Astrologės S. Liepienės prognozės paskutinei liepos savaitei

AVINAS (03 21–04 20)

Gali būti, kad ši savaitė nebus ta, kuri atvers kelius į ateitį. Bet ji išmokys jus kantrybės, leis sukonkretinti siekius ir padės suvokti savo klaidas.<br>123rf.com
Gali būti, kad ši savaitė nebus ta, kuri atvers kelius į ateitį. Bet ji išmokys jus kantrybės, leis sukonkretinti siekius ir padės suvokti savo klaidas.<br>123rf.com
Gali būti, kad ši savaitė nebus ta, kuri atvers kelius į ateitį. Bet ji išmokys jus kantrybės, leis sukonkretinti siekius ir padės suvokti savo klaidas.<br>123rf.com
Gali būti, kad ši savaitė nebus ta, kuri atvers kelius į ateitį. Bet ji išmokys jus kantrybės, leis sukonkretinti siekius ir padės suvokti savo klaidas.<br>123rf.com
Astrologė S. Liepienė.<br>M. Patašiaus nuotr.
Astrologė S. Liepienė.<br>M. Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Jul 26, 2015, 12:25 PM, atnaujinta Oct 23, 2017, 10:53 PM

Pasiūlymai. Jūsų kelias šią savaitę ypač įdomus. Per partnerį ateina naujų pasiūlymų, atsiranda naujos veiklos. Ir net jei jūs dar tik svarstysite šiuos pasiūlymus, jų įgyvendinimo galimybes, jau paleisite mechanizmą, kuris pradės gaminti reikalingas idėjas. Todėl būkite dėmesingi antrajai pusei, daugiau laiko skirkite ne tik pokalbiams, bet ir bendriems pomėgiams.

JAUTIS (04 21–05 21)

