Astrologė Palmira: dabar netinkamas laikas deryboms

Pirmadienis nepalankus kelionėms, netinkamas įvairiems biurokratiniams, teisiniams reikalams tvarkyti – susidursite su įvairiomis kliūtimis, apribojimais. Neverta tądien aiškintis teisybės, bendrauti su vadovybe, įtakingais asmenimis, nes susidursite su keistais kaltinimais, kvailomis pretenzijomis. Ši diena itin nepalanki reikalams tvarkyti su užsieniečiais. Tai netinkamas laikas deryboms, svarbiems susitikimams, atsakingiems dokumentams tvirtinti.

Tai netinkamas laikas deryboms, svarbiems susitikimams, atsakingiems dokumentams tvirtinti.<br>123rf.com
Tai netinkamas laikas deryboms, svarbiems susitikimams, atsakingiems dokumentams tvirtinti.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 4, 2015, 7:00 AM, atnaujinta Jan 5, 2018, 2:30 AM

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį dažniausia nereikšmingi, nebent buvo ryškūs, įsimenantys – tuomet jie pildysis greitai. Gerai buvo regėti maistą, ypač pieną, pieno produktus, taip pat juos valgyti – sėkmė, skalsa; o pinigus – turto, pinigų įgijimas. Blogai tuštintis – nuostoliai, vagystės; maudytis – apkalbos; žiemą regėti – liga; kraujas – katastrofos.

Blogas ženklas: jei kristų peiliai, šakutės; druską išberti; jei visą dieną troškintų, žagsulys kankintų; jei ant jūsų drabužis užsidegtų; jei būtų vanduo išjungtas; pamesti grandinėlę, apyrankę, sagą.

Geras ženklas: sulyti saulei šviečiant, išvysti vaivorykštę; jei į namus katė atbėgtų (ar kas ją padovanotų) – apsauga moteriai bei jos šeimai; netyčia vandeniu apsilieti ar į balą įpulti.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas planuoti svarbius darbus, atsakingus susitikimus, reikšmingų dokumentų pasirašymą; patartina vilkėti mėlynus drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Nepalanki diena – netikusios naujienos, nelaimingi atsitikimai. Saugokite sveikatą bei pinigus. Galimi nuostoliai ir traumos (ne tik fizinės).

Jautis (04 21–05 21). Nepraraskite objektyvumo ir saiko – tai pagelbės ne tik jums, bet ir aplinkiniams. Nors reikėtų siekti kompromisų, bus pavojinga pasiduoti svetimai įtakai. Geriau niekam nieko nežadėti.

Dvyniai (05 21–06 22). Kuo labiau stengsitės viską suplanuoti, tuo labiau irs, painiosis reikalai – viskas išeis atvirkščiai. Veiklos srityje galite susidurti su logiškai nepaaiškinamais dalykais – nepykite, šiandien labai svarbu kantrybė. Verta atsiriboti nuo nereikalingų darbų ir žmonių. Gresia traumos, konfliktai darbe. Labiau pasaugokite sveikatą.

Vėžys (06 22–07 22). Sudėtinga, paini diena – nepervertinkite savo galimybių: avantiūros neišdegs. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

Liūtas (07 22–08 23). Mažiau klausykitės, kas ką šneka, ypač apie jūsų artimuosius – tai pasės nereikalingų įtarimų. Venkite ginčų su šefu, valdininkais, teisėtvarkos atstovais bei savo tėvais. Diena nepalanki jokiems reikalams tvarkyti.

Mergelė (08 23–09 23). Nepasirašinėkite svarbių dokumentų ir nesišvaistykite pažadais, venkite atsitiktinių žmonių. Pasisaugokite vagysčių transporte, prekyvietėse.

Svarstyklės (09 23–10 23). Netvarkykite svarbių finansinių reikalų, nepasirašinėkite sandorių. Nepatartina niekam nieko skolinti ir patiems skolintis. Šiuo metu esate nepakantūs, dirglūs – verta pailsėti. Svarbu dažniau nusileisti sutuoktiniui, nes jūsų nepasitenkinimas perdėtas.

Skorpionas (10 23–11 23). Diena provokuos protestuoti, naikinti. Ne laikas trankyti durimis ir nutraukinėti santykius. Galimi nemalonumai ir dėl vaikų – tačiau ne laikas kategoriškam pokalbiui.

Šaulys (11 23–12 22). Liūdnokas metas, visiškai nepalankus bendrauti, reikalams tvarkyti. Pasistenkite atsiriboti ir nuo tuščių rūpesčių, ir nuo svarbių problemų. Netinkamas metas jokiems įsipareigojimams, kelionėms – apsigausite, nukentėsite.

Ožiaragis (12 22–01 21). Šiandien gali sugriūti jūsų planai. Tai klaidų metas – nepriimkite atsakingų sprendimų, būkite atidūs atlikdami svarbias užduotis, vairuodami automobilį.

Vandenis (01 21–02 20). Nepalanki diena – svarbus sumanymas gali sužlugti dėl atsitiktinumo, menkos klaidos. Nepasikliaukite patarėjais, nesivadovaukite autoritetų nuomone. Būkite atsargesni su užsieniečiais bei jų skleidžiamomis idėjomis veikloje, religijoje, filosofijoje. Netinkamas metas komandiruotėms.

Žuvys (02 20–03 21). Gautų dalykinių pasiūlymus neskubėkite vertinti. Kol kas neverta prisiimti atsakomybės už svarbų reikalą. Venkite dalykinių konfliktų – pasistenkite prisiderinti prie vadovo reikalavimų, kolegų pageidavimų. Diena parodys, kur suklydote vertindami savo perspektyvas, įtaką, galimybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.