Rugpjūčio mėnesio seksualumo horoskopas – kokie laukia nuotykiai

Karšti vakarėliai, jaudinantys pasimatymai ir kiti paskutinio vasaros mėnesio malonumai – rugpjūtis tik kartą per metus.

Mėnesio patarimas Avino ženklui – smėlėtame paplūdimyje išbandykite šį nekaltą žaidimą – išrinkite seksualiausią paplūdimio vyruką ir įsivaizduokite, ką erotiško galėtumėte kartu nuveikti.<br>123rf nuotr.
Mėnesio patarimas Avino ženklui – smėlėtame paplūdimyje išbandykite šį nekaltą žaidimą – išrinkite seksualiausią paplūdimio vyruką ir įsivaizduokite, ką erotiško galėtumėte kartu nuveikti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 2, 2015, 3:38 PM, atnaujinta Oct 22, 2017, 7:44 AM

Tad praleiskite jį įsimintinai! Pažiūrėkite, ką žvaigždės žada jūsų horoskopo ženklui.

AVINAS

(kovo 21-- balandžio 20)

Šiuo metu jūsų situacija kiek neįprasta. Bet kokiuose santykiuose jums reikia aiškumo ir tiesumo. Tačiau dabar jums to labiausiai ir trūksta. Jūs pati nežinote, ko norite ir koks jūsų galutinis siekis.

Kita vertus, dabar idealus laikas akimrkai sustoti ir liautis planavus, organizavus. Gyvenimo ritmo pakeitimas šiuo metu jums tikrai išeitų į naudą.

Rugpjūtis – naujų galimybių metas. Jūsų aplinkoje gali pasirodyti tikras svajonių princas. Pasirūpinkite, kad jo karaliene taptumėte jūs.

Mėnesio patarimas – smėlėtame paplūdimyje išbandykite šį nekaltą žaidimą – išrinkite seksualiausią paplūdimio vyruką ir įsivaizduokite, ką erotiško galėtumėte kartu nuveikti. Erotiškos fantazijos jums padės išbandyti kai ką naujo ir realiame gyvenime.

JAUTIS

(balandžio 21 – gegužės 20)

Turbūt nė nereikia sakyti, kad labai aiškiai žinote, ko norite ir mokate to išsireikalauti. Esate drąsi, jums negalioja jokie tabu ir jūs nebijote eksperimentuoti. To paties tikitės ir iš savo partnerio.

Be to, iš prigimties jums patinka jaustis valdove, šeimininke. Todėl jūs reikalaujate, kad jūsų vyras priklausytų tik jums. Todėl niekam neleidžiate nė pabandyti nugvelbti jūsų turtą.

Tiesa, šiuo laikotarpiu mintys apie tai, jog kažkas kėsinasi užkariauti jūsų partnerio dėmesį, jūsų galvoje suksis gana dažnai. Ar yra tam pagrindo? Galbūt. Tačiau perdaug nesijaudinkite. Jis vis dar priklausomas nuo jūsų.

Mėnesio patarimas – suorganizuokite romantišką pikniką gamtoje. Desertą leiskite pasirinkti jam.

DVYNIAI

(gegužės 21 – birželio 20)

Visos poros išgyvena emocijų pakilimus ir nuosmūkius. Tai naturalu. Tad kad ir kaip jums nepatiktų bartis, kartais tai tiesiog neišvengiama.

Gyvenime daug kas priklauso nuo mūsų pačių. Bet ne viskas ir ne visuomet. Kartais galutinį sprendimą lemia aplinkybės.

Jūs labai gerai žinote, ko norite. Bet dabar jums reikia palaukti tinkamo momento, kol tai galėsite pasiimti.

Mėnesio patarimas – meilė -- tai ne tik nuolatinis santykių aiškinimasis, bet, pirmiausia, bene didžiausias gyvenimo malonumas. Išmokite juo džiaugtis 100 procentų.

VĖŽYS

(birželio 21 – liepos 22)

Troškimų, aistrų ir nuotaikų kaitų bangos šį mėnesį garantuotos. Nė nesistenkite neigti to, kas akivaizdu. Savo nuotaikų kaitų nesuprasite nei jūs, nei jūsų partneris.

