Palmiros horoskopas rugpjūčio 29 – 30 d.

Šeštadienį iki 19 val. 25 min. sudėtingas laikas. Tuomet dera tvarkytis, atsisakyti ko nors nereikalingo, netinka bendrauti ar užsiimti darbo reikalais. Tai kritinė diena – vyraus didelė įtampa, bus sunku kontroliuoti emocijas. Venkite bendravimo su jums nemaloniais žmonėmis, nesiaiškinkite su niekuo santykių. Šios dienos informacija visiškai nepatikima. Būkite atsargesni vairuodami.

123rf. com
123rf. com
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-08-29 00:05, atnaujinta 2017-10-18 10:16

Šeštadienį nederėtų rengti jokių švenčių – blogas laikas pramogauti, o ypač – vartoti svaigalus. Labai tikėtinas apsinuodijimas svaigalais, maistu.

Sekmadienis smagesnis, tiesa, bus itin svarbu išlikti ramiems, taikiems. Nešykštėkite šilto dėmesio artimiesiems. Giedras, ramus laikas, puikus taikytis tiek su artimaisiais, tiek su aplinkiniais. Netinka aiškintis santykių, pykti, ką nors barti. Vakaras palankus šventiniams renginiams. Patartina daugiau dėmesio skirti šeimai, namas. Romantiškiems pasimatymams nepalankus nei šeštadienis, nei sekmadienis.

Pirmadienis – atsipalaidavimo metas, tad bus sunku susikaupti. Apmis įkvėpimas ir seksis dirbantiems kūrybinį darbą, o štai nuobodžioms ar tikslioms užduotims atlikti nekoks metas – pakaks painiavos. Jei jūsų darbas susijęs su dokumentais, jei tenka daug rašyti, skaičiuoti, dažniau darykite pertraukas, tikrinkite atliekamus darbus.

Savaitgalį bei savaitės pradžioje bus nemenka apgaulių, vagysčių, automobilių avarijų tikimybė. Venkite smalsių žmonių, mėgstančių apkalbas, patys irgi nesistenkite platinti karščiausių naujienų. Didelė tikimybė, kad suklysite ir kitus suklaidinsite, be to, dar ir susipyksite su jums svarbiais žmonėmis.

Iš penktadienio į šeštadienį buvo svarbūs tik paprasti, aiškūs sapnai, kuriuose regėjote artimus žmones, giminaičius. Suprasti sapnus reikėtų tiesiogiai. Buvo gerai regėti arklius, pasagas, blogai mirusiuosius. Jei sapnavote gaisrą, matėte ryškią šviesą, atsidūrėte dykumoje – geras požymis, jog atrandate savo kelią. Vanduo, dūmai reikštų, jog verta saugotis apgaulės.

Blogas ženklas: jei susidurtumėte su agresyviais naminiais gyvūnais – tai reikštų slaptą artimo žmogaus neapykantą jums; jei katė apdraskytų – gresia katastrofa; geltona, oranžinė spalvos.

Geras ženklas: draugiški, sveiki, ramūs naminiai gyvūnai – geri santykiai su artimaisiais; rasti veidrodžio šukę – išsispręs neaiški situacija; rasti monetą, jei ant jūsų paukščio plunksna nukristų; mėlyna, sidabrinė spalvos.

Iš šeštadienio į sekmadienį sapnai pranašiški. Itin palanku regėti gyvūnus, paukščius. Matuotis naujus drabužius – turtas; plaukti vandeniu – grįžta sveikata; skraidyti – draugų pagalba, atgaunate jėgas. Išvysti pėdas smėlyje – ryškėja jūsų tikslas. Matyti save veidrodyje – aiškėja jūsų paslaptys; būti nuogam – liga, nesėkmės. Ugnis – kančia, jėgų praradimas; žiema, šaltis – liūdesys, nesėkmė. Blogai regėti peilius, šakutes, ypač jei jos surūdijusios.

Blogas ženklas: jei rytą kūną niežėtų (kaklą – finansiniai nuostoliai; krūtinę – nemalonumai šeimoje; mentikaulių srityje – problemos dėl vaikų, nesusipratimai su mylimu asmeniu, moterims gresia neplanuotas nėštumas; pilvą – nemalonumai darbe, pavojai per naminius gyvūnus; rankas – saugokitės vagysčių; sėdynę – venkite užsieniečių, kol kas nepalankios tolimos kelionės; galvą – gresia konfliktai, artimiausiu metu galite nukentėti nuo agresijos), daug dulkių įkvėpti – kliūtys; jei laikrodis sustotų – pasisaugokite lemtingos klaidos; pamesti raktą – galite netekti artimo žmogaus; druską išberti – konfliktai šeimoje; pilki, žalsvai smėliniai atspalviai.

Geras ženklas: jei atsibudus kelis kartus nusičiaudėjote – bus puiki diena; raudona, alyvinė, balta spalvos.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai sapnuose matyti ugnį, šviesą – tai apsauga, pagalba. Prabangūs drabužiai, kailiai, kepurės, šarvai – didelė sėkmė, artimųjų dėmesys, pagalba. Būti savo namuose, raktus turėti – apsauga, atgausite pasitikėjimą savimi; knygą regėti ar ką nors rašyti – nauji draugai, susitikimas su savo išrinktuoju ar išrinktąja; žuvis – sėkmė. Blogai vandenyje plaukioti – priklausomybė; raktus pamesti, būti svetimame name, atvirame lauke – prarandate apsaugą; būti nuogam – vienatvė, neturtas.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė, tapti kokios nors katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei šalia jūsų gyvūnai elgsis ramiai, nebus agresyvūs.

