Ramunės horoskopas vidurvasariui: ko tikėtis liepą

Liepa bus nuostabi. Ar šis astrologės Ramunės pažadas tinka visiems Zodiako ženklams? Kas gali leisti sau atsipalaiduoti, o kas privalo susikaupęs žiūrėti į ateitį? Ar gundantys pasiūlymai bus iš tikrųjų tokie geri? 

Nepraleiskite puikios progos pailsėti ir įkrauti savo baterijų ateičiai. Jūsų laukia gana įtemptas ruduo.<br>M.Patašiaus nuotr.
Nepraleiskite puikios progos pailsėti ir įkrauti savo baterijų ateičiai. Jūsų laukia gana įtemptas ruduo.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-07-01 14:31, atnaujinta 2017-10-28 11:46

Avinas (03 21-04 19) 

Liepą turėsite nemažai progų atsipalaiduoti ir džiaugtis gyvenimu. Būtent to pastaruoju metu jums labiausiai ir trūko. Šis laikotarpis palankus ilgoms atostogoms su artimaisiais, draugais. Jei negalite niekur išvykti ilgesniam laikui, naudokitės savaitgaliais. Nepraleiskite puikios progos pailsėti ir įkrauti savo baterijų ateičiai. Jūsų laukia gana įtemptas ruduo.

Darbe pavyks laiku atlikti patikėtas užduotis. Būsite produktyvūs ir už tai galite būti įvertinti. Galbūt jums bus pasiūlytos naujos pareigos ar didesnis atlygis.

Tiesa, gali būti, kad jums šaus mintis keisti profesinę veiklą. Kol kas neskubėkite apsispręsti. Liepą meilės fronte vyraus darna, nesutarimai, nesusipratimai liks praeityje.

Jautis (04 20 – 05 20)

Liepa bus nuostabi. Tad mėgaukitės gyvenimu! Būsite kupini jėgų ir energijos. Taip gerai jau seniai nesijautėte. Liepos pradžia ir pabaiga palanki pradėti naujus projektus.

Geras metas planuoti naujus karjeros žingsnius. Tačiau neskubėkite jų žengti, palaukite tinkamesnio momento. Labiau susitelkite į šeimos džiaugsmus ir savo asmeninę laimę.

Šį mėnesį galite sulaukti netikėtų žinių iš artimų giminaičių, greičiausiai sesers ar brolio.

Ši žinia, tikėtina, tik dar labiau sutvirtins jūsų santykius.

Palankus laikas keisti automobilį, įsigyti naują.

Jums gali pasisekti – galbūt sulauksite labai gero pasiūlymo, kurio atsisakyti būtų nuodėmė.

Dvyniai ( 05 21 – 06 20)

Liepa – puikus mėnuo pasinerti į savišvietą, tobulintis. Profesiniame gyvenime bus daug nestabilumo.

Gali kilti minčių viską mesti ir pradėti nuo nulio.

Išlikite ramūs ir nepriimkite jokių skubotų sprendimų. Dabar netinkamas metas tiek keisti darbą, tiek ir pradėti savo verslą.

Šį mėnesį numatoma netolima komandiruotė.

Jūsų finansinė padėtis stabiliai gera, tad kodėl savęs ir savo artimųjų nepalepinti brangiomis dovanomis? Dabar jūs tai tikrai galite.

Net ir rizikingos investicijos gali duoti daug pelno.

Tiesa, privalote gerai atlikti namų darbus. Liepa – palankus metas atnaujinti namus.

Vėžys (06 21 – 07 22)

Puikus metas paversti tikrove užsibrėžtus tikslus.

Dabar lengvai seksis savo planus įgyvendinti be kitų pagalbos.

Liepą mieliau leisite laiką namie su šeima nei darbe.

Bet tai nesutrukdys jums pelnyti palankių įvertinimų profesinėje srityje. Labai tikėtina, kad sulauksite naujo įdomaus darbo pasiūlymo.

Naujas darbas garantuotų stabilesnę ir kur kas geresnę finansinę situaciją.

