Kiekvienas Zodiako ženklas gali sutilpti į 10 taiklių frazių

Astrologija – užburiantis užsiėmimas, kuris priverčia žmones su viltimi pažvelgti į žvaigždėtą dangų. Netgi tie, kurie astrologiją vadina nerimtu mokslu, iš esmės sutinka, jog asmenų, kurie į pasaulį ateina panašiu metu, charakteriuose egzistuoja tam tikros bendros savybės. Todėl galima padaryti išvadą, kad kiekvienam Zodiako ženklui iš prigimties yra būdingos tam tikros taisyklės ir principai, rašoma tinklapyje golbis.ru. Ir ar žinote, kad kiekvieną Zodiako ženklą galima sutalpinti į 10 trumpų ir šmaikščių frazių?

Kiekvienam Zodiako ženklui iš prigimties yra būdingos tam tikros taisyklės ir principai.<br>123rf.com
Kiekvienam Zodiako ženklui iš prigimties yra būdingos tam tikros taisyklės ir principai.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 22, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Oct 24, 2017, 7:46 PM

Avinas

1. Su manimi neverta ginčytis. 2. Darau šiandien – galvoju rytoj. 3. Pirmyn ir tik pirmyn, stabdžiai skirti bailiams. 4. Senatvė? Ne, apie tai negirdėjau. 5. Geriau nei aš jūs nepadarysite. 6. Gali toliau nepasakoti, jau viską žinau. 7. Užsispyrimas – ne trūkumas, o mano privalumas. 8. Situacija kontroliuojama, o emocijos – ne. 9. Vienas Avinas – generolas, dviejų Avinų vienoje vietoje per daug. 10. Pirmasis nepuolu, bet atsakydamas mušu dešimt kartų skaudžiau.

Jautis

1. Šventėje galima ir sutaupyti. 2. Svetimo man nereikia, o savo – neatiduosiu. 3. Kiekvienas liksime prie savo nuomonės, bet nesipyksime. 4. Kaip jums ne gėda vaikyti žmogų, kuris taip gerai sėdi! 5. Sofa mielesnė už bet kokį gamtovaizdį. 6. Maistas – rimtas ir svarbus reikalas. 7. Ramiau važiuosi – toliau nukeliausi. 8. Savo jėgas reikia tausoti aplinkinių sąskaita. 9. Negaliu pakęsti pinigų švaistymo. 10. Degustatorius – tai aš.

Dvyniai

1. Nuo vakar dienos mano nuotaika pasikeitė tris kartus. 2. Gebėjimas valdyti informaciją – tai jau pusė sėkmės. 3. Aš pažvelgsiu į situaciją iš iš dviejų pusių. 4. Figaro čia, Figaro ten. 5. Idėja turi būti nauja. 6. Visko imu po tris, būtinai pravers. 7. Aš visur suspėjau, todėl, kad laiku paskubėjau. 8. Per gyvenimą judu greitai – ar galima mane už tai kaltinti? 9. Galiu pasakyti nepagalvojęs, bet aš vis tiek niekuo nesu kaltas. 10. Kiekybę vertinu labiau, nei kokybę.

Vėžys

1. Mano namai – mano tvirtovė. 2. Aš su bet kuo galiu užsiimti auklėjamuoju darbu. 3. Reikia pasirūpinti kantrybe ir šiltomis kojinėmis. 4. Jeigu laikrodis stovi, tai du kartus per parą rodo teisingą laiką. Pastovėkime. 5. Namuose net salotos iš parduotuvės skanesnės. 6. Širdį šildo šaldytuvas – jeigu jis, žinoma, yra pilnas. 7. Aš nesu tiek turtingas, kad pirkčiau pigius daiktus. 8. Man patinka ramios gatvelės. 9. Aš neatsisakysiu praeities, net jeigu ji mane vers liūdėti. 10. Tai nekokybiškas paltas; suplyšo, nors aš jį pirkau tik prieš dešimt metų.

Liūtas

1. Sekite man iš paskos, aš viską išmanau. 2. Pakišti petį – su malonumu, laukti pagalbos – niekada. 3. Malonios manieros – mano arkliukas. 4. Saulė – tai aš. 5. Leisti pinigus maloniau, negu juos uždirbti. 6. Kam namuose reikalingas pianinas, jeigu galima nusipirkti fortepijoną? 7. Širdyje aš esu diktatorius, bet labai mielas. 8. Mano projektai – patys didžiausi. 9. Žiūrėkite į mane, mylėkite mane, juk jums pasisekė, kad mane turite! 10. Suteikite man garbę.

