Palmira pataria: atsargiau iki 16 valandos – po to bus geriau

Pirmadienis dvilypis, iki 16 val. gana apgaulingas ir komplikuotas. Aštrės finansinės, juridinės problemos. Netiks pradėti bylinėtis, pasirašyti reikšmingus dokumentus. Šis laikas netinkamas svarbiems piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, nereikėtų investuoti pinigų. Reikalus tvarkydami turite vengti skubotumo ir kategoriškumo – galite apsirikti, pasiduoti apgaulei. Labiau paisykite ir įstatymų – tikėtini nemalonumai juos pažeidžiant. Venkite konfliktų su teisėsaugos bei teisėtvarkos atstovais. Galimi rūpesčiai ir dėl muitinių.

Astrologė Palmira.<br>D.Umbraso nuotr.
Astrologė Palmira.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-11-09 04:30, atnaujinta 2017-10-05 06:06

Vėliau iki vakaro gana sėkmingas metas, geras dirbti su informacija, tinka ko nors mokytis, palankus metas atsakingiems susitikimams, planams kurti, įsigyti vertingų daiktų. Pasistenkite per vakarą daugiau nuveikti, kad nieko rimta nereikėtų atidėti antradieniui.

Į sapnus iš sekmadienio į pirmadienį reikėtų kreipti dėmesį, jei buvo konkretūs, aiškūs, realūs. Jie pildysis tiesiogiai – taip, kaip matėte, iš karto arba po kelerių metų.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų ar kišenė prakiurtų, pamesti pinigus, jei monetos iš rankų kristų, akmuo iš apsodo iškristų, maistas nuo stalo kristų – visa tai susiję su materialiniais nuostoliais.

Geras ženklas: rasti monetų, žiedą, gauti pinigų (visą mėnesį lydės finansinė sėkmė), vakare išgirsti varpelių skambėjimą.

Žvilgsnis į priekį: antradienis – nepalanki diena, netinka nieko nauja pradėti, kurti planų, projektų; tinkamos spalvos – mėlyna, žydra, auksinė.

Avinas (03 21–04 21). Pirmadienis nuo 16 val. geras deryboms, susitarimams. Tai bus ir gera proga taikytis su žmogumi, kurį mylite, ar su amžinu priešu. Iki 16 val. venkite įsipareigoti ir nesiaiškinkite, kas ką jums skolingas, kas myli, o kas ne.

Jautis (04 21–05 21). Iki 16 val. nepalankus metas, kai verta pasaugoti gerus santykius su tais, kuriuos mylite, ir turtą, pinigus, sveikatą. Ne laikas leisti pinigus, valgyti, kas pakliuvo (galimi virškinimo sutrikimai, apsinuodijimai), ar kaltinti sutuoktinį, kad akyse žiburėliai per blankiai spingsi, kai į jus žiūri... Viską aptarsite ir dėl visko susitarsite po 16 val.

Dvyniai (05 21–06 22). Jausitės visai neblogai ir pavojų nepastebėsite. Tad iki pavakarės svarbu nepervertinti savo galimybių (ypač tvarkant piniginius reikalus ir jausmų srityje), nesivelti į avantiūras. Tiesa, nuo 16 val. prasidės itin sėkmingas laikas, tinkamas ir veiklos reikalams tvarkyti, ir sveikatai tikrinti.

Vėžys (06 22–07 22). Netinkamas laikas kelionėms, svarbiems reikalams – tai atsipalaidavimo metas. Vis dėlto vakaras naudingas susitikimams, svarbiems pokalbiams – galite sužinoti ir suprasti itin svarbių dalykų. Vakaras geras atsakingam pokalbiui su vaikais. Palanki proga ir su mylimu asmeniu pasikalbėti apie šeimos sukūrimą.

Liūtas (07 22–08 23). Iki 16 val. būkite atsargesni ką nors teigdami ar žadėdami, neįsipareigokite tvarkydami piniginius reikalus ir būkite atsargesni kelyje. Vėliau geras laikas svarbiems susitikimams, pasitarimams.

Mergelė (08 23–09 23). Nerizikuokite pinigais iki 16 val., tiesa, vėliau tinkamas laikas rizikingiems sumanymams įgyvendinti. Vakaro susitikimai bus svarbūs ir naudingi, tad pagalvokite, su kuo jums dabar reikia aptarti rūpimus klausimus.

Svarstyklės (09 23–10 23). Venkite impulsyvių sprendimų – iki 16 val. galite rimtai apsigauti vertindami savo perspektyvas veiklos, finansų, meilės srityje. Vakaras geras susitikti su svarbiais žmonėmis, bičiuliais, kad paprašytumėte patarimo, pagalbos.

Skorpionas (10 23–11 23). Tai nepalankus metas veiklai. Iki 16 val. būtina didelė atida dirbant su pinigais. Vakaras tinkamas konfidencialiems susitikimams, susitarimams. Beje, galite sužinoti ilgai nuo jūsų slėptą dalyką.

Šaulys (11 23–12 22). Nuo ryto apgaulingas laikas, tad iki 16 val. nesiimkite nieko keisti. Pasiūlymai ir pažadai iki 16 val., ko gero, nueis vėjais, bent jau nebus jums naudingi. Vėliau gera proga svarbiam susitikimui, konfidencialiam pokalbiui.

Ožiaragis (12 22–01 21). Itin atidžiai atlikite savo užduotis – padarytos klaidos atneš nuostolių. Vakaras nuo 16 val. geras svarbiam dalykiniam pokalbiui – priimkite gautus pasiūlymus.

Vandenis (01 21–02 20). Neblogas metas, tik mažiau norėkite, mažiau tikėkitės, mažiau prašykite iki 16 val. Nuo 16 val. aplinkybės keisis jūsų naudai – gausite tai, ko norite, ko reikia.

Žuvys (02 20–03 21). Nuo ryto nepalankus, nervingas metas, kai lengva susipykti su artimu asmeniu, per neapdairumą, patiklumą prarasti pinigus, sumokėti baudą dėl skubėjimo. Tiesa, vakaras po 16 val. jau kitoks – žada išskirtinių susitikimų, gerų naujienų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.