Palmiros horoskopas penktadieniui, liepos 17 d.

Rytmetys kupinas optimizmo bei naujų vilčių. Deja, šis laikas nėra palankus energingai imtis naujų reikalų (galite tvarkyti nebent atidėtus), nors geras įvairiem susitikimams, keistis nuomonėmis, informacija – tiesa, jos vertinti neskubėkite, kaip ir išsakyti savo nuomonės, žadėti, įsipareigoti.

Daugiau juokitės, pokštaukite, pramogaukite – nedera liūdėti, užsisklęsti vienatvėje. Geras laikas norintiems atnaujinti seną meilės ryšį.<br>123rf nuotr.
Daugiau juokitės, pokštaukite, pramogaukite – nedera liūdėti, užsisklęsti vienatvėje. Geras laikas norintiems atnaujinti seną meilės ryšį.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-07-17 00:11, atnaujinta 2017-10-25 18:58

Kad ir ką veiksite, pirksite, kad ir su kuo bendrausite, tarsitės, užmegsite pažintis, nevertėtų pasikliauti pirmuoju įspūdžiu ir skubinti įvykių.

Dokumentus, sandorius tvirtinti tiktų tik tuomet, jei jie buvo ramiai, apdairiai parengti, tiesa, ir tuomet turite būti pasiruošę nesulaukti greitų rezultatų.

Beje, jei susidursite su netikėtu pasipriešinimu ten, kur viskas buvo sutarta, nesistenkite priversti jėga žmogaus įvykdyti pažadą – atidėkite griežtą pokalbį (labiau nukentėsite jūs nei kaltasis). Ne laikas pinigus investuoti, skolinti dideles sumas (vargu ar greitai atgausite).

Stenkitės šiandien labiau kitais pasirūpinti, pamirškite savo problemas, nekalbėkite apie save. Daugiau juokitės, pokštaukite, pramogaukite – nedera liūdėti, užsisklęsti vienatvėje. Geras laikas norintiems atnaujinti seną meilės ryšį.

Tinka siūdintis ar pirkti drabužius, rankines, taip pat sidabrą, sidabrinius toteminių gyvūnų amuletus. Gera proga rinkti vardus, spėti ateitį iš tekstų, mesti burtus.

Palanku kirptis plaukus, nagus. Derėtų daugiau vaikščioti pėsčiomis, vengti naudotis transportu. Palanku daugiau judėti, sportuoti. Tinka pradėti mokytis Rytų kovų menų.

Iš ketvirtadienio į penktadienį buvo svarbūs tik konkretūs, aiškūs sapnai bei košmarai. Pastarieji reikštų gresiančius išbandymus, ligą. Blogai valtimi plaukti, medžius kirsti, kur nors kristi. Gerai skraidyti ar išgirsti savo vardą.

Blogas ženklas: vandens ant kelių užsipilti – apkalbos, šantažas; kur nors įstrigti, vėluoti – nesėkmė; jei nagas nulūžtų – konfliktas; jei drabužis plyštų, saga ištrūktų – apsaugos praradimas; jei bato kulniukas nulūžtų – neištikimybė meilės sferoje.

Geras ženklas: rytą kelis kartus nusičiaudėti – laukia sėkminga, džiugi diena; jei visą dieną jus lydėtų muzika – aukštesnių jėgų apsauga, geros permainos; suklupti (moteriai kaire koja, vyrui dešine – dešiniarankiams, o kairiarankiams – atvirkščiai) – apsauga nuo gresiančių nelaimių; jei vardu gatvėje kas nors pašauktų ar išgirstumėte, kad apie jus kalbama, – sulauksite pagalbos, būsite apsaugoti nuolaidų.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis nepalankus kelionėms, reikalams tvarkyti.

Avinas (03 21–04 21). Puikiai žinosite, kam ir ką reikia pasakyti, kad pasiektumėte tikslą. Beje, jūsų ausis gali pasiekti mylimo žmogaus paslaptys. Būkite atidesni vaikų kalboms – galite suvokti, ką jie nuo jūsų slepia.

Jautis (04 21–05 21). Būkite atidūs – galite susikompromituoti. Nepriimkite svarbių finansinių sprendimų, jums stigs informacijos. Beje, jei jūsų intuicija išlavinta, elkitės taip, kaip jaučiate. Vis dėlto piniginius ir turto reikalus geriau atidėti kitai savaitei.

Dvyniai (05 21–06 22). Nešvaistykite jėgų kalboms, įtikinėjimams – tuščiai laiką sugaišite: šiandien kiekvienas girdės tik save patį. Būkite atsargūs, kad netyčia neprasitartumėte apie savo paslaptį – meilės, verslo, finansinę.

Vėžys (06 22–07 22). Labai nesitikėkite iš ko nors sulaukti pagalbos – tik patys sau galėsite padėti. Kita vertus, pasiruoškite kitiems pagelbėti. Ir jei taip nutiktų, pasitarnaukite svetimam labui su malonumu!

Liūtas (07 22–08 23). Nepraleiskite pro ausis aplinkinių šnekų – galite išgirsti, suprasti svarbią paslaptį. Patys, atvirkščiai, labiau patylėkite. Ir nieko iš kitų nereikalaukite: vargu ar ką pešite keldami skandalus, reikšdami ultimatumus – galinga bus tik tyla.

Mergelė (08 23–09 23). Pasyvus metas, verta užsisklęsti savyje, atsisakyti neprivalomo bendravimo. Nieko nauja nesiimkite, baikite senus darbus ir pasistenkite nereaguoti į jokias provokacijas – prieš savo valią galite būti įtraukti į kompromituojantį reikalą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Vargu ar bus sėkmingi mėginimai paaiškinti savo norus, ketinimus, jausmus. Šiandien galite sulaukti netikėtos finansinės pagalbos, pinigų, kuriuos esate seniai užsidirbę.

Skorpionas (10 23–11 23). Pasistenkite niekam neprimesti savo nuomonės. Netinkama diena oficialiai aptarinėti svarbius reikalus su viršininkais. Tiesa, jei jums reikia konfidencialiai pasišnekėti su aukštu asmeniu, tuomet tai puikus laikas.

Šaulys (11 23–12 22). Esate įžvalgūs, apsukrūs, bet aplinkybės klostosi painiau, nei esate pasiruošę. Mokėkite nusileisti žmogui, kurį mylite, sutuoktiniui. Jei turėsite reikalų su užsieniečiais ar vyksite į kelionę, būkite atsargesni.

Ožiaragis (12 22–01 21). Sudėtinga diena – iš jūsų gali būti pareikalauta daugiau, nei galite duoti ar suprasti. Tai neblogas laikas aiškintis paslaptis, tvarkyti konfidencialius reikalus.

Vandenis (01 21–02 20). Reikalai strigs. Nieko baisaus – dar turėsite progų viską sutvarkyti taip, kaip jums reikia. Gresia nelabai malonūs pokalbiai su antrąja puse.

Žuvys (02 20–03 21). Būsite gana svajingi, romantiški, tačiau aplinkybės reikalaus nusileisti ant žemės, priimti konkretų sprendimą. Jei jūsų darbas susijęs su dokumentais, pinigais ar informacija, būkite itin atidūs, galite nepastebėti padarę klaidą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.