Astrologės S.Liepienės prognozės rugpjūčio 18–24 dienoms

Avinas (03 21–04 19)

Avinui: „Neužbėgsite įvykiams už akių“.<br>123rf nuotr.
Avinui: „Neužbėgsite įvykiams už akių“.<br>123rf nuotr.
Skirma Liepienė.
Skirma Liepienė.
Liūtams: „Vidinė jėga, energija, meilė veržte veržiasi ir jūs tampate šviesuliu, traukos centru visiems tiems, kurie bijo imtis iniciatyvos“.
Liūtams: „Vidinė jėga, energija, meilė veržte veržiasi ir jūs tampate šviesuliu, traukos centru visiems tiems, kurie bijo imtis iniciatyvos“.
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Aug 18, 2015, 11:38 AM, atnaujinta Oct 20, 2017, 4:19 AM

Neužbėgsite įvykiams už akių. Net labiausiai norėdami nepaskubinsite laiko, todėl nustokite šiauštis, ginčytis ir įrodinėti savo tiesas. Viskas klostosi gerai, gal kiek aštrokai, ne visai rišliai ar sąžiningai, bet viskas taip, kaip nulėmė Fortūna.

Jūs negalite nieko pakeisti, nebent namie kėdes perstumdyti. Viską lemia aplinkybės, todėl neieškokite nei nuotykių, nei tvirtą ranką turinčių draugų.

Jautis (04 20–05 20)

Darbe daugeliui keliate susidomėjimą, jumis žavimasi, jus myli, jūsų nekenčia arba skundžia. Tačiau esate labai svarbūs. Ir nuo jūsų priklausys, kurioje vietoje liksite ir kiek meilės išsikovosite.

Šeiminiame gyvenime, giminės suėjimuose liekate nustumti į šalį. Su principais, garsiais pareiškimais tai neturi nieko bendra. Tiesiog dabar ne jūsų šventės, ne jūsų laimėjimai.

Dvyniai (05 21–06 20)

Gyvenimo pamokos gali būti švelnios, skaudžios, baudžiančios ar tiesiog verčiančios galvoti. Jūs turite jas išanalizuoti, suprasti, kas ir kodėl atsitiko, ir būtinai padaryti išvadas. Niekas jums nepadės, turite patys susivokti.

Bet gali būti, kad jums teks keisti savo veiklos sritį, permąstyti darbus, įsipareigojimus. Tai nutiks, bet jūs galite būti pasiruošę šiam lietui ir žaibams.

Vėžys (06 21–07 22)

Trumpos kelionės, naujos pažintys ir daug pašnekesių apie dalykus, kurie iš tiesų yra svarbūs. Reikšminga tai, kad dabar galite išsakyti savo nuomonę apie daugelį dalykų. Suteikiate progą kitiems žmonėms jus geriau pažinti. Vienos paslaptys atskleidžiamos, kitos sukuriamos.

Todėl nesvarbu, kieno sapnuose braidžiojate naktį, svarbu, kad dieną gyventumėte taip, kaip iki šiol gyvenote.

Liūtas (07 23–08 22)

Vidinė jėga, energija, meilė veržte veržiasi ir jūs tampate šviesuliu, traukos centru visiems tiems, kurie bijo imtis iniciatyvos. Jūs – tas žmogus, kuris pasuka gyvenimo laikrodį pirmyn. Ir nesvarbu, kokios spalvos laikrodžio ciferblatas, kiek deimantų jame žiba.

Labai svarbu, kad jūsų laikas neitų atgal, netemptų į praeitį. Viskas, kas bus pradėta, turės tąsą ir duos puikių rezultatų.

Mergelė (08 23–09 22)

Kažkas užaugino sparnus, ir jums tereikia drąsos, kad atsiplėštumėte nuo kasdienybės, įprastų plepalų, rutinos. Jūs galite daug, dabar tai jūsų laikas – nepraleiskite progos. Atsiveria durys, kurios buvo užvertos, ateina pasiūlymų, kuriuos net priimti baugu, bet visa tai dėl jūsų ateities, geresnio ir įdomesnio gyvenimo.

Atrodo, lyg visos detalės būtų savo vietoje, paskutinis štrichas – ir mechanizmas pajuda.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Ateina laikas, kai reikia atsitraukti. Tai ne pabėgimas, tai tik atsisakymas dalyvauti mūšyje, kurio jūs negalite dabar laimėti. Jūs turite numatyti pasekmes, įvertinti savo galimybes ir neeikvoti energijos veltui.

Bet yra dalykų, nuo kurių nei pasitrauksite, nei pabėgsite. Tai pareiga šeimai, kasdienis darbas ir artėjanti rugsėjo pirmoji. Atlikite tai, kas būtina, ką galima atidėti – atidėkite.

Skorpionas (10 23–11 21)

Pamatyti krintančią žvaigždę, sugalvoti norą ir laukti, kol visata jį išpildys. Viskas teisinga, bet nepamirškite, kad jūsų norai kartais nesutampa su aplinkinių norais, o tą pačią žvaigždę matote ne jūs vieni.

Todėl nenuostabu, kad reikės dirbti ir nedidelius norus įgyvendinti patiems. Gali būti, kad jūsų gyvenimo ritmą pakeis svečiai, bičiuliai ar giminaičiai. Darbo šią savaitę bus mažoka.

Šaulys (11 22–12 21)

Uždarykite duris į aplinką, kuri jus erzina, neleidžia kurti, būti savimi. Tiesiog atsiribokite nuo viso to, kas jums trukdo. Ir gali būti, kad po dienos kitos, atgavus vidinę ramybę, duris atvers permainų vėjas.

Jis atneš naujas sutartis, naujus įdomius projektus, pokyčius darbe. Bet kad tai nutiktų, turite įsivesti tvarką viduje. Darykite tai, kas jums patinka, ir negalvokite, ką apie tai mano kiti.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Didysis menas laukti. Laukti, kol pasikeis situacija, kol žmonės apsigalvos, kol kas nors ras tinkamą kelią. Jums nereikia reguliuoti gyvenimo sankryžos, yra kas puikiai tai daro.

Skirkite laiką savos veiklai apmąstyti, profesionalumui tobulinti, ieškokite naujos veiklos, hobio. Pabandykite ką nors išgryninti savo erdvėje. Būkite laimingi kiekvieną dieną, leiskite, kad gyvenimas tekėtų jūsų delnais.

Vandenis (01 20–02 18)

Saugumo jausmas priklauso nuo to, kiek pasitikite partneriu. Nesvarbu, ar tai darbdavys, ar antroji pusė. Tik tada, kai pasitikite, jūs esate laisvi. Nereikia galvoti, kas bus, ką turite, kaip dalinsite ar kas liks. Tai ne vien materialūs, bet ir dvasiniai dalykai.

Jei nenorite, negalite to analizuoti, tiesiog gyvenkite ir džiaukitės kiekviena banga, kiekvienu debesiu ir nauja diena. Ir tegu viskas bus taip, kaip turi būti.

Žuvys (02 19–03 20)

Kaltinimai, dantų griežimas nieko nekeičia, kaip ir pagiežingi žodžiai. Labai svarbu, kad jūs mąstytumėte, kalbėtumėte ir elgtumėtės pozityviai. Kad niekam nereikėtų verkti dėl jūsų pykčio protrūkio.

Tik gera energija atsimuša į kitą žmogų ir gėriu sugrįžta. Jei jus išvedė iš kantrybės, įžeidė – atsiribokite, pasitraukite. Ir tegu visa pikta, kas buvo skirta jums, sugrįžta bumerangu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.