Astrologė Palmira: dėl užsispyrimo šiandien pridarysite klaidų

Slegiantis, konfliktinis metas, kai reikia tvardytis, negalima vadovautis emocijomis, būti itin griežtiems, šaltiems. Dėl užsispyrimo ar tariamo principingumo šiandien galima pridaryti daug žalos – susipykti tiek su artimais, tiek su svetimais, sugadinti santykius su vaikais, savo tėvais, mylimu asmeniu, viršininku. Pasistenkite nesinervinti, nepykti, nesivelti į ginčus – per tai galite rimtai pakenkti reikalui, pakliūti į nelaimę.

Astrologė Palmira įspėja, kad šiandien bus slegiantis, konfliktinis metas, kai reikia tvardytis, negalima vadovautis emocijomis, būti itin griežtiems, šaltiems.<br>D.Umbraso nuotr.
Astrologė Palmira įspėja, kad šiandien bus slegiantis, konfliktinis metas, kai reikia tvardytis, negalima vadovautis emocijomis, būti itin griežtiems, šaltiems.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2015, 6:00 AM, atnaujinta Oct 19, 2017, 5:08 PM

Tai blogas laikas atsakingiems karjeros sprendimams priimti, reikšmingiems reikalams tvarkyti. Atsargiau su sunkiąja technika, trapiais, dūžtančiais daiktais. Ne laikas pirkti šaldytuvus, laikrodžius, veidrodžius, indus, vazas.

Labiau tikėtinos traumos dėl kritimo iš aukščio ar svorio užgriuvimo. Išaugs ir įvairių avarijų –transporto, gamybinių, buitinių – tikimybė. Tai bloga diena sergantiems širdies, stuburo ir sąnarių ligomis.

Diena nepalankiausia vyresnio amžiaus žmonėms, vadovams, taip pat vaikams, įsimylėjėliams.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį nereikšmingi, svarbesni tik konkretūs, aiškūs vaizdai. Gerai buvo ruošti valgį ar jį matyti – turtas; kepurę – netikėti pinigai. Tačiau pinigai – nuostoliai, apgaulė; mirusieji – katastrofos; ginklai – išbandymai.

Blogas ženklas: pamesti pirštinę moteriai – vyro neištikimybė, vyrui – konfliktas, muštynės; jei sulūžtų peilio ašmenys ar kitas metalinis daiktas – katastrofa, nužiūrėjimo požymis; kėdė jums sėdint – nuostoliai, šeimos iširimas; jei jus išteptų paukštis – gresia atpildas už nedorus darbus.

Geras ženklas: įsidurti, įsipjauti – atsikratysite to, kas nereikalinga jūsų gyvenime; rasti aštrų metalinį daiktą, ypač peilį, – pergalė kovojant su priešais; jei indai smulkiai sudužtų – garbingai įveiksite išbandymus.

Žvilgsnis į priekį: savaitgalis sudėtingas, bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė – neplanuokite nieko ekstremalaus.

Avinas (03 21–04 21). Tikėtini pralaimėjimai, nusivylimai, nuostoliai – likite blaivūs ir tolerantiški. Nepanikuokite, net jei tam turėsite pagrindo, ir labiau paisykite aplinkinių (ypač darbo kolektyvo) nuomonės. Nemalonumai per partnerius, tarpininkus ar sutuoktinį.

Jautis (04 21–05 21). Užsibrėžkite griežtesnę distanciją bendraudami su jums nemaloniais piliečiais. Didesnė nelaimingų atsitikimų ir konfliktų darbe tikimybė. Priekaištai sutuoktiniui gali tapti lemtingo pokalbio ir apsisprendimo pagrindu.

Dvyniai (05 21–06 22). Pedantiškumas apsaugos nuo nelaimingų atsitikimų ir klaidų. Venkite aiškintis santykių su kolegomis, neprovokuokite konflikto. Kita vertus, galite išvysti tikrąjį bendradarbių veidą. Taip pat galite nukentėti nuo naminių gyvūnų ar patirti rūpesčių dėl savo augintinio ligos. Pasistenkite būti nuoširdesni su mylimu asmeniu, sutuoktiniu – nustokite ieškoję trūkumų.

Vėžys (06 22–07 22). Nesivelkite į avantiūras (nei reikaluose, nei meilėje) – viskas gali pakrypti nenumatyta linkme. Nekreipkite per daug dėmesio į šiandien gautus pasiūlymus, išgirstus komplimentus, užsimezgusias pažintis, taip pat apkalbas apie artimą asmenį.

Liūtas (07 22–08 23). Nesiaiškinkite santykių nei šeimoje, nei darbe. Nuojautos pildysis, tad nedarykite nieko, ko nesinori. Artimiesiems irgi neleiskite rizikuoti dalykuose, dėl kurių abejojate. Saugokite sveikatą ir turtą. Diena itin sunki diena tiems, kurie gimė paskutinėmis ženklo dienomis.

Mergelė (08 23–09 23). Bus svarbu neprarasti savitvardos ir likti ramiems. Stenkitės nereaguoti į provokacijas – galite patekti į bėdą, ypač jei gimėte paskutinėmis ženklo dienomis. Ypač nesivelkite į diskusijas – niekam nieko neaiškinkite ir nežadėkite (mano liežuvis – mano didžiausias priešas). Didesnis apgaulių, vagysčių, autoavarijų pavojus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Galite susidurti su įžūliais, išpuikusiais, nemaloniais asmenimis, išgirsti nepelnytų įžeidimų, neteisingų pretenzijų. Būkite kantresni, saugokite savo nervus, sveikatą ir turtą.

Skorpionas (10 23–11 23). Nelengvas metas, ypač tiems, kurie gimė paskutinėmis ženklo dienomis. Mokėkite atsiriboti nuo nereikalingo, įkyraus dėmesio, užsiimkite tik savimi ir savo reikalais. Pasistenkite negirdėti paikų šnekų ir elgtis tik savo nuožiūra – tai padės išsaugoti reputaciją.

Šaulys (11 23–12 22). Jei blogai jaučiatės, likite namie. Būsite linkę pasiduoti neigiamai draugų įtakai, nervintis, liūdėti be rimto pagrindo ir nematyti realaus pavojaus. Saugokite sveikatą bei turtą.

Ožiaragis (12 22–01 21). Gresia išdavystės – jei turite nepatikimų draugų, sąjungininkų, šiandien jie pasireikš. Pasiruoškite, kad gali nutikti kas tik nori. Nepraleiskite progos artimiesiems pasakyti šiltesnį žodį. Labiau pasaugokite sveikatą.

Vandenis (01 21–02 20). Nepraraskite pasitikėjimo savimi, nemenkinkite savų nuopelnų, nors galite susidurti su rimtomis kliūtimis. Nepriimkite lemtingų sprendimų – delskite.

Žuvys (02 20–03 21). Galimi nemaži praradimai, jei nesuvoksite ar nenorėsite matyti savo klaidų. Nebūkite patiklūs – galite nepajusti realios grėsmės. Galimos problemos dėl viršininko ar tėvų nuomonės nepaisymo, taip pat nesiskaitymo su užsienio partneriais (ar per didelio pasitikėjimo jais).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.