Ramunės horoskopas rugpjūčio mėnesiui – mėgaukitės pagundomis

Avinas (03 21–04 19)

Mergelės laukia bene geriausias šių metų mėnuo.<br>123rf nuotr.
Mergelės laukia bene geriausias šių metų mėnuo.<br>123rf nuotr.
Jaučiams: „Paskutinis vasaros mėnuo – pats tinkamiausias laikas mėgautis savo darbo vaisiais ir atostogauti“.<br>123rf nuotr.
Jaučiams: „Paskutinis vasaros mėnuo – pats tinkamiausias laikas mėgautis savo darbo vaisiais ir atostogauti“.<br>123rf nuotr.
Vandenio ženklui: „Meilė. Štai kas jums labiausiai rūpės visą šį mėnesį“.<br>123rf nuotr.
Vandenio ženklui: „Meilė. Štai kas jums labiausiai rūpės visą šį mėnesį“.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Aug 1, 2015, 5:00 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 9:42 AM

Rugpjūtis – linksmybių metas. Pats laikas atrasti gyvenimo žavesį. Šį mėnesį pasieksite savo energijos ir patiriamų malonumų viršūnę.

Artėjant rudeniui susikaupsite ir sutelksite savo dėmesį bei energiją į profesinius pasiekimus. Ieškantiems svajonių darbo pasisekti gali paskutinę rugpjūčio savaitę. Nepraleiskite puikių progų.

Paskutinis vasaros mėnuo netinkamas dideliems pirkiniams. Nerekomenduojama investuoti ar priimti svarbių sprendimų asmeninių santykių srityje. Būkite kantrūs ir atsargūs.

Tačiau galite drąsiai pirkti loterijos bilietus – jus turėtų aplankyti sėkmė. Jei šiuo metu jūsų širdis laisva, didelė tikimybė, kad visiškai atsitiktinai pačioje netikėčiausioje vietoje sutiksite mielą, sielai artimą žmogų.

Jautis (04 20–05 20)

Paskutinis vasaros mėnuo – pats tinkamiausias laikas mėgautis savo darbo vaisiais ir atostogauti. Nors trumpam pamirškite darbus. Nesiimkite jokių naujų darbų ir projektų.

Mėgaukitės gyvenimu, ilsėkitės, džiaukitės artimiausių žmonių kompanija. Taip pat prisiminkite prieš kurį laiką užleistus savo pomėgius.

Antra mėnesio pusė palanki didelėms investicijoms, reikšmingiems, brangiems pirkiniams.

Beje, dėl jų gali kilti barnių su antrąja puse. Būsite linkę nepaisyti jos nuomonės ir pageidavimų.

Rugpjūtis palankus planuoti šeimos pagausėjimą. Be to, šiomis dienomis galite net iš kelių artimų žmonių išgirsti naujieną, kad juos netrukus aplankys gandrai.

Dvyniai (05 21–06 20)

Sulėtinkite tempą. Jums ir taip puikiai sekasi. Neprivalote niekam nieko įrodinėti. Svarbiausia, kad tikite ir pasitikite savimi. Su tuo gali būti susiję ir tai, kad gali keistis ir jūsų asmeniniai poreikiai.

Dabar jums labiausiai norėsis ne pasinerti į darbus ar profesinių tikslų siekimą, bet jausti artumą. Ypač dvasinį. Šiuo laikotarpiu būsite ypač jautrūs, atjaučiantys kitus.

Todėl mielai teiksite emocinę paramą visiems, kurie į jus dėl to kreipsis. Vis dėlto pasistenkite susilaikyti nuo kritikos, net jei ji ir pamatuota. Šiuo metu ji gali sugadinti net pačius gražiausius santykius.

Rugpjūtis tinkamas kraustytis į naujus namus. Tai gali būti ne tik kitas miestas, bet ir šalis. Tačiau šis laikas visiškai nepalankus vedyboms.

Vėžys (06 21–07 22)

Vasaros pabaiga bus gana sudėtinga, intensyvi ir kiek kitokia, nei jums būna įprasta.

Tad neeikvokite savo energijos antraeiliams darbams ir reikalams.

Rugpjūtį galite tikėtis ne vieno svarbaus ir jūsų ateičiai reikšmingo įvykio. Tačiau jokiu būdu nesikliaukite kitų gerumu.

Visą šį laikotarpį būkite labai atidūs. Itin saugokitės agresyviai nusiteikusių žmonių.

Jie gali išprovokuoti labai nemalonias situacijas.

Laimė, jums nestigs pasitikėjimo savimi ir stiprybės, tad reikalui esant už save pakovoti tikrai sugebėsite.

Svarbiausia – nepraraskite kontrolės. Kai mažiausiai tikėsitės, sulauksite pagalbos iš artimiausių draugų.

Liūtas (07 23–08 22)

Jūsų laukia sėkmingas paskutinis vasaros mėnuo. Tiesa, jis pažers ir keletą netikėtumų. Greičiausiai asmeninių santykių srityje.

Atrodo, savaime suprantama, bet jūs tik dabar galite suprasti, kad norint darnių santykių reikia stengtis, o kartais net sunkiai dirbti.

Gražūs santykiai tikrai nėra savaime suprantamas dalykas.

Profesiniame gyvenime jums pavyks lengvai išspręsti visas iškilusias problemas. Tai labai palankus metas imtis savo verslo, sudaryti naujas partnerystės sutartis.

Dabar tas laikas, kai turite naudotis visomis jums siunčiamomis galimybėmis ir progomis. Nieko nebeatidėliokite ateičiai ir neklausykite tų, kurie jus bandys atkalbėti.

Mergelė (08 23–09 22)

Jūsų laukia bene geriausias šių metų mėnuo. Kad ir ko imtumėtės, kad ir kur būtumėte, jus lydės sėkmė. Atrodys, kad nėra nieko neįmanoma.

Mėgaukitės visomis jums gyvenimo siunčiamomis dovanomis, bet nepriimkite jų kaip savaime suprantamų dalykų. Nepamirškite padėkoti visiems prisidėjusiems prie jūsų sėkmės ir jus palaikantiems.

Šį mėnesį galite tikėtis didesnių įplaukų, taip pat profesinio pripažinimo bei naujų galimybių pasireikšti ir dar labiau sužibėti.

Rugpjūtį yra tik vienas pavojus – per daug atsipalaidavusios ir save lepinančios Mergelės gali priaugti nereikalingo svorio, kurio atsikratyti per visus likusius šių metų mėnesius gali būti labai sunku.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Atostogos baigėsi, bent jau jums. Metas susitelkti į svarbius darbus. Jei norite pasiekti trokštamų rezultatų, turėsite stipriai paplušėti.

Gera naujiena ta, kad jums nestigs energijos bei pasitikėjimo savimi.

Tad net ir vienu metu užgriuvus gausybei neatidėliotinų reikalų jūs nepanikuosite.

Juolab kad ir tie reikalai dažnai išsispręs tarsi savaime, be jokių didelių pastangų.

Bet budrumo nepraraskite ir ranka nenumokite į kitas naujai iškilusias problemas.

Atidžiau stebėkite savo konkurentus. Iš jų galite labai daug pasimokyti ir išvengti galimų klaidų.

Nesibaiminkite pokyčių ir būkite jiems pasiruošę.

Skorpionas (10 23–11 21)

Tai mėnuo, kai daugiausia dėmesio turėtumėte skirti sau. Savo troškimams, poreikiams, fizinei bei emocinei sveikatai. Šiuo metu tai ypač svarbu.

Tai jums padės labiau pasitikėti savimi ir pasijusti nepriklausomiems. Galbūt pagaliau liausitės kliovęsi kitų gera valia ir patys prisiimsite atsakomybę už savo gerovę bei laimę.

Būkite iniciatyvūs. Imkitės naujos, iš pirmo žvilgsnio rizikingos veiklos. Kad ir kaip banaliai skambėtų posakis „Kas nerizikuoja, tas negeria šampano“, jis yra teisingas.

Artėjant rugsėjui sulauksite daugiau kvietimų į vakarėlius, renginius. Jų metu sutikti žmonės gali teigiamai paveikti jūsų karjeros pokyčius.

Tačiau šiuo metu užmegztos romantiškos pažintys kažin ar bus ilgalaikės.

Šaulys (11 22–12 21)

Rugpjūtis – svarbių sprendimų metas. Nuo to, kaip elgsitės, kokius sprendimus priimsite, priklausys tolesnis jūsų gyvenimas. Liaukitės kliovęsi kitų gerumu.

Viską, apie ką svajojate, galite pasiekti tik savo darbštumu, užsispyrimu ir kovingumu. Bent jau pastarojo jums niekada netrūko. Profesinė veikla jums suteiks ir finansinį stabilumą, ir leis pajusti savo vertę.

Taip pat galite sulaukti pasiūlymo darbo reikalais ilgesniam laikui išvykti į kitą šalį. Jūs tai priimsite kaip įvertinimą, bet jūsų šeima ir artimiausi žmonės kažin ar bus tuo patenkinti.

Natūralu, kad dėl to namuose gali kilti įtampa. Komandiruotės metu galite įkliūti į tarnybinio romano pinkles. Jei esate vieniši – puiku, tačiau jeigu ne, elkitės protingai.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Šį mėnesį jus užgrius su nekilnojamuoju turtu, mokesčiais susiję reikalai. Būtų puiku, jei šiuo laikotarpiu sugebėtumėte atsikratyti senų skolų.

Jei turite puikų verslo planą, būtinai jo imkitės.

Net jei jums trūksta pinigų, tokiam reikalui drąsiai skolinkitės. Tikrai grąžinsite.

Paskutinį vasaros mėnesį gali nuliūdinti žinia apie artimo giminaičio mirtį. Tomis sunkiomis dienomis jausite didžiulę antrosios pusės paramą.

Nelaimė dar labiau sustiprins jūsų dvasinį ryšį.

Mėnesio pabaiga palanki kelionei į užsienį. Jos metu ne tik daug pamatysite, bet ir išmoksite.

Tikėtina, kad namo grįšite su naujais įgūdžiais.

Vandenis (01 20–02 18)

Meilė. Štai kas jums labiausiai rūpės visą šį mėnesį. Tačiau jokiu būdu šiuo laikotarpiu nepriimkite jokio svarbaus sprendimo. Leiskite santykiams tekėti įprasta vaga.

Vienišiems Vandeniams žvaigždės žada daugybę romantiškų nuotykių. Gal net per daug, nes toks dėmesys jums gali visiškai susukti galvą ir nebežinosite, ko iš tiesų norite ir ką jaučiate.

Mėnesio pabaigoje sunerimti gali tekti dėl finansų. Teks suktis, kad galėtumėte užsidirbti daugiau. Laimė, ištikus bėdai turėsite į ką kreiptis pagalbos. Nustebsite, kokie dosnūs gali būti žmonės.

Skirkite laiko fizinei veiklai. Tai teigiamai veiks ne tik fizinę, bet ir emocinę jūsų sveikatą. Palanku mesti svorį ir atsikratyti žalingų įpročių. Palepinkite save masažais, grožio procedūromis.

Žuvys (02 19–03 20)

Nors rugpjūtis dovanoja saulėtas gražias dienas, jums labiausiai rūpės darbas, o ne poilsis.

Jeigu tik nepristigsite darbštumo, noro tobulėti bei pasitikėjimo savimi, jūs galėsite pasiekti visus savo užsibrėžtus tikslus.

Šiuo maloniai intensyviu laikotarpiu galite sulaukti nepaprastai gero darbo pasiūlymo ar kvietimo prisidėti prie perspektyvaus verslo.

Priėmę kvietimą jūs ne tiktai turėsite puikią galimybę tobulėti savo profesiniame gyvenime, bet ir paaugti kaip asmenybė.

Vienišos Žuvys šiuo laikotarpiu gali sutikti žmogų, su kuriuo norės praleisti visą likusį savo gyvenimą.

Beje, rugpjūtis – labai palankus metas vestuvėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.