Astrologė Palmira: aktyvi diena – tiks imtis ryžtingų veiksmų

Įtemptas metas, tačiau pasistenkite į situaciją pažvelgti kitaip ir išvysite, kad viskas truputį kitaip, gal net atvirkščiai ir geriau, nei manėte. Tai aktyvi diena – tiks imtis ryžtingų veiksmų, kovoti už savo reikalą, principus, ginti šeimą, namus. Naudinga atkaklaus kovotojo pozicija – abejojantiems, bijantiems rizikuoti verta slėptis.

Naudinga atkaklaus kovotojo pozicija – abejojantiems, bijantiems rizikuoti verta slėptis.<br>123rf.com
Naudinga atkaklaus kovotojo pozicija – abejojantiems, bijantiems rizikuoti verta slėptis.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-23 07:00, atnaujinta 2018-01-06 03:43

Nors bus nemenka spontaniškų konfliktų tikimybė, vis dėlto tai tinkamas laikas susirinkimams, susitikimams su partneriais ar konkurentais, nes bus galimybė greitai rasti išeitį, reikalingą sprendimą. Palanki diena ir teisiniams reikalams tvarkyti, bylinėtis, sandoriams tvirtinti, pradėti naują veiklą. 

Netinka liūdėti ir ką nors užbaigti. Taip pat nepalanku rašyti laiškus, užsiimti azartiniais žaidimais.

Gerai daugiau sportuoti, bėgioti. Palanku pirkti ginklus, peilius ir kitus aštrius metalinius įrankius. Tinka įsigyti pirštines.

Iš trečiadienio į ketvirtadienį gerai sapnuoti valgį, galvos apdangalus – finansinė sėkmė. Blogai – mirusiuosius, kapines, ginklus, kraują, pinigus.

Blogas ženklas: jei sulūžtų metalinis daiktas, peilio ašmenys – gresia pavojus, nužiūrėjimas; sušlapti, būti netyčia vandeniu aplietam – jūsų paslaptis gali paaiškėti; pamesti sagą – apsaugos praradimas; jei jums sėdint sulūžtų kėdė, lipant laiptai, gulint lova – neturtas, šeimos iširimas.

Geras ženklas: jei indai sudužtų į smulkias šukes – garbingai įveiksite dabartinius išbandymus; įsipjauti, įsidurti – atsikratysite to, kas nereikalinga; rasti aštrų metalinį daiktą – nugalėsite priešus; rasti pamestą peilį – sėkmė (jei jį paimsite ir toje vietoje paliksite monetą – noro išsipildymas, pergalė).

Žvilgsnis į priekį: penktadienį tinka imtis nebaigtų darbų, painių užduočių; palankūs pasteliniai tonai.

Avinas (03 21–04 21). Nors tai kovos diena, jums derėtų nebūti agresyviems, nesivelti į ginčus su vadovybe, policijos pareigūnais ir šeimos nariais, ypač vaikais. Neįsitraukite į konkurencinę kovą darbe, nerizikuokite vairuodami. Nepykite dėl galimos kritikos – parodykite, kaip vertinate konkurentus, priešus paversite sąjungininkais.

Jautis (04 21–05 21). Ryte netikęs žodis gali sugadinti visą reikalą, tad neleiskite sau susierzinti, ypač darbe bendraukite ramiai, nuoširdžiai, – taip elgdamiesi neleisite jūsų provokuoti. Tinka imtis skubių reikalų tvarkymo.

Dvyniai (05 21–06 22). Palanku tvarkyti užvilkintus finansinius reikalus norint juos paskubinti. Taip pat pamėginkite imtis to, ką kažkada darėte, bet dėl vienokių ar kito priežasčių atidėjote.

Vėžys (06 22–07 22). Kovokite iki galo – būtent šiandien turite galimybių laimėti. Ir jokių kompromisų su priešais – vėliau pasigailėsite. Kita vertus, jei nesijaučiate pasirengę kovai, atidėkite ją ilgam.

Liūtas (07 22–08 23). Nors diena itin aktyvi, jums nepalanku imtis energingos veiklos ar veltis į kovą – derėtų pasitraukti į šalį iki rytdienos. Venkite bendrauti su nemaloniais asmenimis.

Mergelė (08 23–09 23). Net be jūsų prašymo kas nors gali paremti, užtarti ar kitaip pagelbėti – įtakingi asmenys bus jums palankūs. Įgysite ir naujų gerbėjų, rėmėjų. Vadovybė įvertins jūsų nuopelnus, tad galite tikėtis įdomių pasiūlymų – nepraleiskite progos pasišnekėti su šefu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pavyks atsigriebti dalykuose, kuriuos anksčiau praleidote savo veikloje, konkurencinėje kovoje. Verta tvarkyti svarbius tarnybinius reikalus. Palankus metas susitikti su būsimu darbdaviu, pasirašyti naują darbo sutartį.

Skorpionas (10 23–11 23). Nepraleiskite geros progos įgyti persvarą – atkaklaus, metodiško triūso rezultatai bus akivaizdūs ir net asmeniniuose santykiuose. Priimkite dalykinius pasiūlymus iš užsieniečių.

Šaulys (11 23–12 22). Galima rizikuoti, jei partneriai, sutuoktinis, draugai jus palaiko. Nebijokite prarasti – kaip kitaip atsiras vietos naujiems dalykams jūsų gyvenime?

Ožiaragis (12 22–01 21). Įsiklausykite į senų draugų nuomonę, patarimus. Nesiginčykite su antrąja puse, neskubėkite pyktis ir su dalykiniais partneriais bei tais, kurie jus palaiko. Aktyviai tvarkykite sudėtingus teisinius, finansinius reikalus.

Vandenis (01 21–02 20). Erzins, kels vidinę įtampą seni suklydimai... Vis dėlto ši diena puiki atitaisyti seną klaidą, ką nors iš esmės perdaryti. Aplinkybės gali taip susiklostyti, kad galėsite dar kartą pasinaudoti praleista gera proga.

Žuvys (02 20–03 21). Šiandien net sunkiausioje situacijoje pasiseks. Tai laimingos kovos dėl profesinio pripažinimo, savo vaikų, šeimos metas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.