Palmira padrąsino: tai – avantiūrų metas, kai reikia rizikuoti

Išskirtinis laikas, kaip ir vakar, tai viena sėkmingiausių dienų rugpjūtį. Tai avantiūrų metas, kai reikia rizikuoti, nebijoti akibrokšto.

Palmira patikino, kad trečiadienis, rugpjūčio 19-oji, itin palanki ir romantiškoms pažintims.<br>D.Umbraso nuotr.
Palmira patikino, kad trečiadienis, rugpjūčio 19-oji, itin palanki ir romantiškoms pažintims.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 19, 2015, 5:41 AM, atnaujinta Oct 20, 2017, 12:26 AM

Netikėtai gali išsispręsti sudėtingiausia problema, atsirasti naujos, ypatingos galimybės jūsų sumanymui (ypač finansiniam) įgyvendinti.

Verta priimti lemtingus sprendimus – rezultatai pranoks visus lūkesčius. Tinka tvirtinti itin svarbius dokumentus, sandorius, tvarkyti piniginius, turto reikalus, pirkti vertingą, prabangią techniką, juvelyrinius dirbinius iš tauriųjų metalų, brangakmenių.

Itin sėkmingas metas vadovams, politikams – bus verta ir svarbu garsinti savo idėjas, savo vardą, kovoti už principus ir asmeninį pripažinimą, populiarumą.

Bus palanku plėsti akiratį, didinti bendravimo ratą. Tiks užmegzti bet kokius ryšius – asmeninius, dalykinius, vykti į keliones, užsiimti labdara (neatsakykite prašančiajam). Gerai dirbti su informacija, mokytis amato, taip pat pirkti, parduoti. Tinka įsigyti naujus drabužius.

Diena itin palanki ir romantiškoms pažintims. Beje, jei siekiate jums patinkančio žmogaus dėmesio, – tam idealus laikas.

Netiks šiandien namuose pradėti remonto, tvarkytis, skalbti, taip pat priiminėti svečius.

Gera proga spėti ateitį, mesti burtus.

Esate kupini jėgų ir naujų, netikėtų sumanymų – verta juos iš karto įgyvendinti. Rizikuokite drąsiai, neribokite savo fantazijos, tik veikdami viską atlikite preciziškai.

Prasidėjo permainų laikas – verta ką nors iš esmės keisti savo veikloje, gyvenime, kurti ilgalaikius planus, projektus.

Tai puikus metas aktyviai veiklai, sunkiems darbams nudirbti. Verta imtis didelio tvarkymosi, remonto, statybų. Palanku tikrinti sveikatą ir pradėti gydymosi ar organizmo stiprinimo kursą.

Iš antradienio į trečiadienį buvo gerai sapnuoti šventes, puotas, pramogas, žaidžiančius, išdykaujančius vaikus. Kuo džiugesnis buvo sapnas, tuo geriau.

Blogas ženklas: rasti pinigus ar metalinius daiktus (geriau jų neimti), savaiminis užsidegimas, jei raktas sulūžtų ar jį pamesti, jei namuose plyštų užuolaidos, staltiesės, jei skėtis sulūžtų, jei juodas katinas kelią pereitų.

Geras ženklas: jei vardu gatvėje pašauktų, jei išeinant iš namų vėjas pūstų iš šono.

Žvilgsnis į priekį: ketvirtadienis gana įtemptas, tiesa, puikus aktyviam poilsiui, tinkamas ir nemaloniems darbams nudirbti ar rizikingam reikalui sutvarkyti; patartina vilkėti tamsiai mėlynų, tamsiai raudonų tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Jūsų tolesnei sėkmei užtikrinti svarb įgyti patikimų sąjungininkų. Šios dienos susitikimai, pokalbiai bus itin naudingi. Beje, tai meilės laikas, kai galima nesunkiai išspręsti net sudėtingiausią problemą santuokoje. Pasikalbėkite atvirai, drąsiai – rasite puikią išeitį.

Jautis (04 21–05 21). Gerų rūpesčių metas, kai viskas išeina į naudą. Palanku spręsti nesklandumus darbe, surengti mažas vaišes kolegoms, ieškoti tinkamesnės darbo vietos, pasirašinėti naują darbo sutartį. Tinka tikrinti sveikatą, pradėti gydymosi kursą.

Dvyniai (05 21–06 22). Netikėtumas lemtingas – siekite greitai persiorientuoti, pasinaudoti sėkmės akimirka. Susikaupusias problemos derėtų spręsti energingai, nebijant avantiūrų. Tai didelės sėkmės metas tvarkant reikalus ir bendraujant su mylimu žmogumi.

Vėžys (06 22–07 22). Neskubėkite nuliūsti – nė nežinote, kokia džiugi staigmena laukia iš jus mylinčių žmonių. Jėga šiandien nieko nesiekite, labiau įsiklausykite. Gautų pasiūlymų, ypač po 13 val., nederėtų atsisakyti – beje, iš karto nė nesuvoksite, kuo tai bus jums naudinga ir kaip reikalinga. Vakaras palankus šeimos pobūviui.

Liūtas (07 22–08 23). Reikalai netikėtai gali sparčiai pajudėti į priekį. Tai gero persilaužimo tvarkant reikalus ar bendraujant su draugais, mylimu žmogumi metas. Ir nepamirškite mylimam žmogui pasakyti to, kas jums abiem labai svarbu.

Mergelė (08 23–09 23). Šiuo metu galite pasiekti tai, ko taip ilgai troškote. Nebijokite nei vargo, nei triūso, būkite atkaklūs – jūs laimėsite.

Svarstyklės (09 23–10 23). Jėgų persvara jūsų naudai. Tapsite svarbiausiu žmogumi ten, kur atsidursite šią dieną. Nesustokite ko nors siekdami. Imkitės reikšmingų, atsakingų dalykų. Kovokite už savo bei šeimos interesus, įtaką. Diena palanki pramogauti ir flirtuoti.

Skorpionas (10 23–11 23). Atsiribokite nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų ir netikėtai rasite atsakymus į jums svarbius klausimus. Esmė šiuo metu atsivers per slaptus dalykus, per jūsų nuojautas, sapnus. Tvarkydami reikalus elkitės taip, kaip sako jūsų vidus, – neapsiriksite.

Šaulys (11 23–12 22). Nepraleiskite geros progos svarbiam susitikimui, pokalbiui ir susitarimui. Dabar galite draugų ir partnerių dėka pakreipti įvykius jums svarbia linkme. Per juos įgysite didesnę apsisprendimo bei manevravimo laisvę. Galimos džiugios staigmenos iš sutuoktinio.

Ožiaragis (12 22–01 21). Dalykinių reikalų tvarkymui tinkamas laikas. Galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų, kuriuos verta priimti. Raskite laiko atsipalaiduoti romantiškoje aplinkoje.

Vandenis (01 21–02 20). Sėkmės, pergalės, svajonių pildymosi metas. Galite sulaukti seniai užtarnauto aukšto įvertinimo, pripažinimo. Būkite dėmesingesni mylimam asmeniui – jūsų santykiuose gali įvykti ypatingų pokyčių.

Žuvys (02 20–03 21). Mažiau galvokite, kaip jums sunku, kitaip pražiopsosite ir nepasinaudosite puikiomis galimybėmis. Imkitės aktyvios veiklos, nebijokite rizikuoti, leistis nežinomybėn. Gauti pasiūlymai, naujienos taps sėkmės pagrindu!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.