Palmiros horoskopas pirmadieniui, rugpjūčio 31 dienai

Ši diena palanki dovanoms pirkti, taip pat mėgautis skaniu maistu. Itin palakus vakaras nuo 20 val. Tai itin geras laikas romantiškiems pasimatymams, vakarienei su žmonėmis, kuriuos mylite.

Itin palakus vakaras nuo 20 val. Tai itin geras laikas romantiškiems pasimatymams, vakarienei su žmonėmis, kuriuos mylite.<br>123rf nuotr.
Itin palakus vakaras nuo 20 val. Tai itin geras laikas romantiškiems pasimatymams, vakarienei su žmonėmis, kuriuos mylite.<br>123rf nuotr.
Astrologė P.Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Astrologė P.Kelertienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Aug 31, 2015, 12:05 AM, atnaujinta Oct 18, 2017, 6:20 AM

Ši diena palanki dovanoms pirkti, taip pat mėgautis skaniu maistu. Itin palakus vakaras nuo 20 val. Tai itin geras laikas romantiškiems pasimatymams, vakarienei su žmonėmis, kuriuos mylite.

Kad ir kuo užsiimsite, derėtų būti atsargesniems su aštriais įrankiais. Būtina didesnė atida vairuojant transporto priemones.

Iš sekmadienio į pirmadienį buvo gerai matyti ugnį, šviesą – tai apsauga, pagalba. Prabangūs drabužiai, kailiai, kepurės, šarvai – didelė sėkmė, artimųjų dėmesys, pagalba. Būti savo namuose, raktus turėti – apsauga, pasitikėjimo savimi atgavimas, knygą regėti ar ką nors rašyti – nauji draugai, susitikimas su savo išrinktuoju ar išrinktąja, žuvis – sėkmė. Blogai vandenyje plaukioti – priklausomybė, raktus pamesti, būti svetimame name, atvirame lauke – apsaugos praradimas, būti nuogam – vienatvė, neturtas.

Blogas ženklas: jei jus užpultų šuo ar katė, tapti kokios katastrofos liudininku.

Geras ženklas: jei šalia jūsų gyvūnai elgtųsi ramiai, nebūtų agresyvūs.

Žvilgsnis į priekį: antradienis iki 16 val. itin palankus finansiniams reikalams tvarkyti, naujiems darbams pradėti; palankios spalvos oranžinė, sidabrinė.

Avinas (03 21–04 21). Būsite reiklūs ir griežti, vis dėlto šiandien nedera demonstruoti kategoriškumo. Svarbius klausimus prasminga spręsti prie vaišių stalo, o ne kabinete. Būkite atidesni mylimo asmens poreikiams.

Jautis (04 21–05 21). Šios dienos veiksmai duos apčiuopiamos naudos. Tai geras laikas užmegzti partneriškus ryšius, ypač su užsieniečiais. Nepraleiskite progos vakare nudžiuginti kad ir maža dovanėle sutuoktinį – tai bus išskirtinis meilės laikas.

Dvyniai (05 21–06 22). Atsipalaiduokite, nusiraminkite. Šiuo metu esate pernelyg įsitempę ir nevertinate to gero, ką turite. Ši diena gera skolintis, ieškoti alternatyvių uždarbių. Kita vertus, jei kas nepavyks, net gerai, rytdiena nepalyginti palankesnė. Nepavyduliaukite.

Vėžys (06 22–07 22). Jus supras ir parems. Ieškokite sąjungininkų. Nepriimkite svarbių sprendimų nepasitarę. Pasistenkite, kad sutuoktinis atsidurtų jūsų dėmesio centre. Gerai vakare išsiruošti į kavinę.

Liūtas (07 22–08 23). Naudingų darbų metas. Palanku spręsti užmokesčio problemas, kreiptis į šefą su prašymais. Jei norite, kad jūsų santykiai pagerėtų su kolega, šiandien labai palanku pakviesti kavos.

Mergelė (08 23–09 23). Sėkmės diena, kai sugebėsite bet kokią situaciją pakreipti savo naudai. Nebijokite rizikuoti. Raskite laiko ilgiau pabūti su mylimu asmeniu.

Svarstyklės (09 23–10 23). Neskubėkite, dažniau nusileiskite ir nepersidirbkite. Geriausia užsiimti namais, šeima ir neišgyvenkite, jei teks truputį paaukoti profesinius interesus – bet kokiu atveju dalykinei veiklai tai nepalanki diena. Svarbius reikalus naudinga atidėti rytdienai.

Skorpionas (10 23–11 23). Aktyviai veiklai puikus laikas – daug nedelsdami sugebėsite rasti reikalingą žmogų, gauti naudingą informaciją ir sutikimą. Tvirtinkite svarbius dokumentus, pasinaudokite šios dienos pasiūlymais. Vakaro pažintis gali išaugti į romantišką jausmą.

Šaulys (11 23–12 22). Spręskite aktualias problemas – rasite puikių kompromisų. Tiktų ieškoti asmenų, organizacijų, galinčių jus paremti, pagarsinti jūsų idėjas, veiklą. Vakare gera proga taikytis sutuoktiniams.

Ožiaragis (12 22–01 21). Susitelkite – jūs galite išsiveržti į priekį, nugalėti konkurentus. Tiesa, jūsų veiksmai turi būti apgalvoti, o rizika pamatuota. Palanku spręsti veiklos finansavimo klausimus. Geras laikas pradėti gydymosi ar sveikatos stiprinimo kursą.

Vandenis (01 21–02 20). Be galo romantiška diena. Niekur neskubėkite, ką galite, atidėkite rytdienai. Svarbų sprendimą priimkite tik įsiklausę į nuojautas. Vakare itin svarbu daugiau dėmesio skirti sutuoktiniui.

Žuvys (02 20–03 21). Draugų padedami sutvarkysite svarbų reikalą. Tiesa, dirbdami nepersistenkite ir nedarykite to, ko nesinori. Neapribokite savo laisvės. Galimos permainos bendraujant su mylimu žmogumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.