirmyn ieškoti ryškiaspalvių drabužių!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.