Palmiros horoskopas ketvirtadieniui, gruodžio 3 d.

Protingai atrodančių ir norinčių pamokyti daugės. Tiesa, viskas atrodys gražiai ir teisingai tik ant popieriaus. „Tuščias puodas garsiai skamba“ – būtent taip galima apibūdinti šios dienos pamokslautojus ir „pranašus“. Tad jei išvysite kokią nors išmintingai nusiteikusią personą, verčiau aplenkite lanku. Gerai pasisaugoti ir kerštingų asmenų bei intrigantų – šią savaitę galite įgyti pavojingų priešų.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 2, 2015, 11:01 PM, atnaujinta Oct 1, 2017, 3:51 PM

Tvarkant reikalus, ką nors perkant svarbu prisiminti, kad dabar sunkiai kontroliuosite savo galimybių ribas, norėsis išleisti daugiau, nei galite. Nepalanku pirkti vertingų, brangių daiktų (ypač vertingų telefonų, transporto priemonių), netiks ir pinigus investuoti. Skolinti patartina ne daugiau, nei galite dovanoti.

Būkite atidus atliekamų darbų kokybei – gali būti pareikštas nepasitikėjimas jūsų kompetencija. Bendraudami neskubėkite atsiverti, patikėti. Nieko nespręskite, kol nepatikrinsite išgirstos informacijos. Tai apgaulių metas, kai matome, ką norime matyti, o ne kas yra tikrovėje.

Gresia netikėtos, priverstinės išlaidos, baudos, konfliktai su teisėsaugos ar teisėtvarkos atstovais. Mėgstantys pažeidinėti įstatymus šiomis dienomis gali smarkiai nukentėti. Būkite apdairūs tvirtindami dokumentus, atsargūs vairuodami automobilį. Išaugs nelaimingų atsitikimų tikimybė, ypač per svaigalus, narkotikus.

Diena nepalanki žiniasklaidos, transporto tarnyboms, muitininkams, keliautojams, besimokantiems, pedagogams, politikams, dvasininkams.

Sapnai iš trečiadienio į ketvirtadienį susiję su įspėjimais, kad ir kokie džiaugsmingi jie būtų, geri sapnai reiškia gresiančias apgaules ir gali išsipildyti atvirkščiai. Gerai buvo nebent skraidyti ar greitai važiuoti – jums pavyks įveikti kliūtis, nesėkmes.

Blogas ženklas: įsipjauti, įsidurti, apsiplikyti.

Geras ženklas: rasti aštrių metalinių daikčiukų, monetų prie savo namų – sėkmė tvarkant reikalus ir jausmų srityje.

Žvilgsnis į priekį: penktadienis netinkamas svarbiems susitarimams, atsakingiems dokumentams tvirtinti, kelionėms; patartina vilkėti tamsių tonų drabužius.

Avinas (03 21–04 21). Nedidelė klaida gali sukelti nemalonumų laviną – būkite atidūs smulkmenoms. Darbų krūvis augs – ieškokite kvalifikuotų pagalbininkų ir labiau pasirūpinkite savo sveikata (kitaip galvos skausmas tiesiogine ir perkeltine prasme bus neišvengiamas). Pasistenkite nuo pat ryto sau uždrausti erzintis dėl niekų.

Jautis (04 21–05 21). Likite atsargūs bei apdairūs, kad neįsiveltumėte į jokias avantiūras, ginčus su artimais, mylimais žmonėmis – šiandien svarbu laiku pasakyti „ne“. Labiau pasaugokite vaikus. Jei teks juos ko nors mokyti, iš jų reikalauti, neturite būti kategoriški. Gal verta vaikams pasiūlyti apsikeisti vietomis (tegu jie išbando jūsų atsakomybę)?

Dvyniai (05 21–06 22). Geriausia būtų laiką leisti namuose su artimaisiais. Netvarkykite dalykinių reikalų, nespręskite karjeros klausimų – tik pakenksite savo ateičiai. Pamąstykite apie senas pamokas, ir nebūtinai asmeniškai patirtas.

Vėžys (06 22–07 22). Netikėkite tais, kurie skubės jums atverti akis, pranešti ką nors sensacinga. Viską tikrinkite asmeniškai ir mokėkite nereaguoti į paskalas – ar tik kas nors nenori jūsų supykdyti su mylimu žmogumi, naudingu dalykiniu partneriu? Saugokitės vagių, nerizikuokite kelyje.

Liūtas (07 22–08 23). Idealai gali sunykti, gyvenimiškos nuostatos netikėtai gali pasikeisti. Tik nepasiduokite pagundai galvoti, kad nieko neišeis (nepasiseks), kad esate niekam tikę, kad jūsų laikas praėjo ar niekada neateis. Tiesiog tai jums nepalankus metas, kai reikia kantriai išlaukti, taupant emocines, fizines jėgas bei pinigus. Dabartinės nesėkmės, nuostoliai laikini.

Mergelