Palmira rado gudrų patarimą: venkite nereikalingo bendravimo

Sudėtingas laikas dar nesibaigęs, šiandien irgi tikėtina įtampa, netikėtos kliūtys, konfliktai, o gal ir nelabai optimistinės naujienos.

P.Kelertienė: „Geriausia šiandien vengti nereikalingo bendravimo (juolab santykių aiškinimosi) – juk „nėra žmogaus – nėra problemų“.<br>D.Umbraso nuotr.
P.Kelertienė: „Geriausia šiandien vengti nereikalingo bendravimo (juolab santykių aiškinimosi) – juk „nėra žmogaus – nėra problemų“.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2015, 11:03 AM, atnaujinta Oct 21, 2017, 8:30 PM

Geriausia šiandien vengti nereikalingo bendravimo (juolab santykių aiškinimosi) – juk „nėra žmogaus – nėra problemų“... Na, o bendraujant bus svarbu susitvardyti ir ramiai reaguoti į įvairius nesklandumus, nesusipratimus.

Ši diena visiškai netinkama kreiptis į viršininkus, aukštus įtakingus asmenis, spręsti karjeros problemas. Kad ir kas atsitiktų, niekur neskubėkite, būkite atidesni dirbdami su darbo technika, dokumentais, nepasikliaukite ką tik išgirsta naujiena: tikrinkite svarbią informaciją, kitaip galite priimti žalingą savo veiklai bei karjerai sprendimą.

Ypač vairuotojai, prekiautojai, statybininkai, žiniasklaidos bei telekomunikacijų darbuotojai šiandien turėtų būti atidesni. Sunki diena bus seneliams bei moksleiviams. Didelė traumų dirbant, einant, važiuojant tikimybė. Lieka didelė tikimybė nuo ko nors nukristi ar nukentėti nuo krintančių daiktų, taip pat žemių .

Iš trečiadienio į ketvirtadienį sapnai svarbūs tik tuomet, jei buvo apsiniaukusi naktis. Pildysis greitai, reikšmės – tradicinės.

Blogas ženklas: nuskriausti šunį, jei namie šuo staugtų, jei dantis nuskiltų, nagas nulūžtų, akmuo iš žiedo iškristų.

Geras ženklas: jei svetimas šuo imtų loti prie jūsų durų ar gatvėje prie jūsų prieitų draugiškai nusiteikęs.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis netinkamas aktyviai veiklai, naujiems darbams pradėti; patartina nešioti raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Mokėkite save laiku sustabdyti. Nebūkite užsispyrę, kai bendrausite su tėvais ar vadovybe. Būkite atidesni savo sveikatai. Na, o svarbiausia – būkite pasiruošę be išskaičiavimo padėti prašančiam. Verta ką nors malonaus įteikti sutuoktiniui.

Jautis (04 21–05 21). Rytmetį neleiskite sau pykti – antraip visa diena nueis tuščiai, pvz., be reikalo su kuo nors aiškinsitės santykius ar kaltinsite aplinkinius, sutuoktinį, tuščiai įrodinėsite savo teisumą. Bet jei liepsite sau nusišypsoti net po patirtos nesėkmės, greitai atsigausite ir rasite naują išeitį, puikų kompromisą.

Dvyniai (05 21–06 22). Nieko rimta neveikite, nieko nespręskite. Šiandien galite pernelyg jaudintis net dėl menkos klaidos, nesėkmės ar dėl išgirstos kritinės pastabos, šiurkštesnio žodžio, dėl to galite ne tik ūpo netekti, bet ir susirgti.

Vėžys (06 22–07 22). Nieko neplanuokite – kaip savaime einasi, taip ir bus geriausia. Kritiškiau vertinkite naujus pasiūlymus ir nenustebkite, jei gausite neigiamą atsakymą jums svarbiu klausimu – šios dienos naujienos vargu ar bus geros, tiesa, kitą savaitę galėsite pataisyti dabar susidariusią nepalankią situaciją. Beje, pernelyg nesitikėkite iš draugų – jus supras ir parems tik tikrieji bičiuliai.

Liūtas (07 22–08 23). Itin nepalanki diena – bus sunku tvardytis, save kontroliuoti. Ką galite, atidėkite kitai savaitei. Būkite apdairesni dirbdami, vairuodami automobilį – galimos netikėtos traumos, darbo technikos gedimai.

Mergelė (08 23–09 23). Apgaulingas metas – galite rimtai suklysti, be reikalo su kuo nors susipykti. Tad venkite veltis į konfliktus, nesistenkite kitiems patarinėti ar už svetimą žmogų laiduoti. Bus didelė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Atsargiau eikite per gatvę, atidžiau vairuokite automobilį.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nemaloni diena – galimos fatališkos nesėkmės. Venkite nereikalingo bendravimo, nesiaiškinkite santykių su vadovybe bei tėvais (bus sunku tvardytis, save kontroliuoti), apdairiau vairuokite automobilį. Jei įmanoma, svarbesnius reikalus atidėkite kitai savaitei.

Skorpionas (10 23–11 23). Labiau atsižvelkite į sutuoktinio reikalavimus. Pats laikas atitaisyti savo klaidas – būkite nuoširdūs. Neverta dėl ko nors įsipareigoti dalykinėje sferoje – jums bus sunku įvykdyti šios dienos pažadus.

Šaulys (11 23–12 22). Laukiate gerų permainų veikloje? Jos realios, tiesa, tai laimėsite tik labai atkakliomis pastangomis. Teks ką nors aukoti, rimtai save apriboti. Vis dėlto šiomis dienomis nesklandumai, klaidos bei komplikacijos sunkiai išvengiami. Tad ar verta nervintis, jei kas nors neišeina? Taip tik pabloginsite reikalą. Verčiau neprisiimkite daugybės darbų, viską dirbkite neskubėdami, ramiai nusiteikę. Ir pasistenkite kantriai išklausyti pastabas dėl atlikto darbo kokybės.

Ožiaragis (12 22–01 21). Lyg ir pajusite, kad jau viskas geriau, užčiuopsite realius savo pastangų rezultatus, tačiau atsakingiausiu momentu viskas gali sužlugti. Bus nemenka traumų, nesėkmių kelyje bei tolimose kelionėse tikimybė. Tad nesivelkite į avantiūras, neskubinsite įvykių. Ir būkite atidesni savo vaikams – tikėtini nelaimingi atsitikimai, galimi ir konfliktai dėl jų draugų (bendravimo problemas spręskite vakare).

Vandenis (01 21–02 20). Nepalanki diena. Verta labai atidžiai apgalvoti savo veiksmus. Bus svarbu taupyti jėgas bei laiką. Nesiimkite atsakingų dalykinių reikalų, venkite ginčytis su vadovybe ar savo tėvais. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus. Aplankykite tėvus, susitikite su vaikystės draugais. Būkite itin atsargūs kelyje.

Žuvys (02 20–03 21). Aplinkiniai gali nenorėti jūsų išgirsti, suprasti. Venkite ginčų, būkite pagarbūs, nuoširdūs. Būkite atidesni pasirašydami dokumentus ar kam nors žadėdami, pasakodami. Venkite įsipareigoti prieš savo valią. Nerizikuokite kelyje. Neatsisakykite padėti seniems draugams (nors per tai galite ir patirti nemalonumų). Atsargiau vairuokite (ypač jei esate neišsimiegoję), būkite atidūs, jei teks pasirašinėti dokumentus (geriau tai atidėti). Neklausykite apkalbų apie artimuosius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.