Palmiros horoskopas pirmadieniui, rugpjūčio 3 d.

Sunki, pavojinga diena – patartina atidėti svarbius reikalus, susitikimus, rizikingas keliones: pakaks nesklandumų, net konfliktų, mat bus justi įtampa, nerimas, jei tam ir nebus aiškios priežasties.

Ką žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Ką žada žvaigždės?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 3, 2015, 12:01 AM, atnaujinta Oct 22, 2017, 7:11 AM

Na, o jei priežastis bus – tai neramumas bus didesnis nei paprastai susidūrus su panašiais sunkumais. Kils stiprus noras prieštarauti, vienam su visais kovoti, maištauti, nepritarti kolektyvo nuomonei. Deja, pretenzijos bus didesnės už realias galimybes.

Netiks pradėti naujų darbų, pasirašyti atsakingų dokumentų, spręsti kokias nors dilemų. Stigs savitvardos ir, deja, bus daug neargumentuotų, nelogiškų veiksmų. Iliuzijos neišvengiamos, ypač dėl finansinių dalykų. Galimos problemos ir per neapgalvotas investicijas, mokesčius, taip pat per užsieniečius, dalykinius partnerius arba konkurentus. Kad ir kuo užsiimsite – jokių avantiūrų.

Saugokitės apgaulių, vagysčių – jos bus įžūlios. Ne laikas aiškintis santykius, ypač su partneriais, sutuoktiniu, kaimynais, – greitai tapsite agresyvūs bei nevaldomi. Šiandien bus lengva griauti, bet kaip reikės atstatyti?

Didelė įvairių avarijų kelyje, gamyboje, buityje tikimybė. Greičiau ges technika, ypač ryšio priemonės, transportas. Beje, visiškai netiks pirkti ryšio aparatūros ir transporto priemonių. Būkite atsargesni su degiosiomis, sprogiosiomis medžiagomis. Didesnė traumų tikimybė dėl kritimo, susidūrimo.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški. Vanduo – sėkmė, pinigai, apdovanojimai; dangus, skaidyti – sveikata; drabužiai, juos matuotis – kelionė, geros permainos, tačiau žvėrys – nelaimė; šunį glostyti – draugo, artimo žmogaus išdavystė; katinas – vagystė, apgaulė; paukščiai – bloga žinia; blogai buvo regėti kraują, ką nors sapne laužyti, mušti, plėšyti, draskyti.

Blogas ženklas: ką nors sudaužyti, jei akmuo iš žiedo iškristų, laikrodis sugestų.

Geras ženklas: rasti virvutę, ypač su kilpa, pasagą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis palankus atsakingiems reikalams tvarkyti; palankūs balti, raudoni, oranžiniai tonai.

Avinas (03 21–04 21). Jokių avantiūrų. Saugokite savo gerą vardą – neatsargus pokalbis konfidencialia tema gali tapti žinomas aplinkiniams, ypač vadovybei ar tėvams, ir tai sugriaus jūsų planus, pakirs vadovybės pasitikėjimą jumis.

Jautis (04 21–05 21). Galbūt kitaip imsite vertinti savo draugaus, mylimą žmogų, o gal ir veiklą. Jei jums tai nepatiks, pirmiausia nurimkite – skubėdami taisyti dabar labiau viską pabloginsite. Permainoms kol kas ne laikas. Didesnė traumų tikimybė.

Dvyniai (05 21–06 22). Gilinkitės į reikalo esmę, neskubėkite daryti išvadų – jums trūks objektyvumo ir atsargumo. Venkite ginčų su kolegomis, šefu ir savo pavaldiniais. Nerizikuokite vairuodami. Gali greičiau gesti darbo technika, tikėtinos ir gamybinės traumos.

Vėžys (06 22–07 22). Galite patirti problemų dėl informacinės painiavos tvarkydami dalykinius reikalus arba dėl savo vaikų, o gal mylimo asmens elgesio. Tik neskubėkite daryti išvadų – perlenksite lazdą. Stenkitės pernelyg emocingai nereaguoti į neatsargiai pasakytą artimo žmogaus žodį, vaiko išdaigą.

Liūtas (07 22–08 23). Galite sužinoti ne pačių smagiausių dalykų iš sutuoktinio ar dalykinių partnerių praeities, tačiau prieš aiškindamiesi santykius gerai apgalvokite pasekmes. Netinkamas laikas aptarinėti reikalus su dalykiniais partneriais – vargu ar sutarsite svarbiu klausimu.

Mergelė (08 23–09 23). Nepasiduokite baimei, nesileiskite kitų gąsdinami, spaudžiami. Galimi mėginimai jus šantažuoti – pasistenkite atsilaikyti. Tiesa, neverta sakyti savo tikrųjų minčių. Būtent dabar galite prieš save nuteikti žmogų, kuris anksčiau jus palaikė, įsivelti į nenaudingą ginčą su partneriu ar kokią nešvarią intrigą, patekti į negerą priklausomybę.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neskubėkite. Ramiai vykdykite savo kasdienes pareigas, kruopščiai atlikite užduotis – jūsų kompetencija gali būti suabejota ir patikrinta vadovybės ar specialistų. Kad ir kas įvyktų, venkite ginčų su šefu, klientais, būkite pagarbesni tėvo ir šeimos vyresniųjų nuomonei – ne laikas jiems prieštarauti.

Skorpionas (10 23–11 23). Galite nukentėti rizikuodami, leisdamiesi į konkurencinę kovą. Noras pasirodyti, pasižymėti išprovokuos žengti pavojingus žingsnius. Stenkitės išgirsti aplinkinių, ypač sutuoktinio, nuomonę ar pretenzijas. Būkite švelnesni ir atlaidesni savo vaikams.

Šaulys (11 23–12 22). Neleiskite niekam kištis į jūsų asmeninius bei šeiminius reikalus. Venkite smalsių žmonių. Labiau pasaugokite sveikatą. Galimi nemalonumai dėl šeimos narių ar avarijos namuose.

Ožiaragis (12 22–01 21). Kritinis laikas. Nesivelkite į ginčus (ypač šeimoje), nereaguokite į konkurentų provokacijas. Galite nukentėti dėl negrąžintos skolos ar netesėto pažado. Didesnė traumų tikimybė.

Vandenis (01 21–02 20). Nesigriebkite konkrečių veiksmų, venkite žadėti ir įsipareigoti. Ne laikas ir pinigus investuoti, pirkti vertingus daiktus. Santykių aiškinimasis su antrąja puse gali baigtis skyrybomis.

Žuvys (02 20–03 21). Dėl susijaudinimo nepraraskite blaivios nuovokos. Įtampa stipri, sunkiai visur spėsite ir nejučiomis patys savo rankomis pridarysite negerų (galbūt ir nepataisomų) dalykų. Nereikėtų rizikuoti, nervintis ir pykti, juk viskas praeina?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.