Zodiako ženklas gali pasakyti, koks jūsų vaikas bus mokykloje

Skirtingų zodiako ženklų atstovai turi tam tikrus juos vienijančius bruožus. Ne išimtis ir gebėjimai mokytis, elgesys mokykloje. Sužinokite, koks jūsų vaikas bus mokykloje.

Zodiako ženklas gali pasakyti, koks jūsų vaikas bus mokykloje.<br>123rf nuotr.
Zodiako ženklas gali pasakyti, koks jūsų vaikas bus mokykloje.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 27, 2015, 3:40 PM, atnaujinta Oct 18, 2017, 3:30 PM

Avinas

Vaikas gimęs po avino ženklu yra labai smalsus ir žingeidus. Jeigu jam patinka vienas ar kitas dalykas, neabejokite, jog mokysis jo su didžiausiu užsidegimu. Avinai neretai siekia sužinoti daugiau, nei aprėpia mokymosi programa.

Kita vertus, jei avino nedomins kuri nors pamoka, situacija gali tapti visiškai beviltiška. Priversti ji mokytis bus tikrai sunku. Be to, avino kantrybė ir entuziazmas gana greitai išblėsta. Jei rugsėjo pirmąją jis atrodo pasiruošęs kibti į mokslus, jau po poros mėnesių jam gali tapti nuobodu.

Laimei, avinai yra tikrai gabūs, todėl mokytis jiems sekasi gerai.

Jautis

Nors jautis iš prigimties neturi išskirtinių gabumų mokymuisi, tačiau mokykloje jam sekasi gerai dėl didelio užsispyrimo ir įdedamo darbo. Jautis moka puikiai organizuoti savo laiką, mokosi sistemingai, o jo konspektai neretai gelbėja visą klasę.

Jaučiui geriau sekasi tikslieji mokslai, mokydamasis kalbų, jis neturi didesnių bėdų su gramatikos taisyklėmis.

Mažasis jautis yra labai draugiškas. Jei kas nors paprašo jo pagalbos, jis mielai pasiliks net ir po pamokų, kad paaiškintų klasės draugui nesuprantamą temą. Jei klasėje iškyla konfliktas, jautis visuomet yra racionalus ir pasiūlo geriausią sprendimą.

Dvyniai

Po dvynių ženklu gimęs vaikas yra gan nepastovus. Kartais jis gali būti pirmūnu, kitais atvejais grįžti namo su dvejetais pažymių knygelėje. Dvyniai yra iškalbingi, todėl neretai mėgsta pasireikšti. Savo iškalbos dėka sugeba net griežčiausią mokytoją įkalbėti atidėti kontrolinį.

Dvyniai yra mėgstami tiek klasės draugų, tiek mokytojų. Jie gali tapti tikromis mokyklos žvaigždėmis, tačiau kai kurie vaikai visgi savo noru pasirenka atsiskyrėlio poziciją.

Dvyniai turi daug įvairiausių talentų, todėl jiems gali sektis tiek tikslieji mokslai, tiek humanitariniai ar kiti.

Vėžys

Apdovanotas lakia vaizduote vėžys visgi retai būna pirmūnas, tačiau mėgsta užimti lyderio poziciją tarp bendraklasių. Vėžys yra visų mylimas, o jo entuziazmas užkrečia kitus. Gimę po šiuo ženklu yra ganūs, tačiau retai jų tikslas būna tapti pirmūnu. Užuot leidęs prie knygų valandų valandas, vėžys mieliau suorganizuos mokyklos renginį ar klasės išvyką. Jis visuomet pasirengęs būti renginio vedėju. Kitaip tariant darys bet ką, kad tik nereikėtų klausytis nuobodžių pamokų. Mokytojai taip pat palankiai žiūri į vėžius dėl jų aktyvumo.

Liūtas

Liūtai gali būti labai ambicingi. Jis norėtų būti geriausiu ko ne visose srityse, tačiau žino, kad tai neįmanoma. Todėl pasirenka vieną krypti ir judą į priekį tol, kol pasieks geriausią rezultatą. Net jam baigus mokyklą dar ilgai bus kalbama, kad tik jis vienintelis mokėjo taip gražiai rašyti, ar taip greitai spręsti uždavinius.

Liūtas skaudžiai reaguoja į nesėkmes. Jei kas nors įvyksta ne taip, kaip jis norėjo, liūtas greičiausiai pasiduos ir antrą kartą nebandys. Gimęs po liūto ženklu moksleivis visuomet stengsis būti populiariausiu mokykloje. Jei nepasiseks, tai bent jau susidraugaus su mokyklos žvaigžde.

Liūtai nelinkę rizikuoti. Nebent tik dėl prestižo. Tuomet gali tapti netgi nemandagūs, šiurkštūs. Dažnai šio ženklo atstovai išrenkami į mokyklos tarybą.

