Palmira atvėrė akis: nepuoselėkite lūkesčių, lengva nebus

Tuščių lūkesčių metas, kai situacija atrodo geresnė, nei yra, kai norisi daugiau, nei galima, arba to, kas ne tavo?

P.Kelertienė patikino: „ Prasideda blogas laikas teisininkams, diplomatams“.<br>D.Umbraso nuotr.
P.Kelertienė patikino: „ Prasideda blogas laikas teisininkams, diplomatams“.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 25, 2015, 10:17 AM, atnaujinta Oct 19, 2017, 1:31 AM

Lengva nebus – trukdys noras teisti, kritikuoti, nes atrodysime patys sau tokie teisingi, patyrę ir išmintingi. O tie kiti (ypač antroji pusė) neaišku ką porina... Sustiprės irzlumas, įtarumas – vis dėlto likite pagarbesni kito nuomonei, nuoširdesni aplinkinių išgyvenimams (o gal ir patys prie to kažkaip prisidėjome?).

Ši diena netinkama naujiems darbams pradėti, svarbiems susitarimams tvirtinti, priesaikoms, kelionėms, reikšmingiems susitikimams, naujoms (ypač partneriškoms) pažintims megzti.

Šįryt 7 val. 36 min. Juodasis Mėnulis (Lilit) įėjo į Svarstyklių ženklą, kuriuo judės iki 2016 m. gegužės 21 d. Juodasis Mėnulis (siejamas su bloga karma, su demonišku poveikiu) judėdamas Svarstyklėmis – teisingumo, partnerystės ženklu – aiškiai gadins svarstykles, ant kurių sveriama, kas teisus, kas ne, kam priklauso, o kam ne, kas mano, o kas svetima. Tai netinkamas laikas ieškoti teisybės, rinktis partnerius. Nepatartina ir tuoktis.

Prasideda blogas laikas teisininkams, diplomatams.

Bus jautresni inkstai, kasa. Tai blogas laikas sergantiems diabetu.

Lilit atneš išbandymų gimusiems po Svarstyklių ženklu ir tiems, kurie gimė, kai Lilit judėjo Svarstyklėmis. Tai 1944 11 14–1945 08 09; 1953 09 20–1954 06 15; 1962 07 26–1963 04 20; 1971 06 01–1972 02 24; 1980 04 05–1980 12 30; 1997 12 15–1998 09 11; 2006 10 20–2007 07 15.

Iš pirmadienio į antradienį buvo gerai sapnuoti žalumą, gėles, vaisius – sėkmingai klostysis meilės ir darbo reikalai. Ruduo, žiema reikštų nusivylimą, nuostolius.

Blogas ženklas: paslysti, nukristi, jei jus užgriūtų smulkūs, neplanuoti reikalai.

Geras ženklas: išvysti žiežirbą, ryškios, akinamos šviesos blyksnį, jei paukščio plunksna ant galvos nukristų.

Žvilgsnis į priekį: trečiadienis geras kelionėms, svarbiems susitikimams, tiesa, nepalanku imtis ko nors iš esmės nauja; tinka nešioti geltonų, tamsiai raudonų, rudų tonų drabužius, vengtini šalti atspalviai.

Avinas (03 21–04 21). Nors užgrius darbų gausa, būsite ganėtinai darbingi ir energingi – tikriausiai atsiveria kažkelintas kvėpavimas? Vis dėlto nepersidirbkite – geriau svarbesnius reikalus atidėti rytdienai. Ir būkite atidesni, jei teks ką nors atsakinga veikti ne vieniems, – per partnerius galimi rūpesčiai. Kita vertus, patys irgi būkite atidūs, kad kitiems nepakenktumėte.

Jautis (04 21–05 21). Nebūkite labai reiklūs ir smalsūs – tiek darbe, tiek namie: dėl to patirsite problemų, be to, netyčia galite sužinoti dalykų, kurių jums nederėjo žinoti. Neskubinkite įvykių – rytoj aplinkybės susiklostys palankiau. Būkite atidesni sveikatai.

Dvyniai (05 21–06 22). Kritinis laikas, jei pristigs lankstumo, jei nenorėsite pakeisti užimamos pozicijos. Tad neskubėkite, neužsipliekskite dėl niekų – atitaisyti konflikto žalą nebus paprasta. Labiau pasikliaukite artimaisiais, mylimu žmogumi. Ir neieškokite svetimų trūkumų, verčiau pasistenkite patys tobuliau atlikti savo pareigas. Didelė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Labiau pasaugokite gerus santykius su mylimu asmeniu. Būkite atidesni savo vaikams.

