Ramunės horoskopas spalio mėnesiui: bus naujos veiklos

Spalis – nostalgijos ir apatijos mėnuo? Kai kuriems – gal ir taip, tačiau nemažai daliai Zodiako ženklų būtent šis mėnuo reikš naujos veiklos ir net naujo gyvenimo pradžią. O kai kuriems spalis reikš tiesiog poilsio ir atsipalaidavimo laiką. Netikite? Skaitykite Ramunės horoskopą spalio mėnesiui.

Ruduo visai nereiškia niūrios nuotaikos.<br>123rf nuotr.
Ruduo visai nereiškia niūrios nuotaikos.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2015, 1:09 PM, atnaujinta Oct 12, 2017, 3:55 AM

Avinas (03 21-04 19)

Spalis – nauja jūsų gyvenimo pradžia. Pats laikas pabusti iš miego ir imtis veiksmų. Dabar tas laikas, kai net svajonės gali tapti realybe.

Būkite pasiruošę tam, kad siekdami profesinių tikslų turėsite kai ką paaukoti. Pavyzdžiui, jaukius vakarus su šeima, smagius pasisėdėjimus su draugais. Paguosti gali tai, kad tai nesitęs amžinai.

Sutelkę dėmesį į savo troškimus jūs netruksite juos įgyvendinti. Jei šiuo metu neturite darbo, jau šį mėnesį sulauksite labai patrauklaus pasiūlymo.

Vienišiems Avinams taip pat didelė tikimybė per bendrus pažįstamus sutikti antrąją pusę. Tačiau spalis – visiškai nepalankus metas vedyboms. Piniginiai reikalai klostysis puikiai. Galėsite sau leisti daugiau nei iki šiol. Mėnesio pabaigoje tikėtina kelionė.

Jautis (04 20-05 20)

Na, ir kas, kad lauke lyja ir tamsu. Tai nereiškia, kad turite įsitaisyti ant sofos ir nieko neveikdami laukti geresnių dienų.

Galimybes susikuriame patys. Tad jei kas nors klojasi ne taip, kaip norėtumėte, nedejuokite, o ką nors keiskite. Labiau pasitikėkite savimi ir jokiu būdu nepraraskite vilties.

Sulaukę pasiūlymo padėti neskubėkite sakyti „ne“. Tačiau griežtai atsisakykite bet kokių dovanų.

Jei nenorite, kad žlugtų asmeniniai santykiai, turėsite pasistengti. Dabar kaip niekada svarbu savo antrajai pusei kartoti, kaip ją mylite. Gražius žodžius turėsite patvirtinti ir savo veiksmais.

Staigmenos, spontaniškos kelionės, nauji kartu patirti išgyvenimai tikrai padės sutvirtinti šiuo metu ne pačius tvirčiausius ryšius.

Dvyniai (05 21-06 20)

Pirmąją spalio pusę galėsite mėgautis nerūpestingu gyvenimu. Turėsite daugiau nei įprastai laiko savo pomėgiams. Maloniai leisite laiką namie apsupti mylimiausių žmonių.

Tačiau paskutinę spalio savaitę teks pasiraitoti rankoves ir paplušėti iš peties. Labai svarbu, kad tomis dienomis išliktumėte diplomatiški. Lanksčiai žiūrėkite į visas iškilusias problemas ar nesusipratimus.

Jei jums pavyks, galėsite džiaugtis puikiais vadovų ir kolegų įvertinimais bei pelnyta pagarba. Jei vadovaujate savo verslui, savo gebėjimu bendrauti galite pritraukti naujų investuotojų.

Šį mėnesį galite sulaukti nenumatytų įplaukų. Protingiausia būtų, jei jomis padengtumėte senas skolas. Neiššvaistykite tų pinigų niekučiams.

Vėžys (06 21-07 22)

Ruduo jus veikia nostalgiškai. Tai bus ypač justi šį mėnesį. Galbūt dėl to prieštaraudami savo prigimčiai jūs labiau vadovausitės jausmais nei proto balsu. Aplinkiniai stebėsis, kur dingo jūsų praktiškumas.