Mergelė

Mokykloje mergelė būna rimta ir mandagi. Gerai mokosi, greitai perpranta užduotis, pateikia logiškus ir aiškius atsakymus. Įprastai mergelė būna pasiruošusi pamokoms, niekada iš jų nebėga, nevėluoja. Mergelė mėgsta lankyti mokyklą ir gerai joje jaučiasi.

Kartais mergelė pavydi klasės neklaužadoms, nes norėtų bent sykį pakvailioti ar atsipūsti, tačiau sveikas protas paima viršų ir mergelė sugrįžta prie darbų.

Miela ir simpatiška mergelė dažnai išrenkama į mokyklos tarybą. Visi mielai dirba su ja vienoje komandoje.

Svarstyklės

Svarstyklės yra ramūs mokiniai. Vertina grožį, meną todėl mielai sutinka padėti rengiant mokyklos laikraštį, ruošiant dekoracijas spektakliui. Nors svarstyklės nėra apdovanotos ypatingais gabumais, tačiau gali susitvarkyti beveik su visomis pamokomis.

Svarstyklės sunkiai įsivaizduoja, jog galima ateiti į mokyklą neatlikus namų darbų. Daugelis klasės draugų mėgsta žmones, gimusius po svarstyklių ženklu. Be to, svarstyklės įprastai nesivelia į jokius konfliktus. Už tad turi daug mėgstamų veiklų, kuriomis užsiima pasibaigus pamokoms.

Skorpionas

Šio ženklo atstovai – išskirtiniai. Labai protingi, apsiskaitę, sukaupę daug žinių. Tačiau skorpionas nėra labai geras mokinys – mėgsta krėsti šunybes. Neretai jis linkęs apkalbėti mokytojus, stengiasi parodyti jų žinių spragas. Be to, demonstratyviai rodo nepaklusnumą.

Skorpionas yra vienas iš tų, kuris visuomet pasakys: „galėčiau būti pirmūnu, jeigu norėčiau“. Tačiau skorpionai iš tiesų nė nenori tapti geriausiais klasės mokiniais.

Įprastai skorpionai laikosi nuošalyje, tačiau klasės draugai jais žavisi, nes skorpionas žavus ir kūrybiškas. Nors jam nepatinka disciplina, skorpionas tikrai daug pasieks.

Šaulys

Šaulys yra labai mylimas ir populiarus. Dažnai yra klasės lyderis, nes yra mielas ir linksmas. Mokosi be didesnių problemų, nes mėgsta gauti tik gerus pažymius. Net jei šauliui pritrūksta gabumų, jis juos kompensuoja sunku darbo. Tiesa, apsimesdamas, jog viskas pavyksta labai paprastai.

Šaulys yra geras sportininkas. Greitai ir su didžiausiu užsidegimu imasi įvairiausios užklasinės veiklos. Neretai kiti mokiniai seka jo pavyzdžiu.

Ožiaragis

Jeigu jūsų vaikas gimė po ožiaragio ženklu, galbūt ji nebus labai gabus mokinys, tačiau labai stengsis pasiekti geriausių įmanomų rezultatų. Ožiaragis pasižymi protu ir atsargumu. Jis visuomet įvertina, ar yra pajėgūs atlikti užduoti. Jei ne – kaip mat jos atsisako.

Ožiaragis linkęs viską apgalvoti bent kelis kartus. Tokio žmogaus pažiūros gana konservatyvios, tačiau vertinamos kitų mokinių bei mokytojų. Ožiaragis gali būti puikus pagalbininkas mokytojams, nes yra linkęs kontroliuoti, kad ir kiti klasės kolegos atliktų savo darbus.

Jis gali būti puikiu „globėju“ jaunesniems mokiniams.

Vandenis

Šio ženklo atstovas yra ir lobis, ir vargas vienu metu. Viena vertus vandenis yra protingas, gabus ir universalus. Tačiau kita vertus – mokytojams neretai sunku su juo sutarti, sudominti jį.

Dažniausiai vandenį domina humanitariniai mokslai bei menas. Tačiau kartais pasitaiko ir puikiai tiksliuosius mokslus išmanančių šio ženklo atstovų. Šių vaikų žinios peržengia mokymosi programos ribas.

Vandeniai yra ekscentriški, todėl jiems sunku priimti nustatytas mokyklos taisykles ir discipliną. Jie nelinkę būti lyderiais, nes klasės draugus gali atstumti šių vaikų originalumas.

Žuvys

Žuvys yra kūrybiški, pilni entuziazmo ir darbštūs mokiniai. Tai labai ambicingi vaikai, kurie patyrę nesėkmes greitai supyksta ar puola į neviltį. Žuvys turi didelį norą mokytis, jie klauso mokytojų ir dėl to yra mėgiami.

Šio ženklo atstovai mielai pasidalina savo žiniomis su klasės draugais. Tačiau jei kiti mokiniai nesivadovauja žuvų patarimais, pastarieji greitai praranda norą padėti kitiems.

Žuvys yra smalsūs mokiniai, tačiau nesiekia būti geriausiais. Jiems užtenka sulaukti pagyrimo iš mėgstamiausio mokytojo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.