Palmiros horoskopas pirmadieniui, rugpjūčio 17 d.

Įtempta diena, kai paaiškėja ne patys maloniausi dalykai. Verta atsisakyti skubėjimo, kaip ir konfliktų, kovos, apskritai nesiimti aktyvių veiksmų. Kad išvengtumėte konfrontacijos, būtina siekti dialogo, kompromisų. Ir neskubėkite išsakyti savo nuomonės, priimti staigių sprendimų, kitaip galite patirti finansinių bei juridinių problemų.

Iš sekmadienio į pirmadienį svarbesni nespalvoti sapnai.<br>123rf nuotr.
Iš sekmadienio į pirmadienį svarbesni nespalvoti sapnai.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-08-17 00:01, atnaujinta 2017-10-20 08:02

Svarbių darbų neplanuokite, nieko nauja nepradėkite. Tiktų imtis kasdienių, įprastų darbų, palanku ir grįžti prie senų darbų, spręsti kada nors atidėtas problemas, tiesa, taikai, ramiai. Kad ir kuo užsiimsite, bus svarbu didesnė atida. Nedera skubėti, ypač priimant atsakingus sprendimus, taip pat vairuojant automobilį. Saugokitės vagių.

Iš sekmadienio į pirmadienį svarbesni nespalvoti sapnai. Parašyti ar išgirsti žodžiai, skaičiai bus lemtingi. Gerai, jei regėjote naujas, švarias, nesuplėšytas knygas, jei jus vardu kas nors pašaukė. Bet degančios knygos bei laiškai ar tiesiog gaisras – jums gresia nemalonumai, galite rimtai suklysti. Duris atverti – naujos pažintys. Bėgti, važiuoti – saugokitės vagysčių, apgaulių.

Blogas ženklas: jei be priežasties gestų šviesa, ugnis, veidrodis ar stiklinis daiktas sudužtų – konfliktai su artimaisiais; jei laikrodis sudužtų – jums gresia nelaimė; jei akmuo iškristų iš žiedo – apsaugos praradimas.

Geras ženklas: jei laikrodis sustotų – negero etapo pabaiga; pamesti sagą ar jeigu drabužis įplyštų – išsivaduosite iš negerų ryšių, nugalėsite kliūtis.

Žvilgsnis į priekį: antradienį palanku pradėti naujus darbus, tvarkyti svarbius reikalus; palankios spalvos – purpurinė, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Būkite atidūs skaičiuodami pinigus, rašydami meilės žinutę, ką nors veikdami rankomis, vairuodami automobilį – dabar labai tikėtinos ne tik klaidos, bet ir traumos, avarijos. Su kolegomis nesiginčykite, verčiau padėkokite už jų nuomonę, pastabas.

Jautis (04 21–05 21). Nors jausitės ryžtingi ir energingi, aktyviai reikštis ne laikas: ne viskas bus taip gerai, kaip tikitės, tiesa, ne taip jau blogai, kaip jums bus grasinama. Tad išgirdę gerą pasiūlymą, nepaprastą pažadą (tiek dalykinį, tiek asmeninį) nepasiduokite euforijai, bet ir nekreipkite dėmesio į netaktiškus jums svarbaus, brangaus žmogaus žodžius.

Dvyniai (05 21–06 22). Verta mažinti apetitą: negausite to, ko norite, ne viskas klostysis taip, kaip planuojate. Ne laikas reikšti ir iniciatyvą – vis vien kaip nors ji bus apribota. Daugiau dėmesio skirkite namams, šeimai.

Vėžys (06 22–07 22). Neskubėkite sakyti nei „ne“, nei „taip“. Kritiškiau vertinkite ir išgirstas naujienas – net draugai be piktos valios gali suklaidinti. Venkite ginčų, nerizikuokite vairuodami.

Liūtas (07 22–08 23). Mokėkite pasitenkinti tuo, ką turite – nesivelkite į avantiūras dėl pinigų. Nekurkite finansinių planų, nesiskolinkite ir neskolinkite. Blogas laikas ir pinigams investuoti. Pavojinga aiškintis santykius su sutuoktiniu.

Mergelė (08 23–09 23). Nebūkite tikri, jog viską žinote ir suprantate. Nuojauta pasikliaukite, tačiau reikaluose stenkitės minimaliai rizikuoti. Bus kiek didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Svarstyklės (09 23–10 23). Pats laikas nuo visų atsiriboti, atsipalaiduoti ir susitelkti tik į save. Mėgaukitės poilsiu – veiklai netinkamas laikas. Beje, stigs atidos vairuojant, skaičiuojant, rašant – per tai galite nukentėti.

Skorpionas (10 23–11 23). Rasite žmonių, galinčių pagelbėti, patarpininkauti. Tiesa, galite nukentėti per kvailus draugus, tad neskubėkite keisti savo nuomonės, net jei visi aplink jus vienu balsu tą patį tvirtins.

Šaulys (11 23–12 22). Galima tvarkyti įstrigusius dalykinius reikalus – jums nestigs energijos, ryžto. Tik nesiimkite spręsti šeimos problemų – dar labiau apsunkinsite padėtį: nederėtų tikėtis iš artimųjų reikiamo supratimo.

Ožiaragis (12 22–01 21). Visai nebloga diena – kad ir kas nutiks jums bei aplinkiniams, rasite tinkama išeitį. Vis dėlto netvarkykite reikalų, susijusių su dideliu turtu, stambiais pinigais. Likite tolerantiškesni vadovybės, taip pat savo vaikų, mylimo žmogaus nuomonei.

Vandenis (01 21–02 20). Kur nereikia, būsite įtarūs ir pernelyg patiklūs ten, kur reikia saugotis, mat magės rizikuoti, veltis į svetimas problemas, konfliktus. Neskubėkite padėti, kol neišsiaiškinote, ar nenukentės jūsų dalykiniai bei asmeniniai interesai. Tai blogas laikas skolinti ar skolintis pinigų.

Žuvys (02 20–03 21). Būsite linkę pasiduoti kraštutinumams – pasistenkite nieko neteisti, nesmerkti ir venkite kategoriškai palaikyti kurią nors vieną konfliktuojančią pusę. Netinka ir priimti atsakingų sprendimų (tiek dalykinių, tiek asmeninių) – būsite gana šališki, be to, stigs teisingos, geranoriškos informacijos iš aplinkinių. Venkite ginčų su sutuoktiniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.