Ramunės horoskopas lapkričio mėnesiui: bus rimtų permainų

Lapkritis bus painus, bet neblogas mėnuo – nors astrologė Ramunė šią prognozę skiria Žuvims, panašiai jausis ir likę Zodiako ženklai. Daug kam lapkritis bus sėkmingas ir smagus, o kai kurių gali laukti rimtos permainos. Ką žvaigždės paskutinį rudens mėnesį žada jums?

Kokios permainos laukia?<br>123rf nuotr.
Kokios permainos laukia?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 1, 2015, 5:19 PM, atnaujinta Oct 6, 2017, 8:36 AM

Avinas (03 21–04 19)

Nuo to, kaip sugebėsite priimti kitus, priklausys, koks bus šis mėnuo, – sėkmingas ar kupinas nusivylimų ir klaidų. Bendradarbiaudami su kitais pasieksite kur kas daugiau.

Dažniau pagalvokite apie kitus, jų poreikius, ypač kai kalbama apie artimiausius žmones.

Šį mėnesį gali pasitaikyti net kelios puikios progos pagerinti savo finansinę situaciją.

Beje, jas sukurs ne kas kitas, o jūsų bičiuliai. Tad būtinai atraskite laiko susitikti su jais.

Mėnesio pabaigoje gyvenimo tempas pagreitės.

Paskutinės mėnesio savaitės bus ypač palankios siekiantiems pasikeisti, pagerinti savo gyvenimo kokybę. Čia jus stipriai palaikys antroji pusė.

Jautis (04 20–05 20)

Lapkritis – apsivalymo metas. Jūs mėgstate kaupti daiktus, žmones, emocijas, bet dabar pats metas atsikratyti visko, ko jums seniai nebereikia. Padarykite vietos tam, kas nauja.

Artėjant žiemai teks pasiraitoti rankoves ir paplušėti. Turite didelių profesinių ambicijų. Jei ne dabar, tai artimiausiu metu tikrai turėsite progų įgyvendinti savo svajones ir vizijas. Jausite didelį artimųjų palaikymą.

Bet palaikykite gražius santykius ir su kolegomis, partneriais – nuo to gali priklausyti jūsų finansinė gerovė ateityje.

Dabar palankus metas atsikratyti senų skolų, tvarkyti finansus, su nekilnojamuoju turtu ar draudimu susijusius reikalus. Jei jums reikia paskolos, tikrai ją gausite.

Dvyniai (05 21–06 20)

Paskutinis rudens mėnuo bus lengvas ir smagus. Bet tai nereiškia, kad galėsite vien linksmintis. Jūsų prioritetas turėtų būti darbas. Sudėliokite viską į reikiamas lentynas.

Laiku atlikite net ne pačias maloniausias užduotis. Neatidėliokite darbų, nes galų gale turbūt jų taip ir neatliksite. O pasekmės gali būti skaudžios.

Tie, kurie ieško naujo įdomaus darbo, turėtų pagaliau iš džiaugsmo kelti į viršų rankas. Jums pasiseks. Gal net labiau, negu tikėjotės. Jums derėtų labiau pasitikėti savo jėgomis ir gebėjimais.

Vienišiems Dvyniams šiuo laikotarpiu gali pasitaikyti kelios progos užmegzti artimus romantiškus santykius, bet viskas nebus taip paprasta. Niekur neskubėkite. Leiskite likimui pačiam viską sudėlioti.

Vėžys (06 21–07 22)

Šį mėnesį būsite pernelyg sentimentalūs ir tai trukdys profesiniam gyvenimui. Lapkritis bus gana chaotiškas. Viskas keisis neįtikėtinu greičiu, dažnai nežinosite, ko griebtis.

Geriausias patarimas – pasistenkite, kad stabilūs būtų ir jūsų veiksmai, ir mintys bei jausmai.

Šį mėnesį verčiau neplanuokite jokių svarbių susitikimų ar renginių – galite smarkiai nusivilti.

