Liepos seksualumo horoskopas moterims žada karštas naktis

Ilgi linksmi vasaros vakarai, karštos naktys – liepa žada būti įsimintina.

Jei norite džiaugtis savo intymiu gyvenimu, pirmiausia atsiplaiduokite.<br>123rf nuotr.
Jei norite džiaugtis savo intymiu gyvenimu, pirmiausia atsiplaiduokite.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2015, 2:01 PM, atnaujinta Oct 28, 2017, 5:34 AM

AVINAS

Tokia jau jūsų prigimtis – gyvenimas turi būti „paskanintas“ įvairiais prieskoniais. Tiesa, tik tol, kol jie nekomplikuoja gyvenimo, jausmų, patirčių.

Esate iš tų, kuri seka paskui savo troškimus. Laimė, tas kelias jus visuomet atveda ten, kur jaučiatės dar laimingesnė, mylimesnė.

Jūs vis dažniau pagaunate save galvodama, kad atėjo laikas kai kuriems pasikeitimams jūsų gyvenime. Tarp tų keičiamų sričių ir intymus gyvenimas.

Naujovės vilioja, bet jūs vis dar nedrįstate atsisakyti to, prie ko esate pripratę.

Mėnesio patarimas –jam prisilietus jums vėl skauda galvą? Jei jūsų partneris seksualiai nebetraukia, bet skirtis nenorite, galbūt pats laikas kreiptis į seksologą.

JAUTIS

Esate linkusi vadovaujatis jausmais nei protu. Todėl seksas be jausmų jums neįsivaizduojamas. Tik kai yra meilė, tada galima ir aistra.

Tačiau liepos mėnesį kai kas gali pasikeisti. Jums gali tekti priimti sudėtingą sprendimą – atsiduoti jausmams ar nukreipti savo energiją ir protą į svarbų bei ambicingą projektą darbe.

Apsispręsti bus tikrai labai sunku. Priimdama galutinį sprendimą, galite kliautis intuicija. Ji šį mėnesį bus itin ryški. Mėnesio patarimas – jei nedrįstate pasakyti „viso gero“ žiūrėdama į jo akis, pasinaudokite šiuolaikinėmis komunikacijos technologijomis. Gal nelabai gražu, bet geriau taip nei tempti jau ir taip išsitampiusią gumą.

DVYNIAI

Trokštate naujovių, nepatirtų neįprastų išgyvenimų, emocijų, atviro bendravimo. Trokštate pasijusti mylima, geidžiama pačia gražiausia moterimi.

Idealu, jei visa tai suteiks partneris. Jei kažko stigs, jūs galite pradėti nuobodžiauti ir netgi ryžtis nutraukti santykius. Toks jūsų sprendimas stipriai nustebintų nieko neįtariantį partnerį.

Jis, beje, lengvai nepasiduotų. Būkite tikra, kad jis dėl jūsų kovotų kaip tikras riteris.

Mėnesio patarimas – turite lakią vaizduotę. Nepamirškite jos, kai liekate tik dviese. Improvizuokite.

VĖŽYS

Juk girdėjote tūkstančius kartų, kad moterims patinka atsiremti į tvirtą vyro petį, jaustis jo globojamoms, mylimoms, saugioms. O jei dar kava į lovą, gėlės be progos – iš viso tobula.

Jei ir jūs taip galvojate, esate tipiška moteris. Neskubėkite purtyti galvos. Tame visiškai nieko bloga. Drąsiai pripažinkite: „taip, aš tokia ir man tai patinka“ (kalbame ir apie seksą).

Jūsų partneris jūsų atvirumą tikrai įvertins. Galėsite džiaugtis geresniu abipusiu supratimu. Labai tikėtina, kad laikui bėgant jis pats gerai perpras, ko tikitės ir kas jus įkaitina.

Mėnesio patarimas – liepą atraskite laiko nors trumpoms atostogoms ir ilgiems pasivartymams lovoje dviese.

LIŪTAS

Ar verta prisiminti, kas vyko praėjusią žiemą? Ledai ištirpo, tegul ištirpsta iš atminties ir ne patys maloniausi gyvenimo įvykiai. Juk dabar liepa, karšta – mėgaukitės naujais potyriais ir jausmais.

Nė nebandykite pakartoti ankstesnių santykių scenarijaus su dabartiniu partneriu. Galvokite tik apie jį ir judu siejančius jausmus, emocijas. Kartais seksas trise gali būti jaudinantis. Bet tik ne šiuo atveju.

Pamirškite tą, kuris nebuvo jūsų vertas. Juk nebe priežasties jis yra „buvęs“.

Mėnesio patarimas – jei norite džiaugtis savo intymiu gyvenimu, pirmiausia atsiplaiduokite ir išreiškite save. Taip pat pamirškite seną nuostatą, kad sriptizas užveda tik vyrus.

MERGELĖ

Jei jau desertui pasirinkai šaldančius ledus, po jų saldžiojo tiramisu tikrai nebesirinksi. Taip ir su vyrais. Jei apgalvotai pasirinkai vieną, susitaikyk su tuo, kad antrąjį teks pamiršti. Visko turėti negali.

Ar normalu gailėtis savo pasirinkimo? Be abejo. Tik tokiu atveju raskite laiko prisiminti priežastis, kodėl priėmėte tokį pasirinkimą bei užduokite sau klausimą: „Ar aš dabar esu laiminga?“.