Save sunkiai atpažinsite ir patys. Ypač jei užgniaužę proto balsą įsivelsite į visiškai neprotingą romaną su bendradarbiu ar bendradarbe.

Spalį sulauksite kelių gerų progų pasireikšti profesinėje srityje. Jums seksis siekti užsibrėžtų tikslų. Tad nesiliaukite svajoję ir nebijokite užsibrėžti per daug. Patikėkite, nieko nėra neįmanomo.

Šį mėnesį gali tekti stipriai papurtyti piniginę. Netikėtų išlaidų ir nerimo priežastis – vaikai. Jei norite išvengti didesnių rūpesčių, pasistenkite nuoširdžiai su jais pasikalbėti.

Liūtas (07-23-08 22)

Visiems Liūtams, dirbantiems pardavimo, rinkodaros, viešųjų ryšių srityse, spalis turėtų būti sėkmingas. Tikėtina, kad jau šį mėnesį jums bus pasiūlytas didesnis atlyginimas ir aukštesnės pareigos.

Tiesa, su naujomis pareigomis padaugės ir atsakomybės. Tačiau to jūs nė kiek nebijote. Bent jau ne šiuo metu, kai labai pasitikite savimi.

Jeigu tik turite galimybę, šiuo laikotarpiu dalyvaukite profesiniuose seminaruose. Jų metu ne tik sužinosite daug nauja, bet ir susipažinsite su jūsų karjerai daug įtakos turėsiančiais žmonėmis.

Jei jau kurį laiką galvojate apie naują transporto priemonę, geresnio laiko kaip spalis nerasite.

Mėnesio pabaigoje daugiau laiko skirkite šeimos nariams. Jiems reikės jūsų psichologinės paramos.

Mergelė (08 23-09 22)

Šis laikotarpis – tinkamas laikas atsikratyti visko, kas jus varžo, stabdo jūsų augimą ir tobulėjimą. Tik būdami nepriklausomi ir valingi galėsite džiaugtis tokiu gyvenimu, apie kokį svajojate.

Kad ir ką nuspręstumėte, nesielkite spontaniškai. Apskritai rimtų sprendimų verčiau nepriimti iki paskutinės mėnesio savaitės.

Spalį jokiu būdu neatidėliokite jums patikėtų užduočių – atlikite jas laiku ir atsakingai. Jūsų pastangos bus įvertintos, o gebėjimai pastebėti. Visa tai turės įtakos ir jūsų pagerėjusiai finansinei situacijai.

Jeigu vadovaujate savo verslui, spalio mėnesį galite tikėtis naujų pelningų sandorių.

Šis laikas palankus investuoti į naują veiklą ir naujas verslo sritis.

Svarstyklės (09 23-10 22)

Spalis nebus pats lengviausias metas jūsų gyvenime.

Tačiau viskas, net ir pačios juodžiausios dienos, praeina. Nepasiduokite apatijai ir tingumui.

Sutelkite dėmesį į darbą. Juolab kad jūsų konkurentai nesnaudžia ir mielai bandys pasinaudoti jūsų silpnumu. Nebijokite elgtis agresyviai ir nebėkite nuo jums keliamų iššūkių.

Spalis – visiškai netinkamas metas sutartims pasirašyti. Atidėkite tai bent iki lapkričio. Ypač jei jos susijusios su jūsų verslu.

Paramą ir paguodą rasite namuose. Nors šiuo laikotarpiu galbūt ir jausitės vieniši arba net kitų pamiršti, tai nebus tiesa.

Labiau pasitikėkite savimi ir tais, kurie jus myli.

Skorpionas (10 23-11 21)

Patys artimiausi žmonės jums jau seniai kartojo, kad vertėtų dažniau galvoti ne vien apie save, bet ir apie aplinkinius. Iki šiol numodavote ranka į kitų jums dalijamus patarimus.

Tačiau spalis gali tapti jūsų naujojo gyvenimo pradžia.

Nors pastaruoju metu kone visą savo laiką skyrėte karjerai, šį mėnesį situacija pradės keistis.

Pastebėsite, kad jums darosi svarbesni kiti dalykai. Pavyzdžiui, šeima, draugai, jūsų pačių dvasinė būsena. Ieškosite dvasinės ramybės, panirsite į filosofinius veikalus.

