S.Liepienės prognozės savaitei – slidu kaip ant kazlėko kepurės

Avinas (03 21–04 19)

Vandeniui: „Slidu kaip ant kazlėko kepurės. Kai kalbama apie įprastus darbus, sutartis, viskas lyg ir gerai, nors atima daug sveikatos, o kartais ir nervų“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Vandeniui: „Slidu kaip ant kazlėko kepurės. Kai kalbama apie įprastus darbus, sutartis, viskas lyg ir gerai, nors atima daug sveikatos, o kartais ir nervų“.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
S.Liepienė.
S.Liepienė.
Liūtui: „Mėgaukitės, džiaukitės, tikėkite, kad laiminga valanda nesibaigė ir karieta dar nevirs moliūgu“.
Liūtui: „Mėgaukitės, džiaukitės, tikėkite, kad laiminga valanda nesibaigė ir karieta dar nevirs moliūgu“.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Aug 6, 2015, 11:05 AM, atnaujinta Oct 21, 2017, 9:46 AM

Emocionaliai reaguojama į viską, kas susiję su namais, santykiais, mylimaisiais. Tai gerumo pliūpsniai, kuriuos keičia pasipiktinimo žaibai ir ašarų upeliai. Viskas, kas dabar vyksta, svarbu tik jums. Visi kiti į tai žiūri kaip į vaidinimą, kuris nėra įdomus. Jei galite, jautrumą, kaip ir norą rizikuoti, pasirodyti, nukreipkite visai kita linkme. Skirkite šią savaitę menui, pramogoms, meilės ryšiams atnaujinti.

Jautis (04 20–05 20)

Laikas, kai didžiausiu turtu tampa namai. Nesvarbu, ar materialioje, ar dvasinėje plotmėje. Namai – ta vieta, kur jūs galite kurti, pailsėti, jaustis saugiai. Tie, kurie jau turi savo pastogę, bandys ją paversti gražesne, patrauklesne, o gal išplės valdas. Tiems, kurie svajoja apie savą būstą, išlieka tikimybė gauti daugiau. Giminės susiėjimai, bendri vakarai ar puotos bus itin sėkmingi, malonūs, paliks daug gražių prisiminimų.

Dvyniai (05 21–06 20)

Finansiniai ir partnerystės klausimai sprendžiami greitai ir konkrečiai. Nepaliekama vietos abejonėms, dvejonėms ir muistymuisi. Gal kiek karingai, tačiau labai teisingai kovosite už savo galimybes, savo sprendimų laisvumą. Viskas puiku, kol tai neliečia juridinių reikalų, kol nevirsta teisminiais ginčais. Trokštantiems atostogų jas reikia planuoti šiltesnių kraštų link.

Vėžys (06 21–07 22)

Ne kiekvienas išplautas šapas gali virsti lobiu. Kaip ir ne kiekvienas darbas suteikia pasitenkinimą. Gali būti, jog didesnė darbų dalis būtina ne tik tam, kad gyventumėte švariai ir tvarkingai, bet ir tam, kad užsidirbtumėte. Pajamos šiuo metu nedidėja, bet poreikis įsigyti didesnių pirkinių, gyventi prabangiai didėja. Todėl arba karpote savo norus, arba ieškote naujo pajamų šaltinio.

Mergelė (08 23–09 22)

Ateina momentas, kai nebesinori būti reikalingiems, nepakeičiamiems ir labdaringiems, kai noras kovoti už savo poziciją gyvenime ima viršų. Jūs galite nusileisti, pritarti smulkmenoms, bet svarbiuose ginčuose viršus jūsų. Norisi atrodyti gražiai, patraukliai, todėl dalis asmeninių finansų skirta garderobui atnaujinti. Kartu atsiranda pasitikėjimo savimi ir plečiasi bendravimas, užsimezga naujų ryšių.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Kiekvienas turi savo pomėgių, pramogų ir laisvalaikio leidimo būdų. Nesvarbu, ar gyvenate kaip šeima, ar tik retsykiais susitinkate, bet dabar tenka prisiderinti. Tai nesukelia daug nepasitenkinimo, jei neperžengiamos ribos, tačiau tai aštrina santykius. Kartu tai geriausias laikas keliauti su bendraminčiais, lankytis dideliuose renginiuose ir planuoti bendrą veiklą. Jei ko negalite padaryti vieni, padės kolektyvas.

Skorpionas (10 23–11 21)

Padėtis visuomenėje, užimama pozicija labai svarbu. Gali būti, jog dedate labai daug pastangų, kad galėtumėte pasiekti ką nors nauja, užliptumėte ant tos pakylos, kurios manote esą verti. Šansų yra, ir nemažai. Tačiau nepamirškite, kad nuo to laiptelio aukščiau greitai nešoktelėsite. Kartu tai puikus laikas pretenduoti į naujas pareigas, ieškoti geriau mokamo darbo, sumainyti žiedus ir pradėti kitą gyvenimo etapą.

Šaulys (11 22–12 21)

Smagu, jei turite bendraminčių, bičiulių, kurie pritaria jūsų gyvenimo būdui, pažiūroms, linkę kartu su jumis daryti didžiausius pasaulio atradimus. Šiuo metu galite paskui save vesti minias, keisti nusistovėjusią tvarką, santvarką ar net įstatymus. Tačiau nepamirškite, kad atsiradus žmonių, kurie seka paskui jus, įgyjate ir priešų. Viskas priklauso nuo mastelio. Tai kelionių, pažinimo savaitė. Mokykitės ir nebijokite pamokyti kitų.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Jūsų pasirinktas kelias, kryptis teisingi. Ir tai, ką darote, kas yra pagrindinė veikla, – tai, ko dabar reikia. Galite ieškoti ko nors, kas pradžiugintų sielą. Gal tai neduos pelno, bet ir nenuskurdins. Namuose viskas puiku ir stabilu. Naujienos gali laukti tik tų, kurie susiję su užsieniu ar vyksta teismo procesai. Tačiau visa tai išsivers gėlėta puse į viršų, viskas bus gerai.

Vandenis (01 20–02 18)

Slidu kaip ant kazlėko kepurės. Kai kalbama apie įprastus darbus, sutartis, viskas lyg ir gerai, nors atima daug sveikatos, o kartais ir nervų. Bet kai kalba pasisuka apie partnerystę, tampa slidu, o kartais net ir nemaloniai viskas limpa. Gali būti dėl to, kad jūs norite kur kas daugiau, nei gyvenimas pajėgus jums duoti. O gal tiesiog dabar toks laikas, kai bandoma suvaidinti grybų karą.

Žuvys (02 19–03 20)

Nauji ryšiai, bendravimas ir judėjimo būtinybė. Todėl nenuostabu, kad dabar prireikia naujų sportinių batelių, dviračio ar riedučių. Pasinaudokite šiuo momentu, kad pakeistumėte savo gyvenimo būdą, taptumėte judresni, komunikabilesni. Tai puikus metas ir pažinčių portalų mėgėjams – bendrauti seksis daug lengviau. Tačiau tai netruks ilgai – nepamirškite to.

Liūtas (07 23–08 22)

Paskutiniai gražiosios muzikos akordai, paskutiniai aplodismentai ir dovanos. Mėgaukitės, džiaukitės, tikėkite, kad laiminga valanda nesibaigė ir karieta dar nevirs moliūgu. Tačiau jau šios savaitės pradžioje galite pajusti, kad situacija keičiasi. Nutrūksta santykiai, kurie jūsų socialiniame gyvenime turėjo daug reikšmės. Labai tikėtina, kad iniciatorius būsite jūs. Bet netikėtumo veiksnys vis tiek išlieka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?