Astrologė Palmira: po spontaniško nušvitimo užplūs įtampa

Blogas ženklas: ką nors nuliūdinti, sudaužyti stiklą, sagą pamesti.

Derėtų vengti kritikos, smerkimo – nespjauk į šulinį, nes teks iš jo gerti...<br>123rf.com
Derėtų vengti kritikos, smerkimo – nespjauk į šulinį, nes teks iš jo gerti...<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-30 07:00, atnaujinta 2018-01-05 10:06

Penktadienis įtemptas ir nervingas, skatins ginčus, provokuos konfliktus (ypač tarp kartų, kai vyresnieji nesiskaito su jaunesniųjų išmanumu, o jauni neįvertina vyresniųjų patirties). Bet tik jums spręsti, ar norite santarvės su savo pora, aplinkiniais, visuomene. Tai laikas, kai randami kompromisai, – tik svarbu nesikarščiuoti ir neskubėti palaikyti kurios nors vienos pusės. Būkite lankstūs, siekite aukso vidurio, na, ir stenkitės aplinkinius taikyti (o ne kiršinti). Tądien itin derėtų vengti kritikos, smerkimo – nespjauk į šulinį, nes teks iš jo gerti...

Beje, penktadienį labiau pasaugokite mažus vaikus, taip pat naminius gyvūnus – jie gali pasiklysti, pasimesti.

Penktadienį didelė automobilių avarijų, vagysčių, apgaulių, traumų tikimybė (ypač bėgant, lipant, sportuojant). Itin pažeidžiamos rankos, nugara, keliai.

Penktadienį 5 val. 1 min. Merkurijus pereina iš Jaučio į Dvynių ženklą, kuriuo judės gana ilgai – net iki liepos 8 d. Tai labai stipri Merkurijaus padėtis, nes jis – Dvynių šeimininkas. Suaktyvės bendravimas, bet ir padaugės lengvabūdiškumo užmezgant pažintis – asmenines ir dalykines. Tokia Merkurijaus padėtis itin palanki besimokantiems, dirbantiems su informacija, rašantiems, važinėjantiems, prekiaujantiems.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti grybus, žuvį, paukščius, valgyti vaisius. Blogai – ugnį, gyvates.

Blogas ženklas: ką nors nuliūdinti, sudaužyti stiklą, sagą pamesti.

Geras ženklas: dažnai nustebti, apsidžiaugti, jei jums kas nors pokštą iškrėstų.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs tik tie sapnai, kuriuose regėjote artimuosius, draugus. Sapnus suprasti reikėtų tiesiogiai. Blogai, jei mirusieji jus kvietė, gyrė, maitino, bet gerai jei barė. Palanku buvo regėti arklius, pasagas – dabartinę krizę netrukus įveiksite.

Blogas ženklas: jei katė apdraskytų, šuo aplotų, valgyti paukštieną.

Geras ženklas: jei ant jūsų užkristų paukščio plunksna, jei kas nors netyčia vandeniu aplietų, rasti monetų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgaliui nepatartina planuoti kelionių – tai geras laikas užsiimti namais, šeima.

Avinas (03 21–04 21). Ieškokite savo veiklos trūkumų, kreipkitės pagalbos į kolegas. Reikalų neskubinkite – tai, kas nepavyks, galite drąsiai atidėti. Venkite penktadienį su sutuoktiniu aptarinėti bet kokius ginčytinus reikalus – ne laikas aiškintis, kas viršesnis, kas protingesnis.

Jautis (04 21–05 21). Ketvirtadienis sėkmingesnis – tvarkykite svarbius reikalus, ypač jei jie susiję su šeima, vaikais, mylimu žmogumi. Penktadienis gana neramus – dėl niekų galite pradėti nerimauti, priekaištauti artimiesiems. Nemenka traumų tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 22). Svarbu daug nenorėti, kitaip teks nusivilti. Paklausykite šeimos narių patarimų, paisykite savo intuicijos. Artimųjų, ypač sutuoktinio, interesai turi būti svarbiausi. Penktadienį labiau pasaugokite vaikus, venkite juos barti, griežtai bausti.

Vėžys (06 22–07 22). Jei tik prireiks, akimirksniu viską suprasite ir su visais susitarsite. Susitikite su svarbiais žmonėms, derėkitės, keiskitės nuomonėmis, patirtimi. Mokykitės. Būkite tolerantiški. Ne laikas kategoriškiems sprendimams, ypač veiklos sferoje, taip pat santykiuose su tėvais, seneliais.

Liūtas (07 22–08 23). Ko gero, jums nebus palikta dilelės pasirinkimo įvairovės ir bus siūloma kuri nors iš dviejų nelabai tinkamų išeičių... Geriau nė vienos? Būkite taupesni, nesišvaistykite pažadais vaikams, sutuoktiniui, mylimam žmogui.

Mergelė (08 23–09 23). Viskas puiku, tik per daug skubėti nereikia. Naudinga į reikalus, jums svarbią situaciją ar žmogų pažvelgti taip, lyg susiduriate pirmąkart – išvysite, kas yra neteisinga. Tiesa, netiks priimti esminių sprendimų, nutraukti santykių – net jei būsite teisūs, keisdami situaciją tik prarasite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pasikliaukite nuojauta, sapnais ketvirtadienį – tikrai neapsigausite. Būkite atidūs ir smulkmenoms: atsitiktinis žodis, nereikšmingas gestas – ir jūs suprasite, kas slepiama. Tiktų ieškoti dingusių daiktų, dokumentų, įrankių, besislapstančių asmenų. Penktadienis gana rizikingas, galima akimirksniu sunaikinti senus gerus santykius ar sužlugdyti savo reputaciją.

Skorpionas (10 23–11 23). Jumis džiaugsis ir didžiuosis draugai, artimieji. Tad ketvirtadienį tiks spręsti sudėtingas problemas, susitikti su žmonėmis, nuo kurių priklauso jūsų ateitis. Penktadienis konfliktiškas – nebūkite kategoriški, ypač su tais, kurie jus myli.

Šaulys (11 23–12 22). Ketvirtadienį mėginkite tvarkykite sudėtingus reikalus. Venkite ginčytis su vadovybe, tėvais – jūsų argumentai nebus įtikinami. Penktadienis neprognozuojamas – netikėti susitikimai, reikalai, dėl kurių teks keisti planus, priverstinės išlaidos.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nors norėsis suspėti sutvarkyti kuo daugiau reikalų, šiomis dienomis netiks blaškytis, nervintis ir kitų (taip pat savęs) skubinti, erzinti. Ypač penktadienį mažiau norėkite, mažiau tikėkitės, nieko neprašykite – vargu ar jūsų norai, pageidavimai bus patenkinti.

Vandenis (01 21–02 20). Neatsargus žodis ar judesys, ir galite patirti nesėkmę ketvirtadienį, tiesa, po pralaimėjimo lauks sėkmė – penktadienis kur kas palankesnis. Tiesa, nevertėtų veltis į romantiškus nuotykius (ypač jei susidursite su asmeniu, kuris už jus arba daug jaunesnis, arba vyresnis).

Žuvys (02 20–03 21). Ketvirtadienį neblogaį tarkyti biurokratinius, juridinius reikalus. Gauti partneriški pasiūlymai bendradarbiauti bus naudingi. Mažiau ginčykitės su kolegomis bei sutuoktiniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.