Astrologė Palmira: sutiksite žmogų, mylėtą ankstesniame gyvenime

Nelengvas šeštadienis, kai nežinai, ko nori, nesupranti, kur eiti, ką daryti? Dar blogiau, aplinkiniai irgi to nežino ir niekuo negali padėti, nieko doro patarti... Nors geriau jų neapkrauti savomis problemomis ir nesikreipti į juos su prašymais – draugai, artimieji tik dar labiau trukdys, dar labiau viską supainios. Bet kokiu atveju jums sunkiai įtiks tiek savi, tiek svetimi, aplinkiniai jumis irgi piktinsis, bent jau niekas nesistengs išgirsti jūsų nuomonės, nesieks jūsų suprasti.

Jei dabar užsimezga naujas meilės jausmas, jis susijęs su karminiu skolų grąžinimu.<br>123rf.com
Jei dabar užsimezga naujas meilės jausmas, jis susijęs su karminiu skolų grąžinimu.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-07-25 06:00, atnaujinta 2017-10-24 03:56

Tad lengvai susipriešinsite, tapsite atskalūnais. Gali kilti pagunda nutraukti kai kuriuos ryšius ir imtis radikalių priemonių – jei tam ruošėtės seniai, mėginkite, bet jei dabar taip nusprendėte, dar palaukite.

Kasdieniuose darbuose būtinas didelis atsargumas – gali gesti darbo technika (ypač kompiuteriai telefonai, transporto priemonės), dingti reikalingiausi daiktai, dokumentai. Tikrinkite bet kokią jus pasiekiančią informaciją, ypač naujienas, – galimi rimti nesusipratimai. Blogas laikas susirinkimams ir priimti kolektyvinius sprendimus. Venkite įsipareigoti dėl svarbių dalykų, ne laikas tvirtinti reikšmingus, ypač finansinius, dokumentus. Galimi netikėti nuostoliai. Saugokitės apgavikų, vagių.

Ir nepraraskite atsakomybės jausmo ne tik už artimuosius, visus jus supančius žmones, bet ir už save asmeniškai. Būtina labiau saugoti sveikatą, vengti bet kokių konfliktų. Bus didelė traumų tikimybė (labiau pažeidžiama galva, kojos,). Galimi galvos, dantų skausmai. Išaugusi insulto tikimybė.

Lieka didesnė gaisrų, sprogimų tikimybė. Atsargiau ir su elektra bei elektros prietaisais, modernia technika, ginklais, aštriais metaliniais įrankiais. Nepalankus metas kelionėms (ypač oro transportu), ne laikas pirkti ryšio, transporto priemones.

Šeštadienis labiau nepalankus vyrams, vadovams, sportininkams, kariškiams, taip pat transporto, žiniasklaidos tarnyboms.

Sekmadienį įtampa palengva ims slūgti ir antra dienos pusė po 12 val. Bus jau visai smagi, žadanti džiugius susitikimus, geras naujienas. Iki vakaro 23 val. bus puikus laikas bendrauti, nutrūkusiems santykiams atnaujinti – drąsiai ženkite pirmą žingsnį. Taip pat šis laikas bus palankus įsigyti vertingą daiktą, drabužį, papuošalą, kurį seniai planavote ir taupėte pinigus.

Pirmadienis palankus įvairiems reikalams tvarkyti, kelionėms, viešnagėms, svečiams priimti, susitikimams su žmonėmis iš toli.