Jei norite darnių santykių, privalote įsivesti dvi taisykles. Pirmoji – kalbėkitės. Apie viską, kas sukasi galvoje. Garsiai išreiškite visus savo troškimus ir pageidavimus. Antroji – nebūkite nuobodūs.

Tegul kiekiena diena būna nors kažkuo kitokia. Kas kartą išbandykite ką nors nauja ir intymiame gyvenime. Drąsiai eksperimentuokite.

Mėnesio patarimas – kodėl judviem neišbandžius erotinio masažo malonumų?

LIŪTAS

(liepos 23 – rugpjūčio 23)

Pastaruoju metu sulaukiate daug likimo dovanų. Bet apetitas auga bevalgant, tad jums vis norisi daugiau ir daugiau. Tas pats galioja ir jūsų santykiams su vyrais.

Galimybių bei pasirinkimų begalė, bet jums vis norisi kažko geriau.

Esate aistringa moteris. Tai gali pasakyti kiekvienas nors minutę pabendravęs su jumis. Dievinate flirtą ir nesuprantate, kaip kažkas jūsų vilionės gali pasakyti „ne“.

Laimei, dabar jums dėl to nereikia sukti galvos. Jūsų gyvenime yra vyras, kuris pasiryžęs jums suteikti visus trokštamus malonumus. Leiskite jam jus padaryti laiminga.

Mėnesio patarimas – jūsų kūnas – nuostabus. Mylėkite jį.

MERGELĖ

(rugpjūčio 24 – rugsėjo 23)

Ar aš tik nesapnuoju? Ar iš tiesų viskas, kas vyksta mano gyvenime – realu? Šie ir panašūs klausimai suksis jūsų galvoje visą rugpjūtį.

Jūsų gyvenimas iš tiesų primins pasaką, kurioje pildysis visi jūsų slapčiausi troškimai ir svajonės. Taip, jūs šios pasakos princesė. Bet turėkite omenyje, kad vyrams įnoringos princesės greitai pabosta.

Be to, idealių princų realybėje sunku sutikti. Kiekvienas mūsų turime tam tikrų trūkumų. Tačiau tai nereiškia, kad tas ne visai idealus vyriškis negali padaryti jūsų laiminga. Suteikite jam progą. Mėnesio patarimas – atsipalaiduokite ir mėgaukitės tuo, ką jums siunčia gyvenimas.

SVARSTYKLĖS

(rugsėjo 24 – spalio 23)

Jus suprasti – labai sunku. Kai santykiuose niekas nevyksta, jums labai greitai pasidaro nuobodu. Pastovumas, sąstingis, rutina jus veda į depresiją ir jums lyg oro reikia naujovių.

Bet kai tos naujovės garsiai beldžiasi į jūsų duris, jūs supanikuojate ir akimirksniu pradedate gailėtis senosios gerosios rutinos.

Natūralu, kad jausmai, kaip ir seksualinis aktyvumas keičiasi. Tik nuo jūsų priklausys, kiek ilgai jūs sugebėsite kurstyti savo bei antrosios pusės aistras.

Mėnesio patarimas – nepamirškite: jei ankstesni santykiai nesusiklostė, tai nereiškia, kad ir naujai užmegztoms draugystės lemta nutrūkti.

SKORPIONAS

(spalio 24—lapkričio 22)

Audringi barniai tarp mylimųjų nėra jau toks blogas dalykas. Bet tik su sąlyga, kad jie galiausiai aistringai išsprendžiami miegamajame.

Jūs, panašu, santykius su antrąja puse aiškinatės visai kitaip. Tiksliau sakant, visai nesiaiškinate, o viską tyliai kaupiate savyje. Ar tai gerai? Stipriai abejojame, nes galiausiai burbulas vis tiek sprogsta.

Jums vertėtų išmokti reikšti savo pastabas, abejones, nuomonę. Ir tai toil gražu nereiškia pykčių. Viską galima išsiaiškinti ramiai ir gražiai.

Mėnesio patarimas – jums reikia naujovių. Galbūt pats metas užmegzti naujus santykius? Būkite drąsi ir pati imkitės iniciatyvos!

ŠAULYS

(lapkričio 23– gruodžio 21)

Naujas meilės romanas jums padėtų pabėgti nuo niūrios kasdienybės rutinos ir leistų pasimėgauti gyvenimo teikiamais malonumais. Jų, beje, pastaruoju metu nebuvo daug.

Tad leiskite sau būti laiminga ir nesijauskite dėl to kalta. Sulaukėte kvietimo į pasimatymą, karštą vakarėlį? Nepurtykite galvos ir neskubėkite sakyti „ne“.

Pasisemkite naujų emocijų, mėgaukitės jums rodomu dėmesiu ir leiskitės būti mylima. Rugpjūtis tam – idealus metas.

Mėnesio patarimas -- neapsukinkite savo gyvenimo ilgalailaikiais planais. Tiesiog mėgaukitės šia diena ir jos teikiamomis dovanomis. O rytoj bus kaip bus.

OŽIARAGIS

(gruodžio 22—sausio 20)

Panašu, kad paskutinį vasaros mėnesį jūsų mintis ir vėl okupuos darbai ir nesibaigiantys reikalai. Be abejo, jūsų seksualinis gyvenimas nuo to nukentės.

Jūs, turbūt , seniai pastebėjote, kad mylimojo švelnus bučinys gali išgydyti visas sielos žaizdas. Leiskite jam pasirūpinti jumis.

Atraskite nors keletą minučių per dieną pabūti tik dviese ir tuo metu jokiu būdu negalvokite apie jokius darbus ir rūpesčius. Ar reikia priminti, kad po gero sekso kiekviena moteris pražysta? Mėnesio patarimas – neklausykite tų, kurie sako, kad moterys ir vyrai – išskirtingų planetų. Viskas, kas tinka jums, tinka ir jam. Bei atvirkščiai.

VANDENIS

(sausio 21– vasario 20)

Jūs vis sau kartojate, kad į tą pačią upę antrąkart bristi nederėtų, reikia žengti pirmyn, nesidairyti atgal ir gyventi šia diena. Bet ar jūs klausote savo išmintingo patarimo? Kažin.

Šį mėnesį į jūsų gyvenimą gali sugrįžti buvęs mylimasis. Su dovanomis, meilės prisipažinimais, širdį glostančiu asistavimu ir tikinimu, kad šį kartą viskas bus kitaip.

Nežinosite kuo tikėti – juo ar savo proto balsu. Pasiduoti vilionėms ar su jomis kovoti? Šis klausimas nuolat suksis jūsų galvoje visa rugpjūtį. Bet kuriuo atveju, garantuojame viena – taip, kaip buvo, tikrai nebebus.

Mėnesio patarimas – vienos nakties nuotykis su buvusiuoju ar naujai sutiktu gražuoliu? Galbūt pastarasis variantas geresnis, nes jausitės laisvesnė ir niekam neįsipareigojusi.

ŽUVYS (vasario 21– kovo 20)

Moters kūnas – tarsi įstabus muzikos instrumentas, gebantis sukurti nuostabiausias melodijas. Be abejo, kiekvienas jų – unikalus – skiriasi tonacijomis bei ypatybėmis.

Tačiau daug kas priklauso ir nuo muzikanto, į kurio rankas patenka „instrumentas“. Nuo jo didžiąja dalimi priklauso, kokias melodijas instrumentas atliks.

Tęsiant šį palyginimą, seksualine prasme mūsų repertuaras nesibaigiantis. Niekas už mus geriau nežino, kaip pakeisti registrus, tonacijas, kada padaryti pauzę, o kada nustebinti garsų proveržiu ir aistringu finalu.

Jūs labai pagauli partnerio nuotaikoms ir troškimams. Dėl to esate be galo trokštama.

Mėnesio patarimas – apie dabartinius savo santykius galima sakyti, jog jaučiatės lygžuvis vandenyje. Tad atsipalaiduokite ir mėgaukitės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.