Žvilgsnis į priekį: antradienis nepalankus atsakingiems reikalams tvarkyti – tai painiavos metas; palankios oranžinė, sidabrinė spalvos.

Avinas (03 21–04 21). Gana apgaulingas šeštadienis. Kad ir kas nutiktų, geriau nepriimti radikalių sprendimų, ypač dėl sutuoktinio. Pasistenkite šiomis dienomis nuo visų atsiriboti, savo mintis bei veiklą nukreipti į parastus, malonius dalykus. Pirmadienis po pietų tinkamas imtis skubaus reikalo.

Jautis (04 21–05 21). Šeštadienis neramus – ir patiems rūpesčių pakaks, nors galite nukentėti dėl draugų neišspręstų problemų. Tik prieš padėdami pasvarstykite: ar kartu su bičiuliu nedarote lemtingos klaidos? O štai sekmadienis geras draugiškiems susitikimams. Pirmadienis nepalankus jokiems reikalams.

Dvyniai (05 21–06 22). Sudėtingos dienos. Šeštadienį gali klaidingai pasirodyti, kad net artimiausi žmonės, vaikai, mylimas asmuo, draugai jūsų nepalaiko, nesupranta. Deja, tai klaidų, iliuzijų metas. Sekmadienis bei pirmadienis irgi konfliktinis, gresia traumos.

Vėžys (06 22–07 22). Labiau pasaugokite savo bei šeimos narių ramybę. Branginkite mylimą žmogų. Šeštadienį padidės traumų tikimybė – niekur neskubėkite, stenkitės nerizikuoti. Sekmadienį daugiau dėmesio skirkite sutuoktiniui. Pirmadienį didesnė profesinių klaidų tikimybė.

Liūtas (07 22–08 23). Net jei jūsų įtarimai teisingi dėl mylimo asmens ar sutuoktinio, šeštadienį ne laikas ką nors aiškintis, juolab ką nors spręsti – tai iliuzijų metas. Atidėkite rimtą pokalbį kitai savaitei, o dabar paieškokite sau kokio sunkaus darbo namų ūkyje. Pirmadienis palankesnis po pietų.

Mergelė (08 23–09 23). Planai gali suirti dėl nenumatytų priežasčių, deja, nuo jūsų mažai kas priklausys... Pasistenkite nepasiduoti svetimai įtakai – vadovaukitės savo nuomone, šeimos valia. Atsispirkite norui paatvirauti su sutuoktiniu – netikusios dienos aiškintis santykius ar ką nors prisipažinti – būsite tiesiog neteisingai suprasti. Pirmadienis nepalankus svarbiems ar rizikingiems reikalams.

Svarstyklės (09 23–10 23). Nepalanki pirmoji šeštadienio pusė, tačiau ir sekmadienį jausite tam tikrą diskomfortą. Šią dieną geriausia leisti su šeima, aplankyti seniai matytus žmones. Pirmadienį venkite įsipareigojimų.

Skorpionas (10 23–11 23). Šeštadienį bus neblogos sąlygos susipykti su vaikais bei mylimaisiais – gresia įvairūs nesusipratimai, painiava. Šiomis dienomis būsite kiek priekabūs, t.y. pyksitės su artimaisiais bei draugais, būsite pernelyg įtarūs ir agresyvūs. Pirmadienį gresia rūpesčiai darbe.

Šaulys (11 23–12 22). Šiomis dienomis labiau pasirūpinkite tėvais ir pasaugokite vaikus – gali pakakti rūpesčių per juos. Nepatartina aiškintis santykių ir su mylimu asmeniu – šiomis dienomis gali pasirodyti, kad vienas kitam netinkate. Pirmadienis kiek smagesnis po pietų.

Ožiaragis (12 22–01 21). Šeštadienis gana nesmagus – nepalanku vykti į kelionę ar susiruošti į viešnagę, susitikimą. Tądien labiau pasaugokite savo turtą, sveikatą bei gerus santykius su antrąja puse. Sekmadienis vėl džiugus – geros naujienos, džiugūs susitikimai. Pirmadienis apgaulingas, ne laikas finansiniams susitarimams.

Vandenis (01 21–02 20). Savaitgalį didelė traumų, buitinių avarijų ir kitokių nesėkmių tikimybė. Problemų labiau sulauks tie, kurie viską planuos, rizikuos ir pasikliaus draugais ar sėkme. Pirmadienį tikėtinos nenumatytos kliūtys.

Žuvys (02 20–03 21). Nepasiduokite provokacijoms šeštadienį ir saugokite pinigus, turtą, reputaciją bei sveikatą. Sekmadienis neprognozuojamas – galimos nenumatytos išlaidos. Pirmadienis – ne jūsų jėgos metas, nieko svarbaus neplanuokite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.