Šeštadienį 12 val. 26 min. Venera sustos ir ims judėti atatupsta Žemės stebėtojo atžvilgiu. Šis retrogradinis Veneros judėjimas truks iki rugsėjo 6 d. Kai Venera juda atatupsta, netinka imtis naujų finansinių projektų, pradėti naujo verslo. Nepatartina ir pinigus investuoti, jei norima, kad jie greitai sugrįžtų. Meilėje – tai irgi savotiško atoslūgio, poilsio periodas. Manoma, kad tuo metu galima sutikti žmogų, kuris buvo mylėtas ankstesnėse reinkarnacijose. Kita vertus, būtent tuo metu atsinaujina seni nutrūkę meilės ryšiai... Jei dabar užsimezga naujas meilės jausmas, jis susijęs su karminiu skolų grąžinimu. Beje, šiuo metu reikia prisiminti savas skolas ir atiduoti. Netgi tuomet, jei nesate skolingi. Gerai duoti, o ne imti. Pats laikas užsiimti labdara.

Sekmadienį 9 val. 29 min. Uranas sustos ir ims judėti atatupstas Žemės stebėtojo atžvilgiu. Retrogradinis Urano judėjimas tęsis iki gruodžio 26d. Atatupstas Uranas suteiks saikingumo planuojant ir svajojant, sumažins poreikį būti avangardiškiems. Tokiu metu siekiama bendrauti su senais, patikrintais draugais, o jei ir užsimezga naujas bičiuliškas ryšys, dažniausiai būna susijęs su senais karminiais saitais.

Sapnai iš penktadienio į šeštadienį pranašiški. Gerai buvo plaukti švariu vandeniu, praustis, šaltinį regėti. Blogai ugnį matyti, jei dantis iškristų.

Blogas ženklas: išsitepti purvu, jei batas suplyštų; visos tamsios spalvos.

Geras ženklas: netyčia apsipilti karštu vandeniu – išsivalymas, gauti dovanų pasodintą augalą – sėkmė meilėje, darna šeimoje; balti, geltono, auksaspalviai tonai.

Iš šeštadienio į sekmadienį gerai sapnuoti žaliuojančias pievas, miškus, žydinčius sodus – tai džiaugsmas, meilė, šeimos pagausėjimas. Vaisiai – pinigai, turtas. Šaltis, žiema – vienatvė, nuostoliai, skurdas.

Blogas ženklas: einant paslysti, nukristi – galite praleisti svarbią galimybę; jei namuose imtų tinkas nuo lubų byrėti ar parketlentė išskristų – gresia nuostoliai, neturtas; jei nagas nulūžtų – liga; jei kas užkristų ant galvos – staigios, nelauktos permainos; pilki tonai.

Geras ženklas: išvysti amalą, krintančią žvaigždę – malonūs netikėtumai, šaunios pažintys; jei ant galvos užkristų paukščio plunksna – gera žinia.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Žaibas, griaustinis – geros permainos, žvaigždės, dangus, skraidyti danguje – apsauga, pagalba išaukštinimas. Blogai matyti šventųjų paveikslus, mėsą, gyvūnus, raktus, koridorius, jei plaukai slinktų.

Blogas ženklas: jausti šaltį – apsaugos praradimas; jei ugnis, šviesa namuose gestų savaime ar kas nors savaime užsidegtų.

Geras ženklas: kaisti, raudonuoti, laužą išvysti, jei vėjas atvertų langus, duris.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus veiklai, kelionėms nuo 10 val. 22 min.; palankios spalvos – žydra, pilkai žalia.

Avinas (03 21–04 21). Ypač šeštadienis, sekmadienio rytas – sunkus, nepalankus metas. Nepraraskite savitvardos, nepradėkite galynėtis su neteisingai mąstančiais artimaisiais, kovoti su likimu – šiuo metu prieš vėją nepapūsite, o geriems santykiams su tais, kuriuos mylite, tikrai pakenksite. Ir labiau pasirūpinkite savo sveikata bei turto saugumu – bus nemenka nelaimingų atsitikimų, avarijų, nenumatytų nuostolių tikimybė. Vis dėlto sekmadienį nuo 15 val. 26 min. prasidės jums palankus metas, kai netikėtai paaiškės, kad jus visi myli ir jums nepaprastai sekasi. Toks bus ir pirmadienis.

Jautis (04 21–05 21). Nieko neteiskite ir nekaltinkite – tik vėliau suvoksite, kad suklydote ir be reikalo sugadinote santykius. Šiomis dienomis galite gretai pasiduoti įniršiui, deja, jus bus nesunku išprovokuoti skandalui! Lengviau pavyks neprarasti savikontrolės, jei dažniau žvilgtelėsite į save iš šalies. Ir pagarbiau bendraukite su sutuoktiniu. Įsipareigoti neskubėkite – tai teks įvykdyti. Pirmadienis tinkamas skoloms, mokesčiams, draudimo, pavedėjimo reikalams tvarkyti.

Dvyniai (05 21–06 22). Šeštadienį būkite atidesni savo vaikams, nesiaiškinkite santykių su artimaisiais, ypač mylimu žmogumi, – būsite linkę dėl neesminių dalykų nervintis, įsižeisti, supykti. Tad elkitės kuo paprasčiau, kukliau. Mažiau girkitės ir žadėkite – nenumatytos kliūtys trukdys įvykdyti duotus įsipareigojimus. Išaugs buitinių avarijų ir įvairių mechanizmų, transporto priemonių gedimo tikimybė. Gali pablogėti sveikata. Vis dėlto sekmadienį po 12 val. aplinkybės pasikeis jūsų naudai – sekmadienio popietė bus nuostabi! Galima ir laiminga romantiška pažintis ar džiugi žinia, linkėjimas iš asmens, kurį kažkada mylėjote... Pirmadienis palankus susitarimams, dokumentams tvarkyti.

Vėžys (06 22–07 22). Svajonės nesipildys, o jei ir pildysis, tai atvirkščiai šį šeštadienį... Galbūt geriau mažiau svajoti, kukliau norėti? Jokių išvadų ir nuosprendžių savo vaikų, artimųjų, mylimo žmogaus atžvilgiu. Pasistenkite būti atidesni ne tik savo vaikams, bet ir jų draugams – jų žaidimai, pramogos gali būti pernelyg pavojingi. Sekmadienį pavyks nusiraminti ir išspręsti kilusias problemas. Pirmadienis palankus sveikatai tikrinti, užvilkintiems reikalams tvarkyti.

Liūtas (07 22–08 23). Neužsisklęskite nuo artimųjų, būkite atviresni, nuoširdesni – nepatiklumas bendraujant su artimaisiais gali tapti nesantaikos priežastimi. Neskubėkite nusivilti tais, kurie jums brangūs. Labiau pasirūpinkite tėvais. Nepatartina vykti iš namų, nebent pas tėvus. Šeštadienis žada įvairių nesmagumų – ir tai puiki proga pademonstruoti ištvermę ir absoliutų išradingumą – pasiruoškite pačioms netikėčiausioms problemoms! Sėkmadienis visai smagus, ypač jei aplankysite savo senus draugus ar susitiksite su mylimu žmogumi. Pirmadienis sėkmingas visomis prasmėmis. Gimtadienį tinka švęsti tik sekmadienį!

Mergelė (08 23–09 23). Ko gero, nepatiks viskas, kas bus šalia. O tai, ko norėsis, atitols iki nepasiekiamo atstumo… Neverta dėl to erzintis, ant artimųjų pykti, nebent save galite apkaltinti, jog laiku nesiėmėte reikalingų veiksmų, apsaugos priemonių ir t.t. Nelaimės gresia dėl patiklumo bendraujant su svetimais žmonėmis. Kita vertus, rūpesčių gali kilti ir dėl kaimynų ar giminaičių. Nebūkite atviri, saugokite paslaptis, ypač santuokines, taip pat finansines. Venkite išsiblaškymo – galite pamesti svarbų daiktą ar dokumentą. Išaugs apkalbų, vagysčių, autoavarijų tikimybė. Pirmadienį geriausia skirti poilsiui, bent jau nieko atsakinga darbe nesiimkite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Beje, šeštadienį galite pernelyg komplikuoti situaciją dėl tuščio panikavimo arba dėl perdėto rūpinimosi kitais... Bet kas pasirūpins jumis: savo sveikata, poilsiu, ramybe? Jei jums bus blogai, niekuo ir artimiesiems nepadėsite. Kaupkite jėgas ir saugokite pinigus: nepamirškite, kad dosnumas, kaip ir šykštumas, tai lazda su dviem galais. Beje, sekmadienį turite gerą progą kai ką pakeisti jūsų santykiuose su tėvais bei mylimu žmogumi. Pirmadienis palankus kelionėms.

