Ieškote svajonių darbo? Sėkmė užkoduota Zodiako ženkluose

Mes norime, kad darbas mums suteiktų laimės ! Tokius lūkesčius atskleidžia visos socialinės apklausos: jeigu darbe praleidžiame kone pusę savo gyvenimo, reiškia, turime surasti tokį, kuriam nešvaistytumėme brangaus laiko veltui. Siūlome jums išsiaiškinti, kokie paieškos būdai jums tinka, o po to tuos būdus išbandykite!

Psichologų įžvalgos nepalieka abejonių: rasti darbą ir uždirbti daugiau pinigų daugiausia šansų turi tie, kurie gali pasigirti puikia išvaizda!<br>123rf nuotr.
Psichologų įžvalgos nepalieka abejonių: rasti darbą ir uždirbti daugiau pinigų daugiausia šansų turi tie, kurie gali pasigirti puikia išvaizda!<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2015, 6:53 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 7:49 AM

Kaip rasti svajonių darbą?

1. Racionalus būdas.

Šiame pragmatiškame amžiuje, žinoma, labiausiai paplitęs būdas – pačiam ieškoti ir priimti sau naudingus sprendimus. Pirmiausia išvardinkite savo prioritetus: kas jums svarbiausia darbe: pinigai, stabilumas, socialinis statusas, galimybė bendrauti su žmonėmis, poreikis keliauti, planuoti savo laiką, augti tarnyboje ar sužinoti, ką nors daugiau?

Susidarykite sąrašą, kuriame prioritetų reikšmingumą sudėliokite mažėjimo tvarka, ir juos įsidėmėkite: tai pravers, kai reikės priimti sprendimą renkantis darbą. Rašo portalas „elle.ru“.

Atidžiai pastudijuokite, ką siūlo rinka: kas dedasi toje srityje, kuria domitės? Koks vidutinis atlyginimas, naujausi pokyčiai, tendencijos, kokie darbdaviai – lyderiai arba naujokai? Kuo daugiau informacijos surinksite, tuo geriau.

Nuspręskite, koks atlygis jus tenkintų, kokios patirties jums reikia – ar reikėtų dar pastudijuoti, kad įgytumėte reikiamų žinių, kurių trūksta.

Išmokite paruošti santrauką: jeigu patys savęs tinkamai nepristatysite, už jus niekas to nepadarys! Jeigu reikia, kreipkitės į specialistus, kurie jusm paaiškintų, kaip pateikti apie save informaciją.

Svarbiausia – du monentai: pirmasis, darbdaviui iš jūsų santraukos turi būti viskas suprantama; antra, galite šiek tiek pagražinti savo nuopelnus ( taip, taip, jūs jau pagerinote savo anglų kalbos žinias!). Bet fantazuoti, juolab meluoti nėra jokios prasmės. Juk savo svajonę norite perkelti į realybę, o ne į fantazijų pasaulį!

Jūsų charakteris ir horoskopas: tokie darbo paieškos būdai priimtini tiems, kurie gimė po Mergelės, Jaučio, Avino, Ožiaragio, Vėžio ar Skorpiono ženklu.

2. Intuityvus būdas.

Jeigu šiuo metu esate kryžkelėje ir iš kelių darbo pasiūlymų variantų negalite išsirinkti vieno, darykite ką nors!

Dažnai nutinka taip, kad abejonės išsisklaido praktikoje: jeigu pasirinkta veikla jums iš tiesų netinka, jus pakankamai greitai tai pajusite – juk tuo reikės užsiimti dienų dienas.

Be to, kokių nors rezultatų vienaip ar kitaip pasieksite, ir tai jums padės susitiprinti pasitikėjimą savimi, kas visada naudinga.

Įsidėmėkite naudingą taisyklę: valtis tampa valdoma tuomet, kai pradedate irkluoti. Tik judėdami galite keisti kryptį!

Jūsų charakteris ir horoskopas: toks paieškos būdas gali tikti tiems, kurie gimė po Vėžio, Žuvų, Dvynių, Vandenio ar Svarstykių ženklu.

3.“Gražusis“ būdas.

Psichologų įžvalgos nepalieka abejonių: rasti darbą ir uždirbti daugiau pinigų daugiausia šansų turi tie, kurie gali pasigirti puikia išvaizda!

Tokia sėkmės istorija prasideda jau vaikystėje: tėvai su didžiuliu rūpestingumu ir švelnumu apgaubia savo gražuolius mažylius, kurie užauga linksmi (taip pat ir patrauklūs) bei savimi pasitikintys.

Pavyzdžių pakanka: mokslininkai nustatė, kad antsvorio turintys žmonės uždirba mažiau negu liekni; taip pat daugiau uždirbti sekasi aukštesniems (tegyvuoja dailūs aukštakulniai!), taip pat – šviesiaplaukiams ( moters tapimas blondine suteikia tokį finansinį efektą, kuris prilygsta kone vieneriems studijų metams universitete...).

Jūs dar nepakilote nuo kėdės, kad nueitumėte į sporto klubą ar į grožio saloną?!

Jūsų charakteris ir horoskopas: toks darbo paieškos būdas geriausiai tinka tiems, kurie gimę po Svarstyklių, Liūto, Vandenio, Skorpiono ar Žuvų ženklu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.