Palmira įspėja nieko nedaryti rytą, sėkmingas laikas – po pietų

Pirmadienis iki 13 val. 35 min. nepalankus, tai – klaidų, iliuzijų laikas. Situacija gali ir neatitikti lūkesčių, tad pasiruoškite taikiai, geranoriškai išgirsti ir nepalankią savo atžvilgiu naujieną ar už jus vyresnio, viršesnio asmens sprendimą.

Pirmadienis iki 13 val. 35 min. nepalankus, tai – klaidų, iliuzijų laikas. Geriausia susitikimus atidėti antrai dienos pusei.<br>123rf nuotr.
Pirmadienis iki 13 val. 35 min. nepalankus, tai – klaidų, iliuzijų laikas. Geriausia susitikimus atidėti antrai dienos pusei.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 27, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 7:54 PM

Pirmą dienos pusę būtina didesnė atida rašant, skaičiuojant, dirbant su dokumentais, pinigais. Atidžiai tikrinkite jus pasiekiančią informaciją, verta dažniau tikslintis, konsultuotis.

Geriausia būtų svarbius reikalus ir susitikimus atidėti antrai dienos pusei arba rytdienai. Beje, šis laikas bus susijęs su karminių skolų grąžinimu, tad gausime tai, ką užsitarnavome per mėnesį.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – tai sėkmė meilėje bei tvarkant reikalus. Ruduo, žiema reikštų nusivylimą, nuostolį.

Blogas ženklas: paslysti, nukristi, jei jus užgriūtų smulkūs, neplanuoti reikalai.

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinamos šviesos blyksnį, jei paukščio plunksna ant galvos nukristų.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas imtis neskubių darbų; tinka nešioti geltonų, tamsiai raudonų, rudų tonų drabužius, vengtini šalti atspalviai.

Avinas (03 21–04 21). Pirmą dienos pusę – jokių avantiūrų: jūsų norai ir ketinimai nebus tinkami. Ir būkite atidūs, kad nesusivaidytumėte su artimaisiais, ypač su vaikais. Nuo jūsų gali nukentėti ir mylimas žmogus. Sėkmingas laikas tik po pietų, ir jis bus palankus tiek reikalams tvarkyti, tiek romantiškiems pasimatymams.

Jautis (04 21–05 21). Jūsų jausmai itin trapūs, lengvai pažeidžiami. Verta šią dieną skirti sau ir artimiesiems, pamiršti visus dalykinius rūpesčius – tai nepalankus metas veiklai. Būkite atidesni maisto kokybei.

Dvyniai (05 21–06 22). Bendraujant ar vairuojant automobilį jūsų reakcija, ko gero, bus neadekvati. Ir venkite ginčų pirmą dienos pusę – tiesos vis vien nerasite. Susitikimams, reikalams tinkamas metas po pietų. Rytdienai nieko skubaus neatidėkite.

Vėžys (06 22–07 22). Tai karminių dovanų metas – po pietų sužinosite, ką užsitarnavote. Pirmą dienos pusę bus nepalanku pasirašinėti sandorių ir kitokių piniginių, turto dokumentų. Nesivelkite į ginčus dėl pinigų, dėl ištikimybės.

Liūtas (07 22–08 23). Iki pietų būsite pernelyg neatsargūs – sunkiai pakelsite pasipriešinimą, nesutikimą su jūsų nuomone, valia... Protingai paskirstykite savo jėgas ir laiką – galite niekams, tuštiems ginčams, kvailiems konfliktams iššvaistyti ryto energiją, kurios prireiks rimtam darbui atlikti. Pokalbiui su vadovybe tinkama antra dienos pusė.

Mergelė (08 23–09 23). Daugiau laimėsite, jei pasistengsite likti atokiau nuo svetimų problemų, o savas bent laikinai pamiršite. Diena netinkama reikalams tvarkyti – vargu ar teisingai įvertinsite situaciją.

Svarstyklės (09 23–10 23). Vienaip suplanuosite, kitaip išeis. Tvarkant reikalus nereikėtų niekuo pasikliauti – patys padarykite tai, kas reikia. Antrą dienos pusę suskubkite sutvarkyti kuo daugiau svarbių reikalų, kitaip jie kuriam laikui įstrigs.

Skorpionas (10 23–11 23). Būsite susirūpinę ne tuo, kuo iš tiesų reikia. Gana nepalanki pirma dienos pusė – galimi nesutarimai su vadovybe, partneriais, sutuoktiniu. Patartina visus svarbius reikalus ir dalykinius susitikimus, pokalbius atidėti antrai dienos pusei. Tai bus tinkamas metas derėtis su vadovybe dėl jums palankesnių darbo sąlygų.

Šaulys (11 23–12 22). Itin žavėsitės tolimais ir nepasiekiamais dalykais – buka kasdienybė bus visiška nepriimtina... Atsitokėsite, realiau situaciją vertinti imsite tik po pietų. Ir tai bus tinkamas laikas svarbiems darbo, kelionių reikalams tvarkyti.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nepraraskite savitvardos ryte: galimas netikėtas konfliktas, išsiskyrimas dėl nesusipratimo. Kad ir kas įvyktų – susitaikyti prasmingiau nei kovoti. Beje, antra dienos pusė palanki mokesčių, draudimo reikalams sutvarkyti.

Vandenis (01 21–02 20). Ieškokite ne priešo, o draugo, sąjungininko tiek tarp artimų, tiek tarp svetimų žmonių. Atsargiau vertinkite kritiką apie mylimą asmenį, sutuoktinį – labai tikėtina, kad tai apgaulė ar šiaip nesusikalbėjimas.

Žuvys (02 20–03 21). Nepersidirbkite – ką galima, atidėkite: šiandien verta nebent užsiimti senais, nebaigtais reikalais bei savo sveikatos stiprinimu. Nebūkite kategoriški ar įtarūs mylimo asmens atžvilgiu. Antra dienos pusė palanki vizitui pas gydytoją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.