Skorpionas (10 23–11 23). Vertėtų atsisakyti šeštadienį planuotų darbų ar kelionės automobiliu – dažniau ges technika, gali netikėtai pablogėti ir jūsų sveikata. Bus sunku likti objektyviems – pasistenkite ant nieko nesupykti, nesivelkite į ginčus, konfliktus (nors provokacijų tikrai pakaks...) Sekmadienį, pirmadienį geriau likti namie ir nesistengti ką nors pakeisti, perdaryti – savaime susitvarkys viskas geriau, nei manote!

Šaulys (11 23–12 22). Jums pakaks pagrindo pykti ant artimųjų, ypač vaikų, sutuoktinio. Bet taip problemos neišspręsite... Jei iš tiesų esate blogai nusiteikę, išvykite kur nors vieni. Taip bus ir jums, ir tiems, kas jus myli, geriau. Deja, šeštadienis, sekmadienio rytas – nepalankus, liūdnas metas, kai naudinga atsiriboti nuo aplinkinių ir jokiais rizikingais dalykais neužsiimti. (Pavojai lauks per svaigalus, vaistus, vandenį. ) O štai susitikimas su geru draugu sekmadienio popietę jus nuramins, padės tinkamai susiorientuoti keblioje situacijoje. Pirmadienis visapusiškai sėkmingas.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nieko rimta neplanuokite – gali tekti netikėtai užsiimti kitų (šeimos narių, savo draugų) reikalais. Šeštadienį namų rūpesčiai gali užgriūti ir rimtai prislėgti.. Jei jausitės nekaip, nežinosite, ką daryti, būtinai pasikalbėkite su draugu antrą sekmadienio pusę – netikėtai rasite išeitį, suvoksite svarbų dalyką. Bet kokiu atveju sekmadienį jausitės kur kas geriau – jums netikėtai pavyks sutvarkyti svarbų reikalą, seksis bendrauti su mylimu žmogumi. Pirmadienis palankus konfidencialiems reikalams tvarkyti.

Vandenis (01 21–02 20). Užsispyrimu nieko nelaimėsite – tik pabloginsite dabartinę padėtį. Dėl kategoriškų nuotaikų galite atsidurti aklavietėje ir tvarkydami dalykinius reikalus, ir bendraudami su artimaisiais. Nesipykite su tėvais, su tais, kuriuos mylite, jei nenorite, kad ilgam atšaltų santykiai su jais. Šeštadienį itin didelė nelaimingų atsitikimų, konfliktų tikimybė. Sekmadienį rasite nusiraminimą, sugrįš pusiausvyra ir susitaikysite su savimi bei pasauliu. Pirmadienis palankus įvairiems susitikimams, reikalams tvarkyti per draugus.

Žuvys (02 20–03 21). Stigs objektyvumo ir ramybės. Ne viską suprasite, teisingai įvertinsite, todėl geriau nieko neteisti ir nemokyti. Nepatartina leistis ir į kelionę – nemalonumai gali užklupti per muitinę, užsieniečius ar bendrakeleivius. Svečiavimuisi ar svečių priėmimui šis šeštadienis irgi ne pats geriausias. Tam tinkamas sekmadienis – antra jo pusė tikrai suteiks daug smagių akimirkų, jei aplankysite tuos, kuriuos seniai matėte... Pirmadienis palankus svarbiems darbo reikalams tvarkyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.