Palmiros horoskopas pirmadieniui, rugpjūčio 10 d.

Šį pirmadienį verta laikytis klasikinių pirmadienio tradicijų – ilsėtis, atsipalaiduoti. Intensyviai veiklai, naujiems darbams pradėti netinkamas metas. Tai geras laikas veiklai apibendrinti, dideliam darbų ciklui užbaigti. Bus palanku pataisyti anksčiau atliktus darbus, perdaryti tai, kas jūsų netenkina, baigti tai, kas buvo užmiršta ar atidėta. Neverta priimti lemtingų sprendimų. Jei gausite pasiūlymų, ypač iš užsieniečių, vertinkite juos itin atsargiai – vargu ar jie bus naudingi.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-08-10 00:01, atnaujinta 2017-10-21 07:56

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį pranašiški, pildysis greitai. Kelis sapnus regėti – geros permainos. Ugnis – pagalba. Medžiai, miškas – naujos pažintys, globėjas. Maudytis, vandenį matyti – liga. Valtimi plaukti – pavojus gyvybei. Lietus – pagijimas. Jausti vėją, skraidyti, regėti vaivorykštę, debesis – pagalba, apsauga. Būt baltai apsirengusiam ar daug baltos spalvos regėti – nuostoliai, gėda.

Blogas ženklas: vandenį išlieti, indą su vandeniu sudaužyti, vandentiekio gedimai, jei dulkės į akis lėktų, jei ant jūsų užkristų medžio šaka.

Geras ženklas: dažnai išvysti šviesų dūmą (ne cigarečių), jei voras užropotų – apsauga, sėkmė; aptikti gelsvų monetų – išsiaiškinsite painiavą; rasti vaikišką žaisliuką, kaukę – bus atkurtas teisingumas; pamesti sagą, sagtį – pavyks atsikratyti nereikalingų pažinčių, žalingo įpročio.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus užsiimti karjeros, piniginiais ar turto reikalais; palankios spalvos – juoda ir raudona, vengtinos – violetinė, ruda, pilka.

Avinas (03 21–04 21). Ne laikas dideliems užmojams, ne laikas demonstruoti ambicijas. Tenkinkitės tuo, ką pasiekėte, ir siekite tai išlaikyti. Itin susirūpinkite santykiais namie, šeimos problemomis. Ir susimąstykite, kaip į tai reaguojate, ką apie tai galvojate, taip pat įsiklausykite, ką kalbate, kaip priimate artimųjų patarimus, pamokymus. Netvirtinkite dokumentų jų deramai nepatikrinę. Palankesnė pirmoji dienos pusė.

Jautis (04 21–05 21). Neblogas laikas susikaupusiems darbams įveikti. Tik nebūkite patiklūs, neskubinkite įvykių – jūsų atvirumu, noru kuo greičiau gauti kai kas gali ir savanaudiškai pasinaudoti. Tarkitės su artimaisiais, taip pat specialistais tvarkydami svarbius finansinius, turto reikalus.

Dvyniai (05 21–06 22). Griebkitės to, kas anksčiau nepavyko ar dėl kitokių priežasčių buvo atidėta. Jei nuo ankstaus ryto imsitės reikalų, sutvarkysite juos gana greitai. Ir būkite šiandien lankstesni ir tolerantiškesni savo porai.

Vėžys (06 22–07 22). Laimės nuojauta maišysis su netikrumu, baime. Iš tiesų senos problemos gali atsinaujinti ir tapti kliuviniu. Tik nederėtų pasiduoti panikai, nuleisti rankų nepalankiomis aplinkybėmis. Jei turite svarbesnių reikalų, derėtų juos sutvarkyti antrąją dienos pusę. Tai palankus metas romantiškiems pasimatymams.

Liūtas (07 22–08 23). Diena palankesnė iki pietų, tad svarbesnių susitikimų, reikalų neatidėkite antrajai dienos pusei. Vėliau verta atsitraukti nuo reikalų, kad galėtumėte ramiai leisti laiką, ilsėtis.

Mergelė (08 23–09 23). Tinkamas laikas sugrįžti prie senų reikalų, grąžinti skolas. Tiesa, teks labai susikaupti, kad pasiektumėte savo tikslą. Nepatartina vykti į komandiruotę, tvarkyti reikalų, susijusių su kelione, su užsieniečiais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Diena palanki susitikti tiek su veiklai svarbiais žmonėmis, tieks su geriausiais draugais. Beje, ateityje jums itin reikės draugų paramos, tad dabar reikėtų taikytis, ieškoti sąjungininkų.

Skorpionas (10 23–11 23). Būtina tvardytis, atsisakyti smulkmeniškumo, kitaip galite susipykti su kolegomis ar artimaisiais. Pasisaugokite apgaulių per užsieniečius – tiek meilėje, tiek tvarkydami reikalus.

Šaulys (11 23–12 22). Nemanykite, jog viskas veltui, jog jūsų niekas nesupranta, nevertina. Dabar svarbu patiems parodyti daugiau dėmesio artimiesiems, sutuoktiniui bei kolegoms, dalykiniams partneriams. Jei vargina meilės trikampio nepatogumai, pats laikas nutraukti nepageidautiną ryšį.

Ožiaragis (12 22–01 21). Verta sisteminti nuveiktus darbus, gautą informaciją ieškant savo veiklos trūkumų ir būdų jiems ištaisyti. Tai tinkamas metas ką nors taisyti, remontuoti, o gal ir pačiam apsilankyti pas gydytoją.

Vandenis (01 21–02 20). Avantiūros turi būti gerai apgalvotos. Nors diena nėra tinkama naujiems darbams pradėti, užvilkintiems reikalams tvarkyti visai tinkama. Neskubėkite įsimylėti pirmo sutikto, nepasiduokite vienatvės baimei.

Žuvys (02 20–03 21). Darbai gali sustoti, o asmeninė iniciatyva užgesti. Bus sunku dirbti, net bendrauti. Jeigu turite galimybių atidėti visus reikalus kitai savaitei, taip ir padarykite. Paprašykite, kad šeimos nariai jums labiau padėtų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.