Vėžys (06 22–07 22). Nepavydėkite, nekerštaukite ir neskubėkite daryti išvadų, nors galite sužinoti naujų dalykų apie jums artimus žmones ar dalykinius partnerius. Neskubėkite piktintis, juolab teisti, smerkti. Galimas dalykas, kad esate kažkieno sąmoningai vienpusiškai informuojami. Būkite atidesni tėvų problemoms, pagarbiau elkitės su jais, ypač su motina.

Liūtas (07 22–08 23). Nebūkite priekabūs, kerštingi. Deja, padidės konfliktų ir traumų tikimybė tiek darbe, tiek savuose namuose. Ne laikas kaltinti sutuoktinį, pykti ant visuomenės, aiškintis santykių su teisėsaugos ar teisėtvarkos atstovais. Ir atsargiau kelyje. Pasisaugokite vagių, liežuvautojų (mažiau apie save kalbėkite, mažiau klausykitės, ką apie kitus šneka).

Mergelė (08 23–09 23). Sveikinu! Juodasis Mėnulis paliko jūsų ženklą! Tik neskubėkite džiaugtis, dar rugsėjo 13 d. laukia sudėtingas Saulės užtemimas jūs ženkle. Dar pakentėkite ir nesivelkite į atvirą kovą, nesiimkite ko nors radikaliai keisti. Nors jūsų pozicijos kasdien vis labiau stiprės, gal tik po mėnesio atgausite prarastą formą. Na, o šiandien sužinosite, ko neįvertinote bendraudami su savo vaikais ar mylimu asmeniu. Gali tekti sumokėti ir už nereikalinga įtarumą, galbūt egoizmą ir nelankstumą.

Svarstyklės (09 23–10 23). Lilit jau pasiekė jūsų ženklą ir kažkada padarytos klaidos gali ilgam tapti kliūčių priežastimi. Tad nesiveržkite į priekį neišsprendę ankstesnių problemų, kitaip artimiausiu metu sulauksite nemalonių staigmenų. Šiuo metu ir laikotarpiu iki kito (2016 m.) gimtadienio negerai skubėti, kitų kaltinti, skųsti – tik pagausės nemalonumų, nelaimių, nuostolių. Pasistenkite per šį sunkų laiką padaryti kuo daugiau gerų darbų.

Skorpionas (10 23–11 23). Situacija gali būti sudėtingesnė, nei iš pirmo žvilgsnio atrodys. Ar jūs pakankamai gerai informuoti? Ieškokite povandeninių uolų iš anksto, kad turėtumėte laiko atsitraukti ar priimti kompromisinį sprendimą. Ir venkite aplinkkelių – viskas turi būti aišku ir legalu, priešingu atveju prasidės nemalonumų grandinė...

Šaulys (11 23–12 22). Nuojauta apie savo pašaukimą gali priversti priimti staigų ir netikėtą sprendimą. Tačiau jei nesate visiškai tikri dėl pasirinkto kelio, elkitės santūriau, niekur nerizikuokite. Prasideda, beje, geras laikas ieškoti alternatyvių pajamų šaltinių. Diena netinkama permainoms, planams kurti.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nepervertinkite savo galimybių. Dėl šios dienos klaidų, akibrokšto galite prarasti tvirtumo bei pasitikėjimo pamatus. Labiau pasaugokite turtą bei sveikatą. Ne laikas pavyduliauti! Labiau pasaugokite savo darbo vietą.

Vandenis (01 21–02 20). Nuojautos pildysis – būtina jų pasyti ir nedaryti nieko, ko nesinori. Tai iš tiesų nepalanki diena. Geriau nesiimti jokių pavojingų ar atsakingų darbų – ką galite, atidėkite. Ir mažiau bendraukite, ypač su atsitiktiniais asmenimis. Neskubėkite keisti ankstesnių įsitikinimų (tiek religinių, tiek politinių).

Žuvys (02 20–03 21). Nors diena sudėtinga, jūsų bus neįmanoma išmušti iš vėžių. Mėginkite atskleisti dar nepanaudotas savo galimybes, ieškokite nepastebėtų veiklos rezervų. Nesivelkite į intrigas darbe – nukentėsite. Ir pasistenkite visiems šypsotis, tik gera linkėti – prasideda bjaurus laikas, kai iškart grįžta piktos mintys, pavydas, prakeiksmai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.