Palmira pradžiugino: puiki diena darbui, poilsiui ir nuotykiams

Puiki diena, tinkama ir smagiai poilsiauti, pramogauti, romantiškiems nuotykiams, ir įvairiems reikalams tvarkyti. Jei nesiilsite, užsiimkite atsakingais darbais – tai gera proga atsigriebti už ankstesnes nesėkmes.

Palmira įspėja, kad vakaras bus gana įtemptas, netinkamas aiškintis santykius, audringai pramogauti.<br>D.Umbraso nuotr.
Palmira įspėja, kad vakaras bus gana įtemptas, netinkamas aiškintis santykius, audringai pramogauti.<br>D.Umbraso nuotr.
Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti grybus, žuvį, paukščius, valgyti vaisius.<br>123rf nuotr.
Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti grybus, žuvį, paukščius, valgyti vaisius.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jul 29, 2015, 5:00 AM, atnaujinta Oct 22, 2017, 9:50 PM

Gana svarbus metas prasidės po pietų, nuo 13 val. 20 min., kai tinka imtis svarbių reikalų, pradėti reikšmingus naujus darbus. Būsite kūrybingi, sumanūs, tai geras laikas aktyviai veiklai, esminiams sprendimams priimti, susitikimams su įtakingais, svarbiais jūsų veiklai ar šeimos gyvenimui asmenimis. Spręskite problemas, nuo kurių stengiatės pabėgti, atsiriboti. Imkitės tų darbų, kurių nemėgstate, bet jie privalomi. Pakovokite už savo interesus, pripažinimą.

Vakaras gana įtemptas, netinkamas aiškintis santykius, audringai pramogauti.

Sapnai iš antradienio į trečiadienį pranašiški. Gerai buvo sapnuoti grybus, žuvį, paukščius, valgyti vaisius. Blogai – ugnį, gyvates.

Blogas ženklas: ką nors nuliūdinti, sudaužyti stiklą, sagą pamesti.

Geras ženklas: dažnai nustebti, apsidžiaugti, jei jums pokštą iškrėstų.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis neblogas veiklai, kuri nėra sudėtinga, nesukelia diskomforto, įtampos; palankios neryškios spalvos.

Avinas (03 21–04 21). Neturėkite išankstinės nuomonės, dažniau įsiklausykite į intuiciją ir sugalvosite išties puikių dalykų, rasite protingą kvailos problemos sprendimą. Darbe, ypač nuo 13 val. 20 min., galima priimti svarbius sprendimus – šios dienos veiksmai bus daug kuo naudingi.

Jautis (04 21–05 21). Išskirtinė diena. Mokėkite tinkamai pasinaudoti palankiomis aplinkybėmis. Ne viskas eisis taip, kaip planavote, tačiau tai bus naudinga. Tinkamas metas kelionėms, bendradarbiavimui su užsieniečiais užmegzti.

Dvyniai (05 21–06 22). Sunkokas, bet sėkmingas metas, ypač verta rizikuoti – jums pavyks įžvalgiai numatyti geriausią taktiką, kad pasiektumėte tikslą sunkiomis aplinkybėmis. Sutelkite jėgas ir šiandien pavyks perlaužti situaciją savo naudai. Galite gauti svarbios informacijos, kuri nuo jūsų buvo slepiama ar tiesiog jums nepasiekiama. Palanku spręsti mokesčių, skolų problemas.

Vėžys (06 22–07 22). Gerų permainų diena. Jos ateis per kitą žmogų – tai gali būti jūsų draugai, partneriai, sutuoktinis. Beje, galite sužinoti apie juos (ypač sutuoktinį) ne visai korektiškos informacijos – neskubėkite tuo patikėti, tai gali būti kieno nors sumanyta intriga.

Liūtas (07 22–08 23). Šaunus metas, ypač nuo 13 val. 20 min., kai verta tvarkyti darbo reikalus arba pasitikrinti sveikatą pas gydytoją. Jus palaikys aplinkiniai – tai puikus metas siekiantiems populiarumo visuomenėje.

Mergelė (08 23–09 23). Tai meilės, džiaugsmo, pripažinimo diena, tad labiau pasikliaukite įkvėpimu, ir viskas pasiseks. Būkite atidesni vaikų šnekoms – jie gali prabilti apie savo paslaptis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepatartina labai veržtis į priekį – bus proga užbaigti seną nemalonų reikalą, užvilkintą darbą. Jei imsitės ko nors nauja, susidursite su kliūtimis, kurios bus nedidelės, tačiau to pakaks, kad turėtumėte viską atidėti. Antra dienos pusė puiki ką nors nupirkti savo namams, ypač vaikų kambariui.

Skorpionas (10 23–11 23). Reikalai pajudės reikiama linkme, kai per daug nesistengsite, ir atvirkščiai – didelės pastangos neatsipirks. Mažiau planuokite – ne viskas klostysis taip, kaip tikėsitės. Patartina vengti ginčų, o kilusias problemas spręsti gražiuoju. Jei esate taikiai nusiteikę, puiki proga rimtam pokalbiui su sutuoktiniu nuo 13 val. 20 min. iki 19 val.

Šaulys (11 23–12 22). Galima pasikliauti šios dienos pažadais, taip pat ir šefo. Gerai nuo 13 val. 20 min. su vadovybe aptarti jūsų užmokesčio perspektyvas. Antra dienos pusė – itin geras laikas tikrintis sveikatą ar pradėti ją stiprinti, gydytis. Palanku pirkti darbo technikos veiklai ir namų ūkiui.

Ožiaragis (12 22–01 21). Rizikuoti galima tiems, kurie nepasiduoda azartui, moka laiku sustoti. Tai bus svarbu ne tik tvarkant reikalus, bet ir bendraujant, ypač su mylimu žmogumi. Beje, būsite nekantrūs, nekorektiški siekdami savo tikslų.

Vandenis (01 21–02 20). Svajingas metas, netinkamas priimti atsakingus sprendimus. Tiesa, galima pasirašyti lemtingus dokumentus, jei sprendimai buvo priimti anksčiau. Tam palankus metas nuo 13 val. 20 min. iki 19 val. Niekur neskubėkite, nieko nesiekite jėga. Neleiskite sau nuliūsti – būsite linkę sureikšminti nesėkmes.

Žuvys (02 20–03 21). Tai jūsų jėgos ir įtakos metas – bus taip, kaip pasakysite, tad pagalvokite, su kuo šiandien reikia susitikti ir pasišnekėti. Tiesa, šiandien reikia mažiau planuoti – viskas geriau susitvarkys, jei paklausysite draugų nuomonės, giminaičio patarimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.