Astrologės S.Liepienės prognozės liepos 21–27 dienoms

Avinas (03 21–04 19)

123rf.com
123rf.com
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Jul 21, 2015, 3:16 PM, atnaujinta Oct 24, 2017, 9:10 PM

Norite justi gyvenimo pilnatvę, suvokti tiesas ir surasti visa ko pradžią. Visas dėmesys, darbai ir net pramogos siejasi su bandymais surasti tai, kas yra svarbiausia.

Šią savaitę nesitikėkite objektyvaus vertinimo, nes viskas bus perleidžiama per išgyvenimus, asmeninę patirtį. Vaizdiniai, pokalbiai – viskas sukrinta į bendrą kubilą ir dar ilgai verda, kol gaunate rezultatą. Darbams ši savaitė labai palanki.

Jautis (04 20–05 20)

Noras įsitvirtinti, pasiekti stabilumą ir bent minimalų komfortą vargu ar paskatins vasaroti palapinėje lietui lyjant. Dabar jūs arba tampate lyderiu su savo pozicija ir garsiai deklaruojama nuomone, arba esate ignoruojami kolegų.

Bet tai nekeičia jūsų elgesio ar požiūrio, jūs vis tiek einate link to, kas jums atrodo pastovu ir patikima. Ši nuostata duos puikių rezultatų.

Dvyniai (05 21–06 20)

Viskas, kas dabar vyksta, atrodo gal kiek kitaip, ne taip, kaip turėtų būti. Tai ne tik finansiniai klausimai, bet ir bendravimo problemos. Tikėtina, kad tarpusavio santykių problemų priežastys siekia ne vienus metus.

Reikalaudami iš savęs kartu reikalaujate ir iš kitų, o tai nepatinka aplinkiniams. Būkite tvirti, nekeiskite nuostatų ir neturėkite reikalų su teisėsauga.

Vėžys (06 21–07 22)

Norėdami ką nors gauti, turite ką nors paaukoti, sumokėti ar atsisakyti. Visa savaitė bus panaši į įstrigusias derybas. Nuomonę keis ne tik jūsų priešininkai, bet ir jūs patys. Todėl rasti abi puses tenkinančio varianto bus beveik neįmanoma.

Laikas, praleistas su šeima, draugais, švelnins norą kautis už tiesą. Tačiau kitų ydas ir nuklydimus matysite kur kas ryškiau nei savo. Būkite atsargūs kritikuodami, visa tai gali atsisukti prieš jus.

Liūtas (07 23–08 22)

Net tada, kai kortos rodo ramybės, susitaikymo periodą, jūs vis tiek skubate, kuriate planus ir norite, kad gyvenimas judėtų ta tvarka, kuri jums palanki. Deja, jūsų planai žlunga, susitikimai atkeliami, o didžioji sėkmė reikalauja maksimalaus darbo.

Namuose viskas gerai, kol niekas neperžengia jūsų nubrėžtų ribų, – tada atsiranda alternatyvios erdvės, savojo gyvenimo kūrimas, į kurį neįleidžiamas niekas.

Mergelė (08 23–09 22)

Nauji vėjai darbuose. Vieniems naujos galimybės, pasikeitusios į gerą pusę sąlygos ar visai naujas darbų profilis. Kitiems – netikėtumai, kurie turi mažai bendra su geromis naujienomis. Tačiau galimybė išlikti sausam po šio permainų lietaus – menka. Todėl į viską, kas vyksta darbe, žiūrėkite atlaidžiai, nesikrimskite dėl to, ko negalite pakeisti.

Tačiau yra tikimybė, kad vištą, dedančią auksinius kiaušinius, sutikti jums pavyks.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Turite būti laiku ten, kur jus kviečia, ir turite pateikti tai, ko iš jūsų tikimasi. Jei negalite padėti, parodyti ar suteikti paslaugos, kurios reikia, neverta net prasidėti. Tai laikas, kai iš jūsų reikalaujama kokybės.

Šiuo laiku išryškėja šalia esančių žmonių poreikiai – vieniems iš jūsų reikia ko nors materialaus, kitiems – dvasinio. Suteikite žmonėms tai, ko jiems reikia.

Skorpionas (10 23–11 21)

Teks apkarpyti savo norą lyderiauti ir paklusti kolektyvinei dvasiai. Labai didelę įtaką daro draugai, pažįstami, bendradarbiai. Bet jaučiate ne tik draugišką ranką – ir spaudimą. Su tuo tenka susitaikyti ir dirbti drauge.

Tų, kuriems nepavyks, lauks sudėtinga savaitė. Tačiau tai nebus pasaulio pabaiga, tiesiog reikia iniciatyvą atiduoti kitiems. Bet jūs vis dar turite fantastiškų idėjų mašiną.

Šaulys (11 22–12 21)

Pagaliau jūs galite pasirodyti, turėti įtakos ir valdžios. Tie, kuriems pasiseks, galės būti tarp draugų, savame mieste, kuriems mažiau – pasipūtę po namus slampinėti. Nors jūs ir turite didesnę įtakos sferą, jūsų nuomonės, patarimų klausia aplinkiniai, šioks toks nepasitikėjimo savimi kirminas krebžda.

Tačiau jei to niekam neatskleisite, niekas ir nesužinos. Dabar puikus laikas galvoti apie darbus, kuriuos būtų galima pradėti rudenį.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Ši savaitė – bandymas apibendrinti esamą padėtį, įvertinti padarytus darbus ir apie tai pakalbėti. Svarbu, kad būtų su kuo tai daryti. Viskas, ką dabar veikiate, yra kryptinga, teisinga, tačiau užmojai gali būti pernelyg dideli.

Kad ir ko imtumėtės, gerai pagalvokite ne tik apie tai, kaip pradėsite, bet ir kaip baigsite. Antrosios pusės patarimai vertingi, tačiau kartais pernelyg skeptiški.

Vandenis (01 20–02 18)

Ateina laikas įvesti tvarką praeityje, dabartyje ir net ateities planuose. Turite darbų, kurie kabo ne pirmą savaitę, bet jūs vis atidėliojate, kažko laukiate ir nesiryžtate jų padaryti? Arba išbraukiate iš darbų sąrašo ir pamirštate?

Iš naujo įvertinkite savo planus. Jei nematote jokios galimybės jų įgyvendinti – keiskite. Tvarka dabartyje – tvarka ir ateityje.

Žuvys (02 19-03 20)

Viskas priklauso nuo to, ar esate patenkinti savimi. Jei jums viskas gerai, gerai ir tiems, kurie greta jūsų. Vertėtų pasirūpinti sava savijauta, nuotaika, pramogomis. Turite jausti gyvenimo pilnatvę net ir tuo atveju, jei ne viskas klojasi taip, kaip jums norisi.

Darbai eina savo vaga, nieko nauja neprasideda, nieko seno nenusibraukia. Darbas dabar tėra priemonė uždirbti pinigus, kurie reikalingi spalvingam gyvenimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.