Net negalvokite pasirašyti sutarčių, ilgalaikių pasižadėjimų ir įsipareigojimų. Dabar tam visiškai netinkamas metas. Palaukite geresnių aplinkybių.

Nesikiškite į kitų, net pačių artimiausių žmonių, gyvenimą ir nebandykite išspręsti jų problemų – tik pabloginsite situaciją. Jei įmanoma, pabėkite savaitei kitai pailsėti į užsienį.

Liūtas (07 23–08 22)

Nebūkite tokie užsispyrę ir nemanykite, kad vieni galite viską pasiekti. Tikrai ne.

Bent jau ne šį mėnesį. Jums prireiks kitų pagalbos ir paramos.

Šiuo laikotarpiu verčiau susilaikyti nuo ypač svarbių sprendimų.

Palaukite. Tiek jūs, tiek jus supantys žmonės šiems sprendimams dar nėra pasiruošę.

Santykiai su vyresniais šeimos nariais gali būti sudėtingi. Kartais jums atrodys, kad kalbate skirtinga kalba. Būkite kantresni ir bent jau neprovokuokite konfliktų.

Labiau rūpinkitės savo sveikata. Jei pastaruoju metu esate aptingę ir nesportuojate, susiimkite. Sportas padės ne tik patobulinti išvaizdą, bet ir atsikratyti įtampos.

Mergelė (08 23–09 22)

Studijuojančios Mergelės šį mėnesį gali tikėtis didelių permainų. Galbūt pasitaikys proga pakeisti mokslo įstaigą ar studijuojamus dalykus.

Pokyčių trokš ir jau dirbantys šio ženklo atstovai.

Jums norėsis naujų iššūkių, didesnio autoriteto ir kur kas malonesnės aplinkos, nei dirbate dabar.

Įtampa dabartiniame jūsų darbe šį mėnesį bus didelė.

Jei nenorite patirti visiško išsekimo, pasiimkite nors savaitę atostogų. Jums būtina nuo visko atitrūkti ir pailsėti.

Venkite bet kokių greitų ir neapgalvotų sprendimų.

Nesiblaškykite. Pasistenkite išlikti itin susikaupę ir jokiu būdu nepraraskite optimizmo. Šviesesnės dienos tikrai greitai ateis.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Lapkritis bus kupinas meilės ir romantikos. Šiuo laikotarpiu galimi nemaži pokyčiai asmeninių santykių srityje. Tikėtina, kad į gera, nes jūs būsite kaip niekada dosnūs ir dėmesingi.

Atrodo, kad jūsų antroji pusė lapkritį bus tiesiog apipilta dovanomis ir meiliais žodžiais. Jei esate vieniši, tikėtina, kad sutiksite savo mylimąjį ar mylimąją tvarkydami finansinius reikalus.

Beje, būtent dėl finansų gali kilti problemų su kolegomis ar net su draugais. Laimė, jos nebus ilgalaikės ir greitai pavyks jas išspręsti.

Palankus metas grožio procedūroms. Pavyzdžiui, dantims balinti ar plastinėms operacijoms.

Taip pat šis mėnuo tinkamas gyvenamajai vietai remontuoti ar net pirkti naują būstą.

Skorpionas (10 23–11 21)

Paskutinis rudens mėnuo turėtų būti intensyvus ir kupinas staigmenų. Gaila, kad ne vien malonių. Tai laikas, kai turėtumėte įvertinti draugystę su kai kuriais žmonėmis. Ar jie nesinaudoja jūsų pasitikėjimu ir gera valia?

Ar tik jums taip atrodo, ar iš tikrųjų jie vis dažniau jus nuvilia? Gerai pagalvokite. Apsispręsti, ar verta ir toliau bendrauti su šiais žmonėmis, nebus lengva – pažįstate juos labai seniai ir esate prisirišę.

Priimdami sprendimą galite kliautis savo nuojauta. Niekas geriau už jus nežino ir nejaučia tikros draugystės kainos.

Bet ne viskas šį mėnesį bus sudėtinga. Jei tik netingėsite, sugebėsite susikurti daug smagių progų imtis malonios veiklos. O darbe jums pavyks pasiekti keletą svarbių pergalių.

Šaulys (11 22–12 21)

Šiuo metu jums sunku? Tiktai nepasiduokite. Jau lapkričio mėnesį jums turėtų labai pasisekti asmeniniame gyvenime.

Nors, rodos, visos aplinkybės bus nepalankios, jūs būsite laimingi.

Galbūt pagaliau sutiksite savo antrąją pusę, o galbūt išsilaisvinsite iš jus labai varžiusių ir smukdžiusių žemyn santykių.

Geriausias patarimas – apsisprendus nebesigręžioti atgal. Neabejokite savimi ir elkitės taip, kaip sako širdis, – ji jūsų neapgaus.

Būkite dėmesingi aplinkiniams, ypač artimiausiems žmonėms.

O jei padarėte ką nors ne taip, atsiprašykite.

Nekaltinkite kitų ar likimo dėl to, kad ko nors prisidirbote.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Lapkritis jums – asmeninio augimo mėnuo. Dabar tinkamas laikas investuoti į save – į savo išsilavinimą, kultūrą, net išvaizdą.

Ambicijos ir ryžtas padės pasiekti trokštamų rezultatų. Jums nelengva prašyti kitų pagalbos, bet kartais be jos išsiversti tiesiog sunku.

Be to, artimiausi žmonės jums tikrai noriai ir mielai padės.

Rudens vakarus leiskite apsupti mylimų žmonių. Jie jums padės pasiekti dvasinę ramybę ir vidinę harmoniją.

Jei pastaruoju metu jautėtės nepakankamai įvertinti, dabar taip nebebus. Jausitės geriau, o tai, be abejo, paveiks ir jūsų darbo rezultatus. Labiau pasitikėsite savimi ir būsite įvertinti.

Mėnesio pabaiga palanki pradėti naują verslą.

Vandenis (01 20–02 18)

Pastarieji mėnesiai nebuvo lengvi finansiniu požiūriu, bet lapkritį situacija turėtų pasikeisti. Sumažės įtampa. Jums bus aiškiau ir ramiau. Dėl to išaugs pasitikėjimas savimi, savo jėgomis ir gebėjimais.

Ypač sėkmingos bus pirmosios dvi mėnesio savaitės. Seksis ir vėliau, tik jums reikės įdėti daugiau darbo ir įveikti keletą netikėtai iškilusių problemų.

Jus traukia stiprūs ir įtakingi žmonės. Galbūt meilę suprantate per daug racionaliai. Erotinis magnetizmas ir trauka jums rūpi ne visuomet. Vis dėlto atrodo, kad šį mėnesį bus šiek tiek kitaip.

Galia ir prestižas jums neberūpės. Norėsis artumo su širdžiai mielu žmogumi – draugu. Būkite dėmesingesni savo sveikatai. Niūrios ilgos dienos gali prigesinti jūsų energiją. Pakankamai ilsėkitės.

Žuvys (02 19–03 20)

Lapkritis bus painus, bet neblogas mėnuo. Nepaisant kai kurių žmonių bandymų jums pakenkti, jūs tvirtu žingsniu žengsite į priekį savo svajonių ir tikslų link.

Jei tik jums nepristigs ryžto, energijos ir pasitikėjimo savimi, profesiniame gyvenime artimiausiu metu jūsų laukia daug teigiamų pokyčių.

Sudėtingiau bus meilės srityje apsispręsti, ko norite.

Būdami švelnūs, kūrybingi ir mieli žmonės, jūs negalite pakęsti jokių ginčų ir konfliktų. Šį mėnesį jų išvengti gali būti sunku.

Bet kokiu atveju stenkitės laikytis atokiau ir neįsivelkite į bereikšmius kaltinimus ir diskusijas.

Būkite atsargūs, apgalvokite kiekvieną žodį ir veiksmą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.