Norai. Neleiskite, kad kas nors kitas reguliuotų jūsų gyvenimą, kad priimtų sprendimus ar darytų spaudimą. Jūs puikiai žinote, kas galima, o kas ne, kada galima, o kada reikia sustoti. Ir tegul viskas bus taip, kaip jūs norite. Turėdami tikslą, eikite jo link. Nesvarbu, kad kitiems tai atrodo laiko gaišimas ar menkniekis. Jūs žinote geriau. Meilės sferoje ramybė, bet labai greitai pūstelės palankus vėjas.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Pakilimo takas. Abejonių kėlę darbai pajuda, atsiranda pasitikėjimas savimi. Vėl žinote, kad tai, ką dabar darote, yra teisinga. Tačiau nepamirškite, kad šią savaitę turite pasinaudoti laisvu kilimo taku. Jei atidėliosite, pritrūksite drąsos, viskas nusitemps į mėnesio pradžią. Asmeniniame gyvenime – be pokyčių. Jus myli, jūs mylite. O jei minčių kyla visokių, nereiškia, kad jos teisingos.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Nušvitimas. Tai periodas, kuris nenustebins, tačiau leis truputį kitaip pažvelgti į tai, ką darote, į nusistovėjusias ir jau apkerpėjusias tiesas. Kardinalių sprendimų nebus, tačiau draugams jau pradėsite pasakoti apie naujus savo planus ir nemažai jų patrauksite savo pusėn. Kartu galite atrasti ne tik naujų dvasinių vertybių, bet ir naujų vyno rūšių. Kiekvienas skirtingais keliais eina iki nušvitimo.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Kalnas. Nuo kalno viršūnės viskas atrodo daug paprasčiau nei esant slėnyje. Todėl kai kasdieniai reikalai labai komplikuojasi, atsitraukite. Užlipkite į savo kalną, pažvelkite į tai iš aukščiau ir nemalonius tvarkymo darbus perkelkite ant svetimų pečių. Tie, kurie gali į viską pažvelgti iš aukščiau, gali ir nurodinėti. Užimkite tą poziciją, kurios esate verti.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Siekiai. Nebūtina žinoti atsakymų į visus klausimus. Tiesiog gyvenkite, džiaukitės ir mėgaukitės tuo, kas vyksta aplink. Gali būti, kad ši savaitė nebus ta, kuri atvers kelius į ateitį. Bet ji išmokys jus kantrybės, leis sukonkretinti siekius ir padės suvokti savo klaidas. Todėl bandykite į viską pažvelgti paprasčiau, lanksčiau, su nedidele ironijos gaidele. Viskam savas laikas, ir jūs turi išlaukti savo atlaidų.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Nuošalyje. Jūsų nesugebėjimas apsispręsti ar rizikuoti kitus žmones gali erzinti. Bandymas išlikti neutraliems, teisingiems ir niekur nesikišti patogus tik jums patiems. Aplinkiniai nuo to nesijaučia geriau. Dalyvaukite draugų, šeimos gyvenime net ir tuo atveju, jei jums reikia išeiti iš komforto zonos, aukoti savo laisvalaikį ar tai sukelia neigiamų emocijų. Tik jausdami, padėdami, verkdami ar juokdamiesi sužinote, koks tikrasis gyvenimas.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Veikla. Norėsis pradėti ką nors nauja, nematyta, nežinoma. Norėsite skubėti, rizikuoti, lėkti. Trokšite išbandyti ką nors nepatirta. Tai padės rasti ne tik naujų veiklos sričių, bet ir pažadins aplinkinius. Bus kas jus palaiko, eina kartu, tobulina jūsų idėjas. Nenuostabu, kad atsiras poreikis judėti, sportuoti. Vasaros orai palankūs jūsų planams. Neatidėliokite jų.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Planai. Pastarosiomis savaitėmis, o gal net mėnesiais darbus planuojate labai prastai. Viliatės, kad dabar viskas susitvarkys, susidėlios į stalčiukus. Tačiau permainų vėjas viską sukuičia. Todėl patartina tiesiog dirbti kuo daugiau. O kai atsiranda galimybė, pailsėkite, gerai išsimiegokite. Gali būti, kad emocinė pusiausvyra priklausys nuo jūsų senų ryšių, meilių ar šiaip žmonių iš praeities. Visus jų priekaištus ar įkyrias pastabas paverskite juokais, nesistenkite įrodyti savo tiesos.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Praeitis. Norisi viską perkainoti, suvokti savo poelgių, pasirinkimo svarbą ir vertę. Bet tai neįmanoma padaryti, nes negalima pasukti laiko atgal ir ištaisyti klaidų. O jei negalima nieko pakeisti, tai ir neverta bandyti susigrąžinti praeities. Gyvenkite tuo, ką turite, eikite tuo keliu, kuriuo einate. Bet priimkite pagalbą iš tų, kurie nusiteikę jums padėti, parodyti, pamokyti. Leiskite atverti naujas gyvenimo knygas.

VANDENIS (01 21–02 19)

Bevaisiai ginčai. Norite sugadinti santykius? Bandykite juos išsiaiškinti, suprasti – kodėl taip vyksta, kas kaltas ir kas pradėjo. Visos diskusijos ta tema yra pasmerktos. Todėl bandykite apeiti šią temą, venkite ginčų. Geriau jau komplimentas ne vietoje nei taikli pastaba. Išgyvenusių sunkų savaitgalį laukia smagi savaitė. Todėl visus dalykinius susitikimus ir mielus pasimatymus tiesiog nukelkite į darbo dieną.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Žodžio magija. Svarbu ne tai, ką pasakėte, o kaip. Daug kas priklauso nuo intonacijos, tembro. Žodis dabar – ginklas. Jūs galite gauti, laimėti, užkariauti. Tik reikia pasakyti taip, kad jus išgirstų, suprastų. Gal kiek idealizuojate, pernelyg pasitikite savimi, tačiau vis tiek kalbate ir tai, ką reikia, ir tai, ko ne. Artimiausioje aplinkoje nemažai konfliktų, tačiau jie trumpalaikiai, greitai išblėstantys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.