Ką kiekvienas Zodiako ženklas privalo žinoti apie savo sveikatą?

Kodėl vieną dieną greitoji pagalba pas ligonius mieste skuba 20 kartų, o kitą – jau 60 kartų? Kodėl tam tikrą mėnesio dieną daugumai skauda galvą, trinka širdies ritmas bei akimirksniu pakyla kraujospūdis? Paaiškinimas, kad tai atsitiktinumas, pervargimas ar laiku neišgerta piliulė – mūsų jau nebetenkina. Dvasinių pažinčių tarnybos „Meilės harmonija“ vadovė, astrologė bei veidotyros specialistė Vilma Šiaučiūnienė yra įsitikinusi, jog žmonių sveikatos būklė priklauso nuo kosminių ritmų, Saulės aktyvumo, planetų padėties.

Medicininė astrologija prisimenama tada, kai norima pasitikslinti gimimo horoskope esančias nuorodas į tam tikras ligas.<br>123rf.com
Medicininė astrologija prisimenama tada, kai norima pasitikslinti gimimo horoskope esančias nuorodas į tam tikras ligas.<br>123rf.com
Dvasinių pažinčių tarnybos „Meilės harmonija“ vadovė, astrologė bei veidotyros specialistė V. Šiaučiūnienė yra įsitikinusi, jog žmonių sveikatos būklė priklauso nuo kosminių ritmų, Saulės aktyvumo, planetų padėties.<br>T.Bauro nuotr.
Dvasinių pažinčių tarnybos „Meilės harmonija“ vadovė, astrologė bei veidotyros specialistė V. Šiaučiūnienė yra įsitikinusi, jog žmonių sveikatos būklė priklauso nuo kosminių ritmų, Saulės aktyvumo, planetų padėties.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Rūta Peršonytė

Aug 22, 2015, 1:09 PM, atnaujinta Oct 19, 2017, 11:53 AM

„Dar senovės Babilone atsiradusi medicininė astrologija, galinti perspėti apie tam tikru gyvenimo periodu gresiančią ligą, pasaulyje išgyvena atgimimą. Šiuo metu mokslo jau įrodyta, kad planetų elektromagnetiniai laukai veikia ir žmogaus biolauką“, – kalbėjo V.Šiaučiūnienė.

Rusų medikės ir astrologės Liudmilos Nazarovos knygoje „Medicininė astrologija“ rašoma, jog planetų elektromagnetinių laukų jėgos, perveriančios kūdikį gimimo momentu, visam gyvenimui nustato savitą elektronų ir protonų išsidėstymą visuose organizmo atomuose.

Medicininė astrologija prisimenama tada, kai norima pasitikslinti gimimo horoskope esančias nuorodas į tam tikras ligas; kai vargina bloga savijauta; kai atsiranda ligos simptomai kurioje iš sistemų (kaulų, sąnarių, virškinimo ir kitose), nors tyrimai geri; kai norima sužinoti ar palankus laikas operacijai.

V.Šiaučiūnienė sakė, kad medicininės astrologijos tikslas – remiantis žmogaus gimimo žemėlapiu numatyti ligas, kuriomis susirgti yra didžiausia tikimybė. Taip pat astrologai suteikia žinias, kaip išvengti ligų ar sumažinti jų sunkumo laipsnį, tačiau daug kas priklauso nuo paties žmogaus – ar jis norės dvasiškai augti ir tobulėti, ar toliau gyvens nieko nekeisdamas.

Būtina atsiminti, kad medicininė astrologija negydo – ji gali patarti, padėti, nukreipdama reikiama kryptimi. Astrologo patarimas – tik perspėjimas, kad reikia mylėti save ir saugoti savo silpnąsias organizmo vietas.

Taigi, kuris Zodiako ženklas labiausiai linkęs sirgti?

V.Šiaučiūnienė paaiškino, kad viskas priklauso nuo to, kiek konkrečiame horoskope esančios planetos sudaro kvadratūras bei opozicijas.

Astrologės paprašėme, kad ji pateiktų įvairių Zodiako ženklų tam tikras medicinines charakteristikas. V.Šiaučiūnienė, remdamasi tiktai Saulės planeta, pateikė kiekvieno Zodiako ženklo silpniausias vietas. Norint gauti išsamesnius sveikatos būsenos paaiškinimus, reikia išnagrinėti visų planetų padėtį horoskope.