Gali būti, kad šių nuotaikų veikiami jūs prisidėsite prie vienos ar kitos labdaros organizacijos ar jos inicijuojamų akcijų, renginių. Taip padėsite ne tik kitiems, bet ir sau.

Šaulys (11 22-12 21)

Spalis – palankus metas pradėti naują veiklą. Nesvarbu, ar tai naujas darbas, ar naujas pomėgis. Jeigu dėl ko nors abejojate, drąsiai kreipkitės į savo antrąją pusę.

Ji šį mėnesį bus kaip niekada įžvalgi ir jos parama bus neįkainojama. Gyvenkite čia ir dabar. Mėgaukitės kiekviena akimirka ir mažiau galvokite apie tai, kas būtų, jeigu būtų.

Jei šį mėnesį planuojate svarbų gyvenimo įvykį, galite būti ramūs. Jis pavyks kuo puikiausiai. Tačiau tai nereiškia, jog galite sėdėti rankas sudėję ir laukti, kad visi kiti už jus padarys jūsų darbus.

Mažiau tikėkitės iš kitų, labiau pasitikėkite savimi ir savo sprendimais. Su gera nuotaika imkitės visų darbų. Pamatysite, kaip aplinkiniai patys noriai jums išties pagalbos ranką.

Ožiaragis (12 22-01 19)

Šį mėnesį asmeniniai santykiai bus tokie pat debesuoti kaip ir spalio dangus. Įvairūs nesusipratimai, nesutarimai išbalansuos namie tvyrančią ramybę. Be abejo, daugumos nesutarimų bus galima išvengti.

Bet tam prireiks didelių jūsų pastangų. Būkite kantrūs, dėmesingi ir mandagūs. Atsargiai rinkitės žodžius ir nepraraskite savitvardos.

Be to, verčiau nesiskųskite ir nedejuokite savo draugams, o dar blogiau – savo giminaičiams. Jų įsikišimas tik dar labiau pablogins situaciją. Pasistenkite dažniau pabūti tik dviese su savo antrąja puse.

Tegu kartu praleistas laikas būna turiningas. Nueikite dviese į pasimatymą. Išvažiuokite savaitgaliui į kurortą. Bet kokios jūsų pastangos bus įvertintos ir duos teigiamų rezultatų.

Vandenis (01 20-02 18)

Nepaisant niūrių dienų, visą spalį jausitės žvalūs, kupini energijos ir geros nuotaikos. Jūsų laukia tikrai gražus laikotarpis.

Profesiniame gyvenime bus pakilimas. Aiškiai žinosite, ko siekiate, ir ryžtingai žengsite savo užsibrėžto tikslo link. Jausite visokeriopą artimųjų paramą.

Nesėdėkite namie. Įvairūs renginiai, susibūrimai, vakarėliai – puiki vieta užmegzti santykius su žmonėmis, kurie jums padės siekti karjeros aukštumų.

Šiomis dienomis jūsų antroji pusė gali priminti dramų karalienę ar karalių. Būkite kantrūs. Tai laikina.

Jei esate vieniši ir jūsų laukia kelionė į užsienį, labai tikėtina, kad ten sutiksite savo naują meilę.

Tinkamas metas detoksikacijos programoms, mesti svorį.

Žuvys (02 19-03 20)

Jūsų laukia malonus ir nerūpestingas antras rudens mėnuo. Tai laikas, kai, rodos, visi darys viską, kad jūsų gyvenimas būtų kuo malonesnis ir gražesnis. Prie gero labai lengva priprasti, tad būkite atsargūs.

Didžiausia klaida, kurią galite padaryti, – priimti viską kaip savaime suprantamą ir pamiršti dėkingumą.

Visą šį mėnesį būsite kupini energijos ir ryžto. Jums atrodys, kad galite nuversti kalnus, išspręsti visas pasaulio problemas.

Būtų puiku, jeigu daugiausia laiko ir energijos skirtumėte artimiausiems žmonėms.

Ir jokiu būdu nepamirškite poilsio. Tinkamas darbo ir poilsio režimas būtinas. Ypač dabar, kai atrodys, kad miego jums nė nereikia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.