Palmira įžvelgia tinkamą metą ieškoti didesnio atlyginimo

Šiandien būtina vykdyti savo pareigas, taip pat paklusti kitiems, nusileisti, taikytis. Palanku užsiimti konkrečiais, žemiškais reikalais. Spręskite socialines, finansines problemas. Geras laikas ilgalaikiams sandoriams (patartina tvirtinti tik tuos verslo susitarimus, iš kurių nesitikite greitos naudos).

Dangaus ženklai rodo, jog dabar yra tinkamas metas ieškoti geriau mokamos darbo vietos, keisti darbovietę, pasirašyti naują darbo sutartį.<br>123rf nuotr.
Dangaus ženklai rodo, jog dabar yra tinkamas metas ieškoti geriau mokamos darbo vietos, keisti darbovietę, pasirašyti naują darbo sutartį.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 24, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 1:25 AM

Tinkamas metas ieškoti geriau mokamos darbo vietos, keisti darbovietę, pasirašyti naują darbo sutartį. Palanku kreiptis į vadovybę su pasiūlymais ar prašymais. Kad ir su kuo bendrausite, gerai apgalvokite pažadus – juos nebus lengva tesėti.

Verta dirbti su painia, sena, sunkiai pasiekiama, užmiršta informaciją. Iš esmės į naujus reikalus nesiorientuokite – naujo ieškokite praeityje. Daugiau dėmesio skirkite praeičiai. Beje, turite progą paieškoti paslėptų dokumentų, daiktų ir pan.

Nepalanku vykti į keliones, taip pat priimti dovanas, pirkti vertingų daiktų. Negerai pyktis. Netinka badauti.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo gerai sapnuoti kovą, ginklus, ugnį ir blogai vandenį, maistą.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė subraižytų, paslysti, parkristi, ypač į purvą.

Geras ženklas: rasti medinį daiktą, namuose kepti duoną ar pyragą.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis palankus bendrauti, švęsti, nedidelėms kelionėms, tiesa, sekmadienis po 12 val. 31 min. nebepalankus, netinkamas nei švęsti, nei įsigyti vertingų daiktų.

Avinas (03 21–04 21). Reikalai, kuriuos dabar tvarkote, neduos greitų vaisių, tačiau laimėjimai bus ilgalaikiai. Atsakingus susitikimus prasminga atidėti kitai savaitei. Pasistenkite pirmiausia būti geri saviems, o ne svetimiems.

Jautis (04 21–05 21). Atsitiktinumas atneš laimę, tad būkite dėmesingi dalykams, kuriuos išgirsite, sužinosite, pajusite, suprasite, – jūsų gyvenimas gali pakrypti naudinga linkme.

Dvyniai (05 21–06 22). Palanku spręsti finansines, socialines problemas, tvarkyti verslo reikalus, pasirašyti sandorius. Susitikimai, pokalbiai ir veiksmai naudingi, o įgyta patirtis bus vertinga ilgam. Puiki proga vakare aplankyti draugus, giminaičius.

Vėžys (06 22–07 22). Susitelkite – jūs galite išsiveržti į priekį, nugalėti konkurentus. Tiesa, skubėti nedera: ši diena lems ilgalaikius įvykius, tad sprendimai turi būti apgalvoti, o rizika pamatuota. Palanku spręsti veiklos finansavimo klausimus. Geras laikas pradėti gydymosi ar sveikatos stiprinimo kursą.

Liūtas (07 22–08 23). Nepaprastų susitikimų, subtilių pokalbių diena, romantiškų fantazijų metas. Aktyviai veiklai netinkamas laikas, dabar labiau reikia poilsio ir ramybės, kad galėtumėte pasvajoti, atsipalaiduoti – kils puikių idėjų, atsiras pilnatvės pojūtis. Palanku tvarkyti konfidencialius reikalus.

Mergelė (08 23–09 23). Seksis viskas, kuo užsiimsite, gerai jausitės visur, kur atsidursite. Daug džiaugsmo suteiks ir geros naujienos, vertingi pasiūlymai, susitikimai su draugais. Tai metas, kai netikėtai gali pasikeisti ir jūsų jausmai – draugystė virsti meile, o buvę romantiški santykiai gali tapti bičiuliškais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nors pakaks rūpesčių šeimoje, norėsis ramybės, prisiverskite užsiimti svarbių dalykinių reikalų tvarkymu. Mokėkite naudotis palankiomis veiklai aplinkybėmis. Tai geras laikas pokalbiui su šefu.

Skorpionas (10 23–11 23). Jūsų įtaka aplinkiniams sparčiai augs, jus pastebės svarbūs, įtakingi asmenys. Galite tikėtis ne tik gausių komplimentų, šaunių įvertinimų, bet ir naudingų partnerystės (ne tik dalykinės) pasiūlymų. Tai geras laikas užmegzti partneriškus ryšius, ypač su užsieniečiais. Pasistenkite kuo nors nudžiuginti sutuoktinį.

Šaulys (11 23–12 22). Nepraleiskite atsiveriančių gerų progų – nepasitikėjimas likimu, įtarumas kenks. Pamirškite savo nerimą, negeras nuojautas. Labiau pasitikėkite žmogumi, kurį mylite. Tinka apgalvotai rizikuoti tvarkant piniginius, turto reikalus. Galima netikėta dovana, nelaukta pagalba.

Ožiaragis (12 22–01 21). Priimkite gautus pasiūlymus bendradarbiauti, paviešėti – tai sėkmingas laikas pasirodyti visuomenėje, priimti svečius. Sutuoktinio nuoširdumas ir aplinkinių dėmesys suteiks naujų jėgų bei optimizmo.

Vandenis (01 21–02 20). Problemų pakaks, tačiau nestigs ir galimybių su jomis susidoroti. Tik neskubinkite įvykių – savo rūpesčius atidėkite kitos savaitės viduriui. Vakare pasikvieskite svečių – senų draugų vizitas taps džiugiu ir naudingu įvykiu šeimos gyvenime.

Žuvys (02 20–03 21).  Aplinkiniai jums simpatizuos, reikš pagarbų dėmesį – tai gera proga svarbiam pokalbiui su žmogumi, nuo kurio priklauso jūsų ateitis, pripažinimas, pinigai. Pasiteisins apgalvotos avantiūros. Laukia sėkmė tvarkant reikalus, jausmų srityje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.