Tiesa, nėra ji bloga ir dabar. Bet kas nenori gyventi geriau?

Jeigu jūs esate vieniši, regis, kad virtualioje erdvėje užmegsite įdomius santykius. Jie ir realybėje gali virsti karštu romanu.

Liepa – palankus metas planuoti šeimos pagausėjimą.

Liūtas (07 23 – 08 22)

Vasaros vidurys bus ramus. Gyvenimas tekės įprasta vaga, be didelių džiaugsmo pliūpsnių ir, laimė, be rimtų rūpesčių. Būsite kupini energijos, tad galėsite nuveikti daug darbų. Tačiau būkite atidūs detalėms.

Atsargiai tvarkykite reikalus su mažai pažįstamais žmonėmis. Menka klaida ar neapdairumas gali pridaryti nemažai bėdų.

Apsispręsdami atsižvelkite ir į bendradarbių nuomonę. Klausykite patarimų, ypač tų, kuriuos išsako moteriškosios lyties atstovės.

Jei gyvenate su tėvais, liepa gali būti kupina smulkių nesutarimų. Norėdami to išvengti, išvykite atostogų.

Būkite dėmesingi ir švelnūs antrajai pusei. Jums tikrai už tai bus dosniai atsilyginta.

Mergelė (08 23 – 09 22)

Liepa bus kupina veiklos ir aistros. Meilės fronte viskas suksis neįtikėtinu greičiu. Jei dėl savo spontaniškumo ir greito susižavėjimo nenorite nudegti, pasistenkite išlikti protingi.

Skraidyti padebesiais malonu, tačiau nepameskite galvos ir bent retkarčiais nusiimkite rožinius akinius, kad aplinkui pamatytumėte tikrąsias gyvenimo spalvas.

Šį mėnesį užmegzti romantiški aistringi romanai kažin ar truks ilgiau nei vasara.

Bet kol tai abiem pusėms malonu ir gerai, kodėl gi ne?

Mėnesio pabaigoje jums pavyks pasiekti svarbų profesinį tikslą. Labai tikėtina, kad jį įgyvendinti padės viename vasaros vakarėlių sutikti nauji pažįstami.

Svarstyklės (09 23 – 10 22)

Šį mėnesį kuo daugiau ilsėkitės ir atsipalaiduokite. Jums reikia gerai įkrauti baterijas kaip niekad intensyviai vasaros pabaigai ir rudens pradžiai. Imkitės tik tų darbų, kuriuos būtina atlikti. Atidėkite viską, kas gali palaukti.

Liepos pradžioje tikėtini teigiami pokyčiai profesinėje srityje. Galbūt tai bus naujos pareigos dabartinėje darbovietėje, gal didesnis atlyginimas, o gal labai viliojamas kitos įmonės pasiūlymas.

Jus palankiai vertins kolegos, vadovai. Kadangi liepą daugiausia galvosite apie darbą ir perspektyvas, šeima gali pradėti skųstis jūsų dėmesio stoka.

Pasistenkite labiau atsižvelgti į artimųjų poreikius. Ir nors jie labai skiriasi nuo jūsiškių, ieškokite aukso vidurio. Kam jau kam, bet jums, Svarstyklėms, rasti pusiausvyrą neturėtų būti sunku.

Skorpionas (10 23 – 11 21)

Nors dabar pats vasaros vidurys ir dauguma nori tik ilsėtis, jums tai neturėtų galioti. Šis laikas ypač palankus seniems darbams, projektams pabaigti ir imtis naujų.

Šį mėnesį taip pat laukia išvyka į užsienį. Gal tai bus darbo kelionė, bet turėsite progų ir pailsėti, pažinti naują kraštą ir kultūrą.

Trykšite optimizmu – tai maloniai stebins ir žavės aplinkinius. Būsite dėmesio centre ir tuo mėgausitės.

Gali būti, kad šiuo laiku pradėsite labiau domėtis sveiku gyvenimo būdu: daugiau sportuosite, sveikiau maitinsitės, atsisakysite žalingų įpročių.

Šie pokyčiai sveikintini, tad nesustokite pusiaukelėje. Mėnesio pabaigoje gali kilti ginčų su šeimos nariais. Jų priežastis – pinigai.

Šaulys (11 22 – 12 21)

Šį mėnesį galite atrasti naujų pomėgių. Nauja veikla jums suteiks daug džiaugsmo, daugiau pasitikėjimo savimi. Jausitės galį visapusiškai save išreikšti.

Vienišiems Šauliams – tikimybė užmegzti romantiškus santykius su bendradarbiu. Įsipareigojusiems Šauliams svarbu išmokti leistis į kompromisus. Labiau atsižvelkite į santykių kokybę.

Jūsų antroji pusė gali sulaukti palikimo ar laimėti loterijoje. Tai turės nemažai įtakos jūsų gerovei ateityje. Su netikėtomis dovanomis ar pajamomis elkitės protingai. Tai galėtų būti puiki proga pradėti šeimos verslą.

Tiesa, pirmiausia nusibrėžkite aiškų planą. Nesiimkite nieko reikšminga gerai neapsvarstę visų galimybių. Beje, šiuo laikotarpiu visiškai nepatariama skolintis pinigų. Ožiaragis (12 22 – 01 19)

Pasistenkite atsipalaiduoti ir mažiau galvoti apie rūpesčius. Juk vasara – sumažinkite darbų apimtį. Pokyčiai – jums į naudą.

Nebijokite jų ir būkite pasirengę. Dar liepą jūsų gyvenime kai kurie dalykai gali apvirsti aukštyn kojomis. Bet visa tai tik į gera.

Išvažiuokite atostogauti kur nors toli, į egzotiškas šalis.

Dabar palankus metas keisti ir savo išvaizdą, įvaizdį.

Jei netenkina dabartiniai santykiai ir jaučiate, kad jie niekur neveda, galbūt verta ryžtis radikaliems pokyčiams ir šioje srityje.

Esate linkę visas problemas sušluoti po kilimu. Bet dabar būsite priversti imtis veiksmų, keistis ir keisti savo gyvenimą.

Vandenis (01 20 – 02 18)

Pastaruoju metu trūko veiklos darbe ar gal iš viso jo neturėjote? Jau šį mėnesį reikalai pajudės trokštama linkme. Namie džiugins ramybė ir darna, tad galėsite visapusiškai susitelkti į profesinius tikslus.

Pažanga ateis lėtai, tačiau ji bus. Tad nenuleiskite rankų. Jūsų bendravimo įgūdžiai ir prigimtinis žavesys padės pasiekti tai, ko norite.

Be to, nepamirškite, kad jums reikia aplinkinių pagalbos. Tad išmokite prisiderinti prie kitų žmonių ir jų poreikių. Liepa palanki santuokai.

Jeigu norite visą mėnesį būti sveiki ir energingi, venkite riebaus ir greitojo maisto.

Taip pat gerai išsimiegokite. Jūsų imuninė sistema gana silpna, tad lengvai galite pasigauti įvairių infekcijų.

Žuvys (02 19 – 03 20)

Nieko nemokama šiame pasaulyje nebūna. Tad jei norite ką nors pasiekti, turėsite stipriai pasistengti. Tai ypač galioja tiems, kurie turi savo verslą ar nori keisti profesiją.

Bet nesijaudinkite, jums pasiseks. Svarbiausia – nekreipkite dėmesio į tai, ką sako tie, kuriais jokiu būdu neturėtumėte nei tikėti, nei kliautis. Jūs labai gerai žinote, apie kuriuos žmones kalbama.

Neprašykite niekieno pagalbos, bet jos sulaukę būkite dėkingi. Bendraudami su kolegomis ar verslo partneriais venkite familiarumo. Išlaikykite dalykiškus santykius.

Bendraudami su artimaisiais būkite kantrūs. Taip, jie kartais gali vesti iš proto, bet be jų jūsų gyvenimas tikrai nebūtų toks šviesus ir laimingas. Vertinkite tai, ką turite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.