Jei atsakymas teigiamas, meskite iš galvos lauk abejones ir savęs nebevarginkite galvodamos, kaip gyvenimas būtų pasisukęs, jei būtumėte pasirinkusi kitą variantą.

Mėnesio patarimas – pasistenkite liautis bandžius viską kontroliuoti. Tegul vadeles į savo rankas bent kartais perima ir jis.

SVARSTYKLĖS

Jūsų ženklo atstovės visuomet ieško harmonijos, grožio ir tobulumo. Labai mažai tikėtina, kad jūs sutiksite atvykti į antrą pasimatymą, jei pirmasis jus nuvylė.

Viskas – aplinka, muzika, meniu jums turi būti tobula. Kalbos apie netobulą pasimatymo organizatorių nė negali būti.

Jūs vertinate dėmesingus, švelnius, talentingus, sąmojingus, elegantiškus ir išoriškai gražius vyrus. Sakote tokio idealo dar nesutikote? Gerai apsidairykite. Jis tikrai kažkur netoliese.

Mėnesio patarimas – net jei šiuo metu neturite partnerio, kasdien puoškitės seksualiais apatiniais drabužėliais ir trumpesnėmis suknelėmis. Taip pat nepamirškite prabangių kvepalų. Jūs to verta!

SKORPIONAS

Reta moteris yra patenkita tuo, ką mato veidrodyje. Tačiau pats blogiausias variantas, kai moteris pradeda sau kelti klausimus, o kaip aš atrodau lovoje, ar aš ne per stora.

Tuomet galima padėti tašką spontaniškiems ir žaismingiems pasivartymams lovoje. Patikėkite, išjungtos šviesos, nauja esktremali dieta ar antklodžų gausa nepadės.

Privalote pamiršti savo baimes ir atsipalaiduoti. Galų gale, tiesiai šviesiai paklauskite savo partnerio, kokia jūsų kūno dalis jį labiausiai jaudina. Labai tikėtina, kad atsakymas jus nustebins.

Tačiau tiesa ta, kad nė vienam vyrui nepatinka ledinės susikausčiusios moterys lovoje.

Mėnesio patarimas – išbandykite seksą užrištomis akimis ir taip pažadinkite savo kitus pojūčius.

ŠAULYS

Gera reputacija – vertingas turtas. Visais laikais buvo verta į ją investuoti ir ją puoselėti. Tačiau slypi vienas pavojus – susikūrę savo įvaizdį draugų, kolegų, giminaičių akyse mes galime užgožti naująją save.

O juk keičiamės mes, keičiasi mūsų jausmai. Dabar jums labai svarbu pačiai sau išaiškinti, ką jaučiate. Nuoširdžiai sau atsakiusi į šį klausimą, žinosite, kaip elgtis toliau. Išeiti ar pasilikti. Kovoti ar pasiduoti.

Būtų idealu jei, galėtumėte išvykti kur nors viena. Nors kelioms dienoms pakeiskite aplinką, įprastą rutiną. Nustebinkite net pačią save.

Labai tikėtina, kad šiame naujame kelyje sutiksite tą, kuris padarys jus ypač laiminga.

Mėnesio patarimas – kas sakė, kad atostogų romanai – blogis? Jei tik nesate niekam įsipareigojusi, atsiduokite aistroms.

OŽIARAGIS

Liepą vadovaukitės šūkiu – „Atrask save iš naujo“. Idealesnio laiko geriau pažinti save ir savo pačius slapčiausius troškimus nerasite.

Turbūt nė nereikia sakyti, kad jūsų partneriui patiks jūsų „tyrimai“ ir atradimai. Rezultatas – judu maloniai ir aistringai praleisite kiekvieną minutę kartu. Per daug gyvuliška? Tikrai ne!

Mėnesio patarimas – padėkite savo vyrui atrasti jūsų jautriausius taškus ir pasinerkite į malonumų jūrą.

VANDENIS

Oi, kokia miglota bus liepa. Tai jūs karšta, tai šalta, tai jūs mylit, tai nekenčiant. Niekas negali žinoti, kaip išsirutulios jūsų naujasis romanas.

Jūs be perstojo dėliojatės visus „už“ ir „prieš“. Bandote rasti atsakymus, bet, jeigu atvirai – iš tikro jūs jų visiškai nenorite išgirsti.

Priešingos lyties atstovų dėmesio nestigs. Tad liūdėti vienai tikrai nereiks, jei net nuspręsite nutraukti dabartinius santykius. Nuo to, kaip į susiklosčiusias aplinkybes reaguosite dabar, priklausys judviejų ateitis.

Mėnesio patarimas – viskas priklauso tik nuo jūsų ir noro. Tad labiau tikėkite savimi ir savo intuicija.

ŽUVYS

Jūs pati labai gerai žinote, kad kiekvienas žmogus yra kažkuo gražus. Tačiau kodėl ne su kiekvienas atskleidžia savo gerąsias puses intymiame gyvenime?

Jūsų prigimtinis smalsumas neleis jums miegoti trumpomis liepos naktimis.

Panirsite į naujų eksperimentų audras, kurios jums padės rasti atsakymus į klausimus: „Ko aš dar nežinau?“, „Ką aš jaučiu?“ bei galutinai užkariauti savo partnerio kūną ir sielą.

Jis, beje, bus maloniai nustebintas jūsų rodomu didžiuliu susidomėjimu juo ir jo poreikiais bei jausmais.

Mėnesio patarimas – domėdamasi partnerio poreikiais ir jausmais, nepamirškite savųjų.

Parengė Toma Aleksėjūnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.