Palmiros horoskopas penktadieniui, rugpjūčio 28 dienai

Gana nervingas metas, ypač tiems, kurie mėgsta galvoti (arba yra priversti tai daryti). Tai nemenkos painiavos laikas, kai baisu sužinoti tiesą, tad neįmanoma užimti teisingos, objektyvios pozicijos. O informacijos stigs ne tik dėl įvairių baimių – tiesiog būsime gana išsiblaškę, tad ne viską girdėsime, nepastebėsime išties reikšmingų dalykų.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 28, 2015, 12:05 AM, atnaujinta Oct 18, 2017, 1:53 PM

Klaidos dažniausiai bus daromos dėl skubėjimo, paviršutiniškumo, nesugebėjimo nuodugniai ištirti reikalą, išgirsti pastabas, įsiklausyti į kritiką.

Itin nepatartina skubėti ką nors rašant, skaičiuojant, tvarkant dokumentus, ypač vairuojant (reakcija bus greita, bet netiksli). O labiausiai nesiseks užsispyrėliams, fanatiškai įsitikinusiems savo teisumu, taip pat lengvatikiams – šiuo metu sukčiai (ypač telefoniniai, internetiniai), apgavikai, melagiai, paskalų nešiotojai, kaip ir vagys, itin suaktyvės. Šiandien itin reikėtų saugoti raktus, slaptažodžius ir kodus.

Diena visiškai netinkama naujų darbų pradžiai, svarbiems susitarimams, partneriškiems įsipareigojimams, sutartims tvirtinti. Netinka šiandien ir planų kurti – jie gali būti pernelyg utopiški.

Beje, nemėginkite slėpti tiesos, kad ir kas nutiktų, nes tai dar labiau apsunkins reikalą. Ir likite tolerantiški, pakantūs, nes norėsis be pagrindo kitus kritikuoti, net žeminti (prieš peikdami prisiminkite, kad aplinkiniuose pirmiausia mums nepatinka mūsų pačių ydos).

Laukia sunkus vakaras, nerami pilnaties naktis. Tai visiškai netinkamas laikas nei santykiams aiškintis, nei pramogauti. Pasistenkite eiti anksčiau ilsėtis.

Šiandien būtinas didelis atidumas su darbo technika, transporto priemonėmis. Didesnė technikos gedimo (ypač ryšio bei transporto), įvairių avarijų, ypač gamyboje, kelyje, tikimybė. Būkite atsargesni kelyje. Patartina daugiau vaikščioti pėsčiomis.

Itin pažeidžiamos bus rankos, kojos.

Sapnai iš ketvirtadienio į penktadienį pranašiški, gali išsipildyti per ilgą laiko tarpą (net pusmetį). Puiku buvo sapnuoti grybus – sveikata, žuvį – sėkmė, paukščius – gera žinia. Bet jei regėjote ugnį – jums gresia pavojus, galima liga, blogai, jei plaukai slinko, matėte gyvates, drakonus – nuostoliai, liga.

Blogas ženklas: ką nors nuliūdinti, sudaužyti stiklą, sagą pamesti.

Geras ženklas: dažnai nustebti, apsidžiaugti, jei jums pokštą iškrėstų.

Žvilgsnis į priekį: šeštadienis gana įtemptas – nieko rizikinga neplanuokite, sekmadienis ramesnis ir palankesnis.

Avinas (03 21–04 21). Mažiau planuokite – pagalba (kaip ir nesėkmė) ateis iš ten, iš kur nesitikėsite, o reikalai gali pakrypti nenumatyta linkme. Galima nelaukta išdavystė, apgaulė.

Jautis (04 21–05 21). Dėl šios dienos klaidų, rizikingų veiksmų galite netekti šefo pasitikėjimo. Tai gali pakenkti ne tik uždarbiui, bet ir karjerai, tad užduotis atlikite kuo atidžiau. Būkite dėmesingesni artimiesiems, mylimam žmogui, dažniau nusileiskite.

Dvyniai (05 21–06 22). Nereikėtų mėginti ką nors aiškintis, suprasti, juolab kitiems paaiškinti. Nebūkite patiklūs bendraudami su tais, kurie sakys, kad žino, ką daryti, kur eiti. Atsargiau kelyje. Apgaulės labiau tikėtinos per žmones iš toli.

Vėžys (06 22–07 22). Galite netekti ne tik jėgų, bet ir viltį prarasti. Tačiau tai laikinos blogos nuotaikos, dėl jų pasistenkite nesugadinti artimiesiems nuotaikos. Pasisaugokite vagių, sukčių ir melagių.

Liūtas (07 22–08 23). Nepykite – daug kam stigs optimizmo, objektyvumo. Svarbu nekritikuoti ir neteisti, nors sutuoktinis, partneriai, net draugai vis primins jūsų trūkumus, klaidas. Mažiau žadėkite ir nerizikuokite kelyje.

Mergelė (08 23–09 23). Gali pablogėti nuotaika, sveikata, tad bus sunkoka tvardytis. Pasistenkite užsiimti tik jums maloniais dalykais, nebendrauti su piktais, kerštingais, ypač pavydžiais žmonėmis.

Svarstyklės (09 23–10 23). Diena nebus sunki, vis dėlto nesiimkite atsakingų darbų. Netinkama proga demonstruoti savo šaunumą ir rizikuoti turtu, garbe ar mylimo žmogaus (sutuoktinio) pasitikėjimu. Gali apgauti vaikai.

Skorpionas (10 23–11 23). Reikalams tvarkyti, kelionėms diena visai netinkama. Tiesa, namie irgi galite jaustis nekaip – bus nelengva rasti sau vietą, nusiraminti.

Šaulys (11 23–12 22). Galite gauti įdomių dalykinių pasiūlymų, tačiau neskubėkite džiaugtis – jie nebus nei pelningi, nei kitaip naudingi. Būkite atsargesni su mažai pažįstamais asmenimis, ypač transporte, viešosiose vietose.

Ožiaragis (12 22–01 21). Apgaulingos naudos laikas, kai viskas atrodo geriau, nei yra. Nerizikuokite pinigais. Ir būkite atidūs, kad nepablogintumėte neapgalvotais žodžiais santykių su partneriais, artimaisiais, mylimu asmeniu.

Vandenis (01 21–02 20). Nepasiduokite provokacijoms, nesileiskite užvaldomi įniršio ar euforijos. Venkite karštakošiškų kraštutinių sprendimų ir bet kokių rizikingų situacijų.

Žuvys (02 20–03 21). Stebėkite jus supančius žmones, draugus – mėginkite suvokti, su kuo ne pakeliui. Tiesa, santykių aiškintis nederėtų. Stiprinkite ryšius su tais, kurie jus remia, palaiko. Saugokite finansines ir romantiškas paslaptis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.