Astrologės S.Liepienės prognozės liepos 28–rugpjūčio 3 dienoms

Avinas (03 21–04 19)

Avinams: „Truputį ne taip, kaip tikėjotės“.<br>123rf nuotr.
Avinams: „Truputį ne taip, kaip tikėjotės“.<br>123rf nuotr.
S.Liepienė.
S.Liepienė.
Liūtams: „Negalite sukurti stebuklo iš nieko“.
Liūtams: „Negalite sukurti stebuklo iš nieko“.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Jul 28, 2015, 11:13 AM, atnaujinta Oct 23, 2017, 2:12 PM

Truputį ne taip, kaip tikėjotės. Dovaną lyg ir gavote, popierėlis gražus, šiugždantis, tačiau išvyniojus paaiškėjo, kad tai tuščia pakuotė. Nereikia sielotis, kad kas nors įvyko ne taip.

Tai priklauso nuo susiklosčiusių aplinkybių, o ne nuo jūsų pastangų. Todėl verta dirbti ir įsigyti, susikurti tai, ką norite, be aplinkinių pagalbos, paramos ar patarimų. Vertinkite tai, ką patys galite pasiekti, o kiti tegul lieka jūsų gyvenimo stebėtojai.

Jautis (04 20–05 20)

Atrodo, kad viskas aišku, paprasta, apšnekėta, aptarta. Lyg ir visos kortos ant stalo. Tačiau derybose priešininkai ištraukia kozirius iš rankovės, o jūs patenkate į nepavydėtiną padėtį.

Kaltinti nėra ko, buvote įspėti. Tenka mokytis iš savo klaidų, svetimos jums – ne rodiklis. Jei tai priimsite be didelių isterijų, skeryčiojimosi ir barnių, viskas susitvarkys savaime.

Dvyniai (05 21–06 20)

Viskas teisinga, pagal priimtas taisykles, įstatymus ar nuostatas. Galbūt net taip, kaip jūs patys planavote. Tačiau jaučiatės taip, lyg jus būtų apvogę. Šis nepasitenkinimo jausmas ištirps, kai susitaikysite su esama situacija.

Šventės, malonios šnekos ir pasisėdėjimai laukia savaitgalį, todėl darbus palikite darbe, netempkite namo. Laužas, žvaigždės, o gal net ir lietus yra tai, kas atgaivins sielą.

Vėžys (06 21–07 22)

Gyvenimo uogienė kunkuliuoja. Šiuo metu ji karštoka ir pilna įvairiausių skonių. Todėl nenuostabu, kad jūs sunkiai derinatės prie aplinkinių, mažiau dėmesio skiriate darbams ir esate linkę išbandyti ką nors nauja.

Ar leisitės į gyvenimo degustaciją vieni, ar su šeima, ar seniai pažįstamais draugais, priklauso nuo situacijos. Tačiau nauja patirtis – šios savaitės tikslas.

Liūtas (07 23–08 22)

Negalite sukurti stebuklo iš nieko. Reikia kokios nors pradinės medžiagos. Jei tai margas audinys – tai turi būti idėja, pagrindas. Jei tai jausmas – turi būti žmogus, poelgis ar dar kas, nuo ko atsispirtumėte.

Tai laikas, kai norisi ką nors sukurti. Kūrybinės mintys jums drums įprastą gyvenimo tvarką. Turite idėją? Įgyvendinkite ją dabar, nepalikite rudeniui, žiemai. Bandykite.

Mergelė (08 23–09 22)

Jūs mylimi, lepinami, jums dovanojamos dovanos, suteikiama galimybė pamatyti pasaulį. Visa tai jūs turite priimti kaip dovaną, džiaugsmą, juoktis, kvatotis ir mėgautis. Tačiau labai tikėtina, kad tai jums atrodo kaip savaime suprantami dalykai, nes jūs to esate verti.

Teisingai! Jūs verti viso to, ką gyvenimas jums dovanoja. Nesvarbu, ar tai puodelis skaniausios kavos, ar ašaros, rūpesčiai. Jūs to nusipelnėte.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Buitinės problemos? Žvilgtelėkite į tai iš paukščio skrydžio. Viską galima išspręsti net tada, kai į tai įpainioti antrosios pusės giminaičiai. Viskas, ką jūs planuojate, bus įgyvendinta, jei neatidėliosite geresniems laikams, palankesnėms aplinkybėms ar tam metui, kai išlošite loterijoje.

Viskas čia ir dabar. Jei negalite suderinti darbo ir pramogų, sumažinkite darbų. Mėgaukitės vasara iki paskutinės dienos.

Skorpionas (10 23–11 21)

Niekas taip nežudo kaip nuobodus gyvenimas. Ir nesvarbu, kad šalia jūsų geras, teisingas, sąžiningas, naudingas žmogus. Jis taip pat kelia susierzinimą, kaip ir naudinga, sveika dietinė varškė.

Nuotykių troškulys jus nuves gana toli nuo įprasto gyvenimo. Svarbu, kad rastumėte kelią namo, o ten jus priimtų. Laukia smagi ir įspūdinga savaitė.

Šaulys (11 22–12 21)

Informacija ateina labai skirtingais keliais ir labai keistu pavidalu. Beveik kaip komikse: su šypsenėlėmis, plakančiomis širdelėmis ir zyzliais galvoje. Viskas, kas svarbu, ateina per emocijas. Būkite pasiruošę tai priimti.

Kaip gautas žinias, plepalus ar rimtas žinias priimsite, priklausys ne tik nuo jūsų, bet ir šeimos padėties ar įsipareigojimų bankams. Kad ir kas tai būtų, geriau kas nors nei nieko.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Gali būti, kad nepastebėjote, kaip viskas pasikeitė greta jūsų, – spalvos, nuotaikos ar net kvapai. Bet jūs esate paskendę savuose darbuose, kasdienybėje ir nenorite nieko matyti. Manote, kad jei nekreipsite į visa tai dėmesio, viskas išliks.

Deja. Jūs turite tai priimti, įvertinti ir prisitaikyti prie naujovių. Tai neturėtų jūsų gąsdinti, nes visa tai turės tęsinį ir jūsų gyvenimą pakeis į gerąją pusę.

Vandenis (01 20–02 18)

Jums reikia žmogaus, su kuriuo galėtumėte šnekėti apie viską atvirai, be paslapčių, tačiau kartu, kad išliktų nedidelis flirto elementas. Tai būtų maža jūsų paslaptis, kuri leistų mįslingai šypsotis, kartkartėmis skrajoti padebesiais.

Jums reikia savo vidinio kampo, kurio šeimininkas būtumėte tik jūs. Bet jei manote, jog tai pernelyg sudėtinga, kepkite dešreles po atviru dangumi ir tikėkite, kad gyvenimas sukasi apie jus.

Žuvys (02 19–03 20)

Gyvenimas prėskas ne todėl, kad pamiršote pasūdyti sriubą. Jis tapo toks, nes pamiršote nuotykių, rizikos ir paslapčių skonį. Jūs ieškote pastovumo, galimybės pasislėpti, pabūti vieniems, likti su savo mintimis ir planais.

Vis dėlto patirtumėte daug daugiau džiaugsmo, pajustumėte pilnatvę pasinėrę į tai, kas juda, tobulėja, keičiasi. Jums reikia ko nors tokio, kas priverstų nustebti ir aikčioti. Jei nebijosite rizikuoti, aplankys ir finansinė sėkmė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.