Mergelė

1. Neįdėjęs pastangų nepagausi ir žuvelės iš tvenkinio. 2. Kuklumas žmogų puošia, tad kitų papuošalų mums nereikia. 3. Kiekvienas turi tarnauti aplinkiniams nors pavyzdžiu. 4. Ir mintyse, ir virtuvėje padarysiu tvarką. 5. Laukiu logiško meilės paaiškinimo. 6. Šis trupinėlis turėtų gulėti vienu milimetru kairiau. 7. Man nereikia sodo, man užteks gėlių lysvės. 8. Aš jau radau schemą, pagal kurią tu turėtum gyventi. 9. Aš esu Mergelė – galantiškumo įsikūnijimas. 10. Geras žmogus matosi iš toli, o jūs juk mane matote?

Svarstyklės

1. Vienas aš to nedarysiu. 2. Ginčytis yra nemalonu ir beprasmiška. 3. Laimėk, pritardamas kitiems. 4. Principingi būna tik kvailiai. 5. Į aferą įtraukti aš sugebėsiu netgi šventąjį. 6. Mano grožis išgelbės pasaulį. 7. Šiandien tam aš neturiu nuotaikos. 8. Sunkiausia – išsirinkti. 9. Mane patenkins netgi iki galo neišsakyta mintis. 10. Aš neapsisprendžiau, kurią komandą palaikau šiandien.

Skorpionas

1. Ką čia dabar krimstelėti? 2. Bet kuriame įvykyje aš matau paslėptas smulkmenas. 3. Nusišypsosiu tau vėliau. Jeigu to norėsi. 4. Vidinės aistros man neduoda ramybės. 5. Mano vidinius prieštaravimus galima stebėti netgi tuomet, kai aš miegu. 6. Jeigu mylėti, tai kovos lauke. 7. Ne kiekvienas atlaikys mano žvilgsnį, o jau charakterį... 8. Riteriškumas – mano geriausias bruožas. 9. Širdyje aš esu Otelas, bet kažkoks labai jau geras. 10. Aš panašus į kaktusą, kuris išskirtiniams netgi pražysta.

Šaulys

1. Gero žmogaus turi būti daug. 2. Atleidžiu visas savo skolas. 3. Noriu pamatyti visą pasaulį. 4. Svarbiausia problemoje – jos dydis. 5. Širdyje aš esu princas, princesė arba Vilkas pilkas. 6. Jeigu jūs pykstate, tai ne ant manęs. 7. Sąžinės graužatis – ne apie mane. 8. Aš galiu sulaužyti žodį, bet tau tokia privilegija draudžiama. 9. Visus klausimas išspręsime proceso metu. 10. Užmėtysime kepurėmis.

Ožiaragis

1. Man patinka ilgos distancijos. 2. Viską galiu padaryti vienas. 3. Visiems pavyksta išsisukti, o mane pagauna. 4. Aš esu sėkmingas, jei daug ką valdau. 5. Gyvenimas turi tekėti pagal grafiką. 6. „Keliautojų klubas“ yra geriau, nei reali kelionė į kitą šalį. 7. Tikrasis Ožiaragis, prilygsta konjakui – gerai išsilaikęs. 8. Man reikia užkopti į viršūnę, kad nuo jos pamatyčiau savo kelią. 9. Metai bėga, o aš vis jaunėju. 10. Esu ne pėsčias, jei reikės parodysiu ko esu vertas.

Vandenis

1. Nenoriu būti panašus į kitus ir nebūsiu. 2. Tau beliko tapti tokiu, kaip aš sugalvojau. 3. Prietarai – kvailystė. 4. Ateitis – nuostabu. 5. Sunku būti angelu, bet man tai būtina. 6. Aš turiu daug gerų ketinimų. 7. Kam man reikalingos jūsų tradicijos, jeigu aš galiu sugalvoti savas tradicijas? 8. Seksas? Jeigu tai daugiau negu pramoga. 9. Iš pradžių draugai, o po to jau šeima... Žinoma, jeigu jai liks laiko. 10. Aš – gerumo pavyzdys ir sielos harmonija.

Žuvys

1. Užjausti – geriausia pagalba. 2. Aš negaliu jums atsakyti, ypatingai, jeigu jūs norite mano pagalbos. 3. Tvarka – skirta nuobodiems žmonėms. 4. Ne atidėliok rytojui, atidėk trims dienoms. 5. Argi aš žadėjau? 6. Dirbti reikia lėtai ir ramiai. 7. Esu pasirengęs visus suprasti, tiktai ne save. 8. Išbandymai – mano kryžius. 9. Visiems yra žinoma, kad nuolatos esu užsiėmęs, bet mažai kas žino, kuo. 10. Jeigu tu mane spausi, aš rasiu būdų kaip išslysti tau iš rankų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.