S.Liepienės astrologinės prognozės rugpjūčio 1–7 dienoms

LIŪTAS (07 23–08 23)

Liūtams: „Žvaigždžių taku – link savo svajonių išsipildymo“.
Liūtams: „Žvaigždžių taku – link savo svajonių išsipildymo“.
S.Liepienė.
S.Liepienė.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-08-01 00:01, atnaujinta 2017-10-22 11:30

Pagalba. Žvaigždžių taku – link savo svajonių išsipildymo. Žiogų muzika pievose primena, kad vasara, kaip ir sėkmingiausias metų laikotarpis, nesitęs amžinai. Todėl turite skubėti įgyvendinti svarbiausius sumanymus, padėti pagrindus ateities sėkmingiems darbams. Gali būti, kad norai, troškimai ar svajos neatitiks jūsų galimybių, bet visada atsiras norinčių jums padėti. Nebijokite prašyti pagalbos, jūs jos sulauksite.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Paslaptys. Daugybę paslapčių, kurių atskleisti nenorite, saugote kaip didžiausią lobį. Ir teisingai elgiatės – jūsų paslaptys priklauso tik jums. Tai puikus laikas atostogauti, pertvarkyti namus ar virti uogienes. Tačiau raskite laiko ir namiškiams. Tiesa, darbe jūsų pataisos ar rekomendacijos bus įvertintos neigiamai. Tačiau laikui bėgant pasirodys, kad jūs buvote teisūs.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Pasaka. Atsidursite karo lauke. Giminaičiai reikš savo ambicijas, jūs – savo. Tada teks rinktis paprasčiausią variantą, kaip vaikiškoje pasakoje. Turi niekas nemirti (nebent blogiukai), visi ilgai ir laimingai gyventi. Jei pakentėsite iki finalinio akordo – visi išsiskirstys laimingi, pažadėję greitai susitikti. Ir jūsų šios savaitės misija bus įvykdyta.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Įsipareigojimai. Pareigos nebeslegia. Jos virsta dalimi kasdienybės, tačiau netrukdo judėti į priekį ir vis dažniau yra nustumiamos tolyn. Lengvabūdiškai žiūrėti į įsipareigojimus, kurie yra patvirtinti dokumentais, nevertėtų, nes šiuo metu ypač lengvai skiriamos baudos už netesybas. Visuomeninis gyvenimas labai svarbus, todėl įvairūs renginiai, akcijos ir konkursai tampa kasdienybe.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Kelias. Nevartykite senų užrašų, neieškokite senų tiesų. Neverta knaisiotis praeityje net ir tuo atveju, jei neturite svarbių ateities planų. Dairykitės aplink, analizuokite susidariusią situaciją, ieškokite patarimų, kreipkitės į savo srities specialistus. Gali būti, kad namuose sulauksite palaikymo, tačiau į priekį turėsite eiti vieni. Ieškokite tiesiausio kelio.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Pažintys. Kai sutinkate žmogų, kurio tikslai sutampa su jūsiškiais, viskas stoja į savo vietas. Pajuntate gyvenimo pilnatvę, visos problemos išsisprendžia kur kas paprasčiau, gyvenimo spalvos tampa ryškesnės. Ir nesvarbu, ar tai jūsų žmogus, ar iš šalies. Svarbiausia tai, kad dabar jūs žiūrite viena kryptimi. Nepraeikite pro tą, kuris šiame gyvenimo etape gali tapti jūsų pakeleiviu. Naujos pažintys – ilgalaikės.

VANDENIS (01 21–02 19)

Neištikimybė. Visos mįslės turi atsakymus, kuriuos gali pakuždėti jas užminę žmonės. Tačiau ar tikrai norite žinoti visus atsakymus? Jie gali būti jums ne itin palankūs. Todėl prieš kišdami nosį ten, kur nereikia, pagalvokite, ką rasite ir kaip toliau gyvensite. Kalbame ne tik apie darbą, bet ir apie santykius su priešingos lyties atstovais. Kalbame apie neištikimybę. Gyvenkite su tais, kurie šalia. Tie, kurie neturi paslapčių, keistų minčių, gyvens nuobodžiai, bet ramiai.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Apsauga. Nepasitenkinimas aplinkiniais, savimi bei veiklos trūkumas gali pastūmėti ne tik į paikus poelgius, bet ir į netinkamas pažintis. Saugokite savo reputaciją, piniginę ir namus. Viskas, kas yra jūsų, turi likti jums. Ši savaitė taip pat bus susijusi su pareigomis. Todėl nepamirškite pildyti savo pažadų net ir tada, kai jie labai brangiai kainuoja. Pinigai šiuo metu nėra svarbiausias dalykas.

AVINAS (03 21–04 20)

Uždaras ratas. Susitaikykite su tuo, kad niekas nesitęsia amžinai. Kelionės, pramogos, santykiai – viskas turi ir pradžią, ir pabaigą. Nesvarbu, kas vyko prieš savaitę ar dvi. Dabar esate toje pačioje vietoje – tos pačios pareigos, darbai. Tie patys ir žmonės. Galbūt jums norisi apie tai pasikalbėti, pasidalyti įspūdžiais? Ieškokite pašnekovo, kuris su jumis nesusijęs, kuriam smalsu, bet ne daugiau.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pagarba. Kiekvienas poelgis turi atsakomąjį veiksmą. Jums nedera dabar draskyti akių, reikalauti to, kas niekada nepriklausė. Labai svarbu gerbti ir viršininkus, ir namiškius. Nebūtina visiems garsiai šaukti, kad esate teisūs. Tik sugebėję nusileisti, susitaikyti, prisitaikyti galite ką nors išlošti. Meilei nėra geras laikas, todėl nauji santykiai – trumpalaikiai.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Įspūdžiai. Bendrauti – tai ne tik plepėti telefonu, susirašinėti elektroniniais laiškais ar kartu kepti dešreles. Tai ir drauge keliauti, pažinti pasaulį, daugiau išmokti, sužinoti. Eidami šiuo keliu tapsite pakantesni. Šią savaitę ne tik puoselėsite didelius ateities planus, bet ir maloniai pasisėdėsite su draugais, pakeliausite, pažinsite kitas kultūras ir religijas. Tai, ką sukaupsite, sužinosite, išmoksite, panaudosite netolimoje ateityje. Tie žmonės, kuriuos sutinkate atsitiktinai, nėra atsitiktiniai.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Išmanymas. Jums nereikia blaškytis ar ieškoti ko nors naujo. Viskas klosis puikiai, jei užsiimsite tuo, ką gerai mokate. Laikas labai tinkamas naujoms investicijoms, naujiems darbams. Tačiau ženkite tik ten, kur galėsite atsiskleisti, kur padidės jūsų įtaka, kur galėsite tobulėti. Venkite tų, kurie bando primesti savo žaidimo taisykles. Per šią savaitę ne tik daug uždirbsite, bet ir daug išleisite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.