Zodiako poros, kurioms geriau nebūti kartu

Astrologai teigia, kad kai kurie Zodiako ženklai visiškai netinka vieni kitiems, tad jiems geriau nebūti kartu. Kokie Zodiako ženklai nedera tarpusavyje? Apie tai rašo cosmo.ru

 Kai kurių ženklų atstovams geriau nesusitikti.<br> 123RF asociatyvi iliustr.
 Kai kurių ženklų atstovams geriau nesusitikti.<br> 123RF asociatyvi iliustr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2019, 3:12 PM

Vandenis ir Žuvys

Vandenio ženklo žmonės niekada nestokoja idėjų ir nuolat siekia naujų tikslų.

Vandenis moka prisiderinti ir prisitaikyti prie žmogaus, jei jiedu užsiima ta pačia veikla. Be to, šio ženklo atstovai turi nusibrėžę tikslią, aiškią ir tvirtą gyvenimišką poziciją. Jie optimistiški, pasitiki savimi ir trykšta gyvenimo džiaugsmu.

Tačiau dėl Vandenių nepastovumo ir blaškymosi dažnai kenčia artimi žmonės. Pragmatiško ir racionalaus Vandenio santykiai niekada nesusiklostys su Žuvų ženklo atstovais – romantiškais idealistais, matančiais pasaulį šviesiomis spalvomis ir reikalaujančiais nuolatinio dėmesio sau. Be to, tiesmukas Vandenis nesugeba išreikšti savo jausmų, o tai visada kelia Žuvims nepasitenkinimą ir nuoskaudą.

Avinas ir Jautis

Gimę po Avino Zodiako ženklu – užsispyrę, ambicingi, tačiau savarankiški žmonės.

Šio ženklo atstovus traukia žmonės, pasižymintys aukštomis dvasinėmis ir moralinėmis savybėmis, taip pat tuos, kuriems būdingas nestandartinis mąstymas bei visiška priešingybė jų charakteriui. Gimę po Avino ženklu labiausiai nesutaria su pakankamai pakančiais, tačiau nekantriais Jaučio ženklo atstovais, kuriems iš principo nepriimtinas Avinų požiūris į gyvenimą.

Be to, šio ženklo žmonės karštligiškai reaguoja ne tik į konfliktines gyvenimo situacijas, bet ir malonius, džiaugsmingus momentus, tačiau tai nė kiek neveikia Jaučio atstovų, kuriems pirmoje vietoje jų pačių emocijos.

Artimas ryšys tarp jų galimas, bet tikrai ne santuoka. Avinui bus sunku nuslopinti naujovių ir įvairovių trauką, o Jautis mėgsta pastovumą ir stabilumą.

Dvyniai ir Ožiaragis

Dvyniai – vienas iš sunkiausiai suprantamų Zodiako ženklų. Būtent tuo galima paaiškinti ir jų nepastovumą. Nors šio ženklo atstovai gana jausmingi ir aistringi meilėje, tačiau būdami nuolatinėse paieškose, jie dažniausiai neplanuoja ilgalaikių santykių. Iš prigimties dvilypė šio ženklo natūra gali paaiškinti, kodėl jie traukia iš esmės daugumos Zodiako ženklų atstovus. Tačiau pakankamai jautrūs ir gana greitai įsimylintys Dvyniai visiškai nedera su mėgstančiais viską apgalvoti ir atsargiais Ožiaragio Zodiako ženklo žmonėmis.

Vargu, ar konservatyvusis Ožiaragis susitaikys su laisvę mylinčiais Dvyniais, kurių elgesys greičiau atrodys iššaukiantis nei suprantamas. Skirtingai nuo nepastovių savo elgesiu ir veiksmų Dvynių, Ožiaragiui būdingas pastovumas, stabilumas ir rūpintis kitais.

Vėžys ir Svarstyklės

Kadangi Vėžiai priklauso Vandens stichijai, jie pasižymi jausmingumu, tvirtais principais ir nuostatomis bei ramybe tuo atveju, jei patys jaučiasi saugiai ir stabiliai. Gimę po šiuo Zodiako ženklu skiriasi nuo kitų ne tik aukštomis intelektualinėmis savybėmis, bet ir sugebėjimu išsaugoti jaunatvišką požiūrį iki senatvės.

Bene blogiausias ir labiausiai netinkamas Vėžiui partneris gali būti Svarstyklės. Kadangi Vėžys niekada nesitaikys su Svarstyklių ekscentiškomis idėjomis. Jų ne tik visiškai skirtingi požiūriai į gyvenimą, be tir pomėgiai bei interesai.

Todėl tarp šių ženklų atstovų gali būti vien trintis, nepasitenkinimas. Vėžiui visada atrodys, kad Svarstyklės jam abejingos ir nesupranta jo.

Tos poros santykiai įmanomi tik tuo atveju, jei abu nuolat ieškos kompromisų ir išeičių. Bet kadangi tiek Vėžys, tiek ir Svarstyklės nestokoja ambicijų, užsispyrimo, vargu, ar tai – įmanoma.

Liūtas ir Mergelė

Liūtams būdingos savybės – išdidumas, arogancija, intelektualumas, diplomatiškumas bei sugebėjimas išsisukti net iš kebliausios situacijos. Todėl ne vienas jų neretai įsivaizduoja turintis aureolę. Šio Zodiako ženklo žmonės siekia būti ne tik viešais, bet ir užimti prestižinę padėtį visuomenėje, vadovauti žmonėms. Tačiau gimusiems po šiuo ženklu būdinga ir audringa elgesio bei moralės tarpusavio kova, taip pat noras pasiekti viską iš karto arba bent labai greitai. Todėl jiems ne prie širdies ilgas ir kruopštus darbas bei didžiulės pastangos.

Liūtas ir Mergelė, galima sakyti, visiškai nesuderinama pora. Nieko nesivaržantis ir laisvai net iššaukiančiai ir arogantiškai besielgiantis Liūtas niekada nepalaikys Mergelės ženklo partnerio ar partnerės sunkiose gyvenimo situacijose.

Tuo tarpu Mergelės gyvenimo tikslas – rimti ir stabilūs santykiai, apie kuriuos Liūtas net nesusimąsto. Be to, Mergelės ženklo atstovai linkę kritikuoti aplinkinius, o tai Liūtui beveik nepakeliamas smūgis per jo savimeilę ir savivertę.

Ir dar. Mergelė – praktiška, o Liūtas dosnus ir išlaidus. Todėl geriau nė neužmegzti jiems santykių, nes vis tiek nieko gero iš to nebus.

Skorpionas ir Šaulys

Skorpiono ženklo žmonės – gilios, dvasingos, tačiau sudėtingos asmenybės. Aplinkiniams susidaro įspūdis, kad jie – nepasiekiami ir neprieinami žmonės.

Šio ženklo atstovai pasižymi neįtikėtinai stipria valia, kovoja dėl savo vietos po saule ir sėkmės gyvenime su neįtikėtinai didžiule jėga, energija ir net agresyvumu. Paprastai jie kaunasi iki galo, negalvodami apie pasekmes. Tai bene vienas iš svarbiausių šio ženklo atstovams būdingų bruožų.

Skorpionas – seksualiausias iš visų Zodiako ženklų atstovų, todėl tie žmonės nuolat ieško meilės. Egoistui Skorpionui visiškai ne pora laisvę mylintis Šaulys. Iš šalies žvelgiant, jo nerūpestingumas, bohemiškas gyvenimo būdas ir gana dažnas partnerių keitimas tikrai ne Skorpionui, ieškančiam savo antrosios pusės, kuria galima visiškai pasitikėti.

Skorpionas siekia užsibrėžto tikslo ir nestokoja idėjų bei sumanymų ne tik darbinėje, visuomeninėje veikloje, bet ir šeimyniniame gyvenime. Tuo tarpu Šaulys – keliauninkas pagal savo natūrą, gyvenantis šia diena.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2015 metų balandžio 14 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.