Avinas

Šio ženklo valdoma kūno zona yra galva iki skruostų apačios, akys bei viršutinė lūpa. Avinui pervargus, pirmiausia kenčia būtent galva.

Šio ženklo atstovus labai išsekina barniai, nesutarimai, įtampa. Tuomet jie gali prarasti emocinę pusiausvyrą ir pridaryti klaidų.

Avino valdoma zona taip pat yra nosis bei ausys. Nuo ginčų, barnių gali kilti ausų uždegimas. Dvasiniu aspektu žvelgiant, akių problemos yra įvairialypės. Dvasingumo vaistas padėsiantis pagerinti regėjimą, galėtų būti atlaidumas, tolerancija, kuklumas. Geras regėjimas susijęs su vidine ramybe ir harmonija. Regėjimas gali sutrikti dėl staiga pasikeitusios pasaulėžiūros.

Patarimai

Avinai turėtų gerai išsimiegoti, nepervargti dirbdami protinį darbą, jie turi stengtis, kad aplinka būtų taiki ir harmoninga. Šio ženklo atstovams patartina vengti alkoholio, nes jis dar labiau išves iš pusiausvyros. Šiems žmonėms reikalingas kasdieninis pasivaikščiojimas gryname ore. Taip pat – mankšta, joga. Avinai turėtų rinktis lengvą maistą, valgyti kuo daugiau daržovių. Susirgus reikia rimtai žiūrėkite į ligą – neiti į darbą, skirti sau meilės ir dėmesio. Avinai geriausiai atsipalaiduoja ir atstato jėgas prie laužo ar žvakių šviesoje. Energijos ir jėgų jiems suteiks raudona spalva.

Jautis

Šio ženklo valdoma zona yra smakras, apatinė lūpa, kaklas.

Kadangi Jautis yra linkęs tinginiauti, jam būtinas nuolatinis mankštinimasis. Jei šio ženklo atstovą užpuolė bloga nuotaika, jis neturėtų užsidaryti savyje. Patartina eiti prasiblaškyti, laiką praleisti su smagia kompanija. Geri draugai padės užmiršti problemas.

Gerklė bei skydliaukė susijusi su teisingos, apgalvotos ir pasvertos informacijos pateikimu. Turi būti harmoningas santykis su finansais, grožiu. Ne veltui šį ženklą valdo Venera.

Patarimai

Jogos pratimai jaučiams padės atgauti sielos ramybę, pagerins kūno formas. Šie žmonės nėra lankstūs, tad jiems tinkama veikla bus šokiai, dainavimas.

Jaučiai renkasi tingias asanas. Darant jogą jiems labai tiktų Liūto asana – išriečiama nugara, iškišamas ir ištempiamas liežuvis.(Atsiklaupkite ant kelių, plaštakomis atsiremkite į grindis, kūnas turi būti tiesus, įkvėpdami oro kiek galite iškiškite liežuvį ir išsilenkite, tarsi liežuvio galiuku norėtumėte pasiekti smakrą. Rankų pirštus kiek galima įtempkite. Taip būkite tol, kol pavargsite. Tada ramiai grįžkite į pradinę padėtį, kelis kartus įkvėpkite ir iškvėpkite. Grįžę į pradinę padėtį pratimą pakartokite).

Jaučio silpnoji vieta – gerklės čakra. Moterys, kurios linkusios rėkti ant vyrų, ant vaikų, geriau tegu tenkinasi dainavimu chore.

Taip pat Jaučių atsipalaidavimo priemonė – masažas.

Jaučiams reikėtų atsisakyti vangumo ir tingumo. Jiems būtina sportuoti, komunikuoti, mąstyti pozityviai, puošniai apsirengti, būti gražioje aplinkoje, valgyti skanų ir estetiškai patiektą maistą. Šio ženklo atstovams tinka užsiiminėti keramika.

Dvyniai

Šio ženklo valdomos kūno zonos yra pečiai, plaučiai ir rankos. Dvynių ženklas labai vitališkas, tačiau ši savybė pasireiškia labiau proto negu fizinėje plotmėje.

Dvyniai dažnai kenčia nuo nervų ir kvėpavimo takų sutrikimų. Bet koks per didelis aktyvumas, jaudulys veikia neigiamai. Laki šio ženklo atstovų vaizduotė dažnai iš musės sukuria dramblį.

Prasta plaučių veikla susijusi su melu, vagystėmis, nešvankia kalba, keiksmažodžiais. Plaučiai ir bronchai funkcionuoja puikiai, jei žmogus doras, drąsus, turi supratingumą, bendrystės jausmą, komunikavimo talentą.

Patarimai

Dvyniams labai tinka atsipalaiduoti gryname ore, važinėti dviračiu, ilsintis naudoti aromaterapiją, smilkalus. Jiems reikėtų taisyklingai kvėpuoti per nosį. Tai ne tik padės atsipalaiduoti, bet ir teigiamai veiks vidaus organus. Kvėpavimas turi būti begarsis, patartina mokytis iš kūdikių. Tad pavargę Dvyniai turėtų eiti pasivaikščioti, mankštintis, protinę veiklą būtina keisti fizine. Nuolatinis nuovargis gali sukelti nervų sistemos ligas. Dvyniams laisvalaikiu verta paskraidyti oro balionais, tačiau tik tuo atveju, kai Saulės planeta jų ženkle nepažeista. Priešingu atveju, Dvyniai gali turėti aukščio baimę.

Tai permainingas ženklas – iš ryto mąsto vienaip, vakare jau kitaip. Dvyniai – kaip oras. Šie žmonės veikia labai plačiai, daug kalba, gestikuliuoja.

Vėžys

Šis ženklas valdo krūtinę ir skrandį. Emociniai ir jausminiai sutrikimai tiesiogiai susiję su skrandžio veikla. Jei asmuo turi problemų su skrandžiu, iš ryto turėtų pagerti pelynų arbatos. Arbata padėtų ne tik skrandžiui, bet ir visai virškinimo sistemai bei žarnynui. Galima vartoti vidurių lašus, nes į jų sudėtį pelynas irgi įeina.

Patarimai

Vėžys yra linkęs įsivaizduoti savo negalavimus. Todėl būtina užsiimti minčių švarinimu. Vėžiai turėtų valgyti tik šviežią maistą, reikia vengti visko, kas galėtų sudirginti skrandį.

Vėžiams labai tinka būti gamtoje, šalia upės ar ežero.

Patartina atsisakyti alkoholio, cheminių vaistų, nes jie perleidžiami per skrandį. Vėžiai turėtų vengti streso. Jie tai nepavyksta, turi mokytis nuraminti protą, atsipalaiduoti šiltoje vonioje, namuose įsigyti vandens fontaną.

Savaitgaliais Vėžio ženklo atstovai galėtų išvažiuoti pailsėti į gamtą, nes būnant namuose jų niekaip neapleis slogios mintys.

Šio ženklo atstovai turėtų išmokti skrandžio būklę sužinoti iš savo liežuvio. Jei liežuvis rausvas ir drėgnas, vadinasi skrandis dirba puikiai. Labai apsinešęs, blizgantis liežuvis išduoda apie skrandžio sekrecijos sutrikimus. Kad skrandis negaluoja, rodo apetito praradimas, nesveiki dantys, pakitęs maisto skonis.

Vėžiui patartina atsipalaiduoti prie vandens telkinio, plaukioti baseine. Iš gyvūnų jiems tiktų įsigyti vandens arba sausumos vėžlį.

Kalbant dvasiškai apie skrandžio sutrikimus, tai šio organo sutrikimus neretai kenčia asmuo, kurio santykis su moteriškuoju pradu yra neharmoningas. Pavyzdžiui, tai galėtų būti vyras, kuris niekina moteris arba jų bijo. Skrandis atskleidžia ne tik santykį su motina, bet ir santykį su moteriškuoju pradu. Netgi ir darbo kolektyve. Jeigu kyla piktos mintys, panieka, neigimas ar kenkimas moteriškajam pradui, gali tuoj pat pradėti skaudėti skrandį.

Liūtas

Šis ženklas valdo nugaros dalį iki juosmens ir širdį. Tai – stiprus, aktyvus ženklas, kurio pagrindinė užduotis – nešvaistyti savo energijos chaotiškai gyvenant, piktnaudžiaujant alkoholiu, persivalgant. Dvasiniu požiūriu skausmas ir dūrimai širdies srityje dažniausiai yra susiję su meilės reikalais bei įvairiais žmogiškais santykiais.

Retai kada žmonės numano kiek jų širdyje yra susikaupę skausmo, nuoskaudų, tamsos, kiek jie yra užsiblokavę meilei, ateičiai ir naujoms galimybėms. Širdis moka kaupti nuoskaudas, dažnai nemoka atleisti, tad ją to reikia mokyti kaip mažą vaiką. Širdis rodo už visų įsižeidimų slypinčią puikybę, aroganciją, aukos poziciją arba nepasitikėjimą. Patarimai

Liūtai turi vengti skubos – reikėtų viską ramiai apsvarstyti ir tada veikti. Šio ženklo atstovams būtina nuolat mankštintis, tačiau jokiu būdu nereikėtų siekti rezultato ar aplinkiniams įrodinėti, kad galite daugiau už kitus. Liūtams negalima elgtis egocentriškai. Šie asmenys turi stebėti savo laikyseną. Nuolatinis noras būti lyderiu labai nuvargina šių ženklų nervų sistemą. O tai ankščiau ar vėliau paveikia širdį.

Liūtai turėtų pasistengti objektyviai vertinti savo jėgas, nes nuolatos galvoja, kad turi jų daugiau, nei iš tiesų.

Šio ženklo atstovai turi imtis profilaktinių priemonių, geriausiai masažo, nes į smulkius negalavimus jie paprastai dėmesio nekreipia, o vėliau liga juos paguldo.

Geras patarimas, norintiems atsipalaiduoti. Reikia atsigulti ant nugaros, prie krūtinės prispausti kelius, sulenkti kojas ir jas apkabinti, tada pasiūbuoti pirmyn, atgal bei į šonus. Šis pratimas padeda atpalaiduoti nugaros raumenis, nuima įtampą ir nuovargį, padeda širdžiai.

Taip pat Liūto atsipalaidavimo priemonė yra židinio ugnis. Šie, dėmesio centre mėgstantys būti asmenys laisvalaikiu galėtų užsiimti šokiais, dainavimu, lankytų teatro būrelius. Liūtams tinka graži apranga, prabanga. Energijos jiems teikia aukso spalva.

Mergelė

Mergelei pavaldžios kūno zonos – pilvas ir žarnynas. Tai – proto ženklas, kurio emociniai išgyvenimai tiesiog susiję su sveikata. Labiausiai yra pažeidžiamas žarnynas, todėl šio ženklo atstovams svarbu valgyti sveiką maistą, laikytis dietos.

Dvasiniu požiūriu, kai negaluoja kasa, asmuo turėtų savęs paklausti ar jis nėra per didelis perfekcionistas, pedantas, norintis kontroliuoti. Gal žmogų užvaldė per daug rūpesčių, įvairūs smulkūs darbais, su kuriais jam yra sunku susitvarkyti.

Žarnyno veiklos sutrikimas susijęs su kabinėjimusi, kitų žmonių viešas kritikavimas. Taip pat kenkia kišimasis į kitų žmonių gyvenimą, priekaištai. Žarnynas sutrikti gali žmogui, kuris nuolatos bamba.

Patarimai

Mergelės turėtų stengtis gyventi pagal gamtos ritmą. Šio ženklo atstovai dažnai turi bėdų su dvylikapiršte žarna. Rytų išminčiai ją vadina svarbiausiu energetiniu centru, nes kad jis negaluoja apie tai praneša skausmas naktį, nevalgius ar praėjus maždaug pusantros valandos po valgio. Rytų medicina rekomenduoja tokį pratimą: dviem nykščiais lengvai paspaudę pagurklį, žmonės ne tik pagerins dvylikapirštės žarnos plonojo žarnyno darbą, bet ir atsisakys pagurklio. Jei ką nors suskaudo, reikia giliai įkvėpti per nosį ir įsivaizduoti, kad oras iškvėpiamas per skaudamą vietą.

Mergelė – žemės ženklas, tad savo energiją atstato per žemę, šiems žmonėms tinka užsiimti rankdarbiais, siuvinėjimu, karoliukų vėrimu, apyrankių kūrimu, mandalų piešimu, dėlionėmis. Mergelei labai naudinga plauti indus, tvarkyti namus, valyti dulkes. Svarstyklės

Šio ženklo atstovai valdo inkstus, juosmenį, strėnas. Tai ženklas, kuriam labai svarbu harmoninga aplinka, grynas oras, saikinga mityba ir mankšta. Norėdami gerai jaustis, asmenys turėtų vengti bet kokio pertekliaus.

Inkstai, žvelgiant iš dvasinio atspirties taško, susiję su baimėmis. Problemos su inkstais gali prasidėti, kai žmogus per daug prisifantazuoja, įsiaudrina, turi daug baimių.

Patarimai

Dailiosios lyties atstovėms patartina atsisakyti kosmetikos, nes Svarstyklės yra linkusios į alergiją. Šio ženklo atstovai turi stengtis nesušalti juosmens – inkstų ligos netruks apie save pranešti apatinės nugaros dalies skausmu. Svarstyklėms verta stiprinti nugaros raumenis, ypač juosmens sritį. Jiems tinka šokiai, mankšta, kurios metu atliekami plastiški judesiai. Profilaktinės priemonės yra labai veiksmingos. Svarstyklės turi stengtis sezono metu valgyti kuo daugiau arbūzų. Inkstams taip pat padeda daržovių sultys – sumaišykite dešimt dalių morkų ir po tris dalis burokėlių bei agurkų sulčių.

Svarstykles valdo Venera. Šie žmonės yra puikūs estetai, vertina grožį, skoningai įrengtus namus, gurmanišką maistą. Įdomu tai, kad Svarstyklės atsipalaiduoja žiūrėdamos televizorių. Taip pat jiems turėtų patikti važinėti motociklais bei dviračiais.

Skorpionas

Šio ženklo valdomos zonos – lytiniai organai. Tai stiprus ir gyvybingas ženklas, turi daug energijos, bet ne visada sugeba ją tinkamai panaudoti. Skorpionui reikia mokytis valdyti savo seksualumą, gaivališkumą, nes dėl to prisidaro didelių bėdų, o vėliau gailisi.

Skorpionams reikėtų vengti aštraus maisto, nes jame daug ugnies, kurios jiems ir taip užtenka. Kiek galėdami turėtų mažiau valgyti mėsos, atsisakyti alkoholinių gėrimų. Šio ženklo atstovus tonizuos bei harmonizuos rytinis apsiliejimas šaltu vandeniu. Ši priemonė padės išsaugoti gyvybines jėgas.

Skorpionų adrenalinas liejasi ten, kur yra kartingai, lenktyniniai automobiliai, bulių kautynės. Šie žmonės – azartiški.

Skorpionams tinka atsipalaidavimas prie vandens telkinių, mėgavimasis aromaterapija. Šio ženklo atstovams kuo daugiau adrenalino, rizikos, tuo jie labiau auga ir evoliucionuoja. Ligos susiję labiausiai su lytine sistema.

Šaulys

Šio ženklo kūno zonos – sėdmenys, tulžis ir šlaunys. Tai – judrus ženklas, turintis jautrią nervų sistemą. Šauliams labai svarbu gerai organizuoti laiką, kad visur suspėtų, nepervargtų nei fiziškai, nei emociškai. Sutrikus sveikatai, geriau nei bet kokie vaistai, jiems tinka pasivaikščiojimas, filosofiniai pokalbiai su bendraminčiais ar filosofinio pobūdžio literatūra. Šaulys – tai dvasinė ugnis. Jis – optimistas, tiki savo idealais ir dega savo idėjomis. Šio asmens gyvenimas turi būti prasmingas, būti santarvėje su pasauliu.

Tulžis susijusi su Šauliu. Fiziniame kūne tulžis surišta su krauju, jo gamyba. Dvasine prasme šis organas susijęs su religija, dvasingumu, pasaulėžiūra, autoritetu, santykiais, valdžia. Nesveikos kepenys gal būti ir dėl to, kad žmogaus pasaulėžiūra yra pagiežinga, pikta, be tikėjimo. Labai svarbu, kad gyvenimas būtų pozityviai įprasmintas, perspektyvus.

Ko reikia, kad tulžis ir kepenys gerai funkcionuotų? Atlaidumo. Bet atleisti reikia ne atsainiai, bet iš esmės. Kepenys ir tulžis gerai funkcionuoja tada, kai žmogus yra geras ir doras.

Patarimai

Normalią nervų sistemą padės palaikyti aktyvus poilsis, mankšta, jodinėjimas, važiavimas dviračiu. Kuo aktyviau Šaulys ilsėsis, tuo daugiau neigiamų emocijų atsikratys ir tuo būs sveikesnis.

Ožiaragis

Šio ženklo kūno zonos yra keliai, oda. Ožiaragis yra yra linkęs į uždarumą, melancholiją, depresiją. Tai žinodami šio ženklo atstovai turėtų vengti slogių minčių, rutinos, pervargimo. Ožiaragiams dažnai užkietėja viduriai, todėl jiems reikia rinktis lengvą maistą, aštrius prieskonius, kad uždegtų virškinimo ugnį.

Patarimai

Ožiaragiams reikia vengti drėgnų, šaltų patalpų. Geriausia savijauta būna, kai oras sausas ir šaltas. Šio ženklo atstovai dažniausiai nenori mankštintis, tačiau mankšta jiems itin rekomenduojama.

Daugiau dėmesio Ožiaragiai turėtų skirti pratimams, didinantiems stuburo lankstumą ir sąnarių paslankumą. Kaip ir daugeliui kitų ženklų, Ožiaragiams neretai atsiranda kepenų ir kasos sutrikimų, tulžies pūslės negalavimų. Pagal rytų mediciną tulžies pūslės liauka atsakinga už sąnarius ir odą. Ožiaragiams atsipalaiduoti tinka kalnuose, kalnagūbriuose. Jie turėtų pamėgti slidinėjimą, bent jau mėgautis nepakartojamu kalnų grožiu.

Ožiaragiams visada yra svarbus pinigų kiekis. Šie žmonės turi vengti gobšumo, mokytis dosnumo. gali tapti gobšūs.

Ožiaragiams būtina saugoti sąnarius, kaulus, kelius. Stambiems Ožiaragiams reikia vengti bėgiojimo ristele.

Vandenis

Vandenio kūno zonos – blauzdos. Šis ženklas turi jautrią kraujotakos sistemą, susijusią su gyvybine proto jėga. Todėl svarbu, kad protas būtų laisvas nuo streso, nerimo. Vandenį, dažniau nei kitus, vargina mėšlungis dėl kalcio trūkumo organizme. Šio ženklo atstovai turėtų pasistengti, kad šio elemento netrūktų. Vienas geriausių kalcio šaltinių – kiaušinio lukštas.

Patarimai

Vandeniai turėtų reguliariai atlikti kraujo tyrimus, kreipkite dėmesį į mažiausius pokyčius. Vandeniai – bendrauti linkę žmonės, todėl jiems tinka atsipalaiduoti su su mielai žmonėmis, pavyzdžiui, gryname ore suorganizuoti piknikus.

Organizmui turėtų nestigti įvairių vitaminų, mikroelementų. Vandeniai mėgsta laisvę nepriklausomybę. Jie yra naujų idėjų generatoriai, permainų mėgėjai. Patarimai

Vandeniams reikia saugoti raumenis. Jiems tinka dviračių sportas, važinėjimasis kartingais, plaukiojimas jachtomis, garlaiviais, baidarėmis, vandens motociklais. Jiems patinka didelės erdvės, mėgsta ilsėtis sodyboje.

Žuvys

Šis ženklas valdo – pėdas. Tai – judrus ženklas. Per dideli išgyvenimai šio ženklo atstovus dažnai išmuša iš vėžių, dėl to jie net gali rimtai susirgti. Taip pat Žuvims itin reikia saugoti pėdas, nesušalti ir nesušlapti kojų, avalynė turi būti patogi. Saikingumas ir asmeninė švara – vieni iš svarbiausių dalykų, norint palaikyti gerą savijautą.

Patarimai

Žuvims labai naudinga vaikščioti basomis, daryti pėdų masažą. Nes nuo pėdų sveikatos priklauso viso organizmo sveikata. Jeigu žmogus jaučiate, kad negali ilgą laiką išstovėti, neturi pulti kaltinti silpnų kojų, pirmiau turėtų pasidomėti kaip veikia kepenys bei tulžies pūslė. Šie organai atsakingi už raiščius bei raumenis. Neretai Žuvims gali trūkti energijos. O už tai organizme atsakingi inkstai.

Šio ženklo atstovams reikia stengtis neišsekti. Kaip atstatyti save? Patartina ilsėtis prie jūros, užsiimti dvasinėmis praktikomis, kūryba, mandalų piešimu. Tai – labai kūrybingi žmonės. Šio ženklo atstovams patartina įsirengti namuose akvariumą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.