Ką žada žvaigždės šią savaitę? Skirmos Liepienės prognozės

Pats gražiausias paplūdimys, pati gardžiausia kava ir patys didžiausi nuotykiai priklauso jums. Kokiam ženklui žadama tokia puiki prognozė? Sužinokite.

Pats gražiausias paplūdimys, pati gardžiausia kava ir patys didžiausi nuotykiai priklauso jums. Kokiam ženklui žadama tokia puiki prognozė? Sužinokite.<br>123rf nuotr.
Pats gražiausias paplūdimys, pati gardžiausia kava ir patys didžiausi nuotykiai priklauso jums. Kokiam ženklui žadama tokia puiki prognozė? Sužinokite.<br>123rf nuotr.
Astrologė Skirma Liepienė.
Astrologė Skirma Liepienė.
Dabar danguje karaliauja Liūto žvaigždynas.
Dabar danguje karaliauja Liūto žvaigždynas.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Aug 9, 2015, 5:00 AM, atnaujinta Oct 21, 2017, 11:31 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Kauliukas deserte. Ar stengsitės, ar plėšysitės, ar kasdien vėluosite į darbą, nieko gera nebus. Dabar ne jūs numylėtinis. Mylimi tik tie, kurie saldesni už saldžiausią vyšnių uogienę. Jūs – kaip kauliukas šiame deserte. Todėl mažiau maišykitės tiems, kas piktas ant jūsų, daugiau laiko skirkite namų ruošai, vaikų pramogoms ir jų poreikiams. Dovanas galite teikti, bet dėkingumo nesulauksite.

JAUTIS (04 21–05 21)

Tvarka. Jei atėjote su reikalais, tai ir kalbėkite apie juos. Nesistenkite pasirodyti, sužibėti ar sužavėti. Būkite dalykiški, lakoniški. Tai būdas, kuris šią savaitę padės rasti rėmėjų, leis pelnyti pagarbą ir išspręsti daugybę problemų. Siekiantiems padaryti tvarką darbe ši savaitė taip pat viena sėkmingesnių. Yra tikimybė, kad atsilaisvins jus dominantis postas. Nepamirškite pateikti paraiškos.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Šokis. Viskas panašu į šokio spektaklį. Yra pradžia, įtempta kulminacija ir net dramatiškas finalas. Yra ritmas, daugybė atsikartojimų, kuriuos labai svarbu pajusti dar savaitės pradžioje. Tuo metu sukurta nuotaika lydės visą šį laikotarpį. Todėl pasistenkite pasirinkti tą šokio temą, kuri mažai susijusi su asmeniniais dalykais. Nereikalaukite daug namuose – ten visi turi kuo užsiimti. Būkite patarėjas, o ne prievaizdas.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Romantika. Atostogaukite, bet tai nereiškia, kad turite tinginiauti ar svajoti po žydinčiu krūmu. Dirbkite, planuokite, bet nelėkite, nesistenkite visko padaryti savo rankomis. Atsiranda paslapčių, kurios žavi, o ne slegia. Yra dalykų, apie kuriuos niekam negalite papasakoti. Tai labiau svajonės, romantiškos nuotaikos nei faktai. Ir gerai, nes kiekvienai svajonei turi ateiti laikas. Jūsiškėms dar neatėjo.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Gyvenimo šventė. Pats gražiausias paplūdimys, pati gardžiausia kava ir patys didžiausi nuotykiai priklauso jums. Jūs mėgaujatės aplinkinių dėmesiu, gyvenimo dovanomis ir pasiūlymais. Puikus metas. Tikėtina, kad jums pavyko pasinaudoti šiuo likimo kreditu ir pasiimti maksimumą. Bėda ta, kad netrukus teks vykdyti įsipareigojimus, kurių prisiėmėte būdami laimingi. O kol kas mėgaukitės švente.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Norų įgyvendinimas. Svarbu tai, kad savo norus būtumėte apgalvoję, surašę ar išsakę aplinkiniams. Jei jums ko nors reikia, turite konkrečiai suformuluoti. Noras turi būti tikslus. Tam turite savaitę. Tai, ko trokštate, bus įgyvendinta, tik laiku pateikite paraišką. Net ir tų, kurie viską pasiekia patys, laukia stebuklas.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Prisitaikymas. Svarstydami, galvodami, laviruodami lyg srauniame upeliūkštyje pasiekiate kompromisą ir namuose įsivyrauja taika. Deja, tenka kai ką aukoti, prisitaikyti ar net paminti savo principus. Tai gali žeisti, bet dėl ramybės verta pasistengti. Šeimos žmonėms šis laikas sunkesnis, nors ir atostogos. Nėra lengva užimti vaikus, rūpintis, kad visi būtų sotūs, ir derinti kelionių maršrutus.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Atrama. Nereikia vaidinti stipraus, galingo ar nepajudinamo. Nereikia daryti įspūdžio. Būkite toks, koks esate. Sunku, neramu – pasiguoskite, pasitarkite, paprašykite pagalbos. Niekas nesitiki, kad galite viską pavežti vieni. Radę atramą pasijusite geriau, galėsite stiebtis aukštyn. Juk net derlingiausiam pomidorui reikia atramos.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Pastangos. Turėdami aiškią kryptį, žinodami, ko ieškote, galite ir rasti. O jei tik žvalgotės, slystate paviršiumi ir manote, kad tai, kas svarbu, atsiras savaime, liksite nieko nepešę. Turite susivokti, kodėl atiduodate tiek daug jėgų naujiems projektams ir planams. Gali būti, kad galimybės nėra tokios didelės, kaip tikitės. Bet kuriuo atveju pasistengę rasite tai, kas svarbu, ir neeikvosite energijos tam, kam nereikia.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Laisvė. Vis dar svarstote tai, kas jau padaryta. Bandote pateisinti savo sprendimą. Nereikia nieko teisinti ar svarstyti. Viskas, tas laikas jau praėjo. Yra, kaip yra. Neabejokite savimi, viskas laiku ir vietoje. Dabar turėsite daugiau laisvės, daugiau galimybių pasidžiaugti vasara ar skirti laiko pramogoms, kurių pastaruoju metu trūko. Išlaidos nėra didelės, tik pinigai nueina visai kita kryptimi, nei planuota.

VANDENIS (01 21–02 19)

Ritualai. Arbatos gėrimas – tikra ceremonija arba paprastas laiko leidimo būdas. Šiuo metu daug paprastų dalykų paverčiama religija, ritualais, nes tai leidžia pagauti gyvenimo ritmą, padeda susitelkti į darbus ir pareigas. Ar šiame taisyklių kupiname gyvenime atsiras vietos pramogoms? Nebent tai naujas jūsų ritualas. Tik neužsižaiskite, palikite vietos ir kūrybai.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Pasaka ir tikrovė. Kvailas tinginys tik pasakoje pelno karalaitės meilę ir gauna pusę karalystės. Tikrovėje tinginys toks ir lieka, net jei jis geras ir paslaugus. Todėl nepamirškite, kad yra laikas mokytis, yra laikas dirbti ir tik retsykiais – tingėti. Norėsis kaip pasakoje pagyventi, ant krosnies pagulėti. Gal tai ir pavyks savaitgalį, o šiokiadieniais darbams teks skirti visą dėmesį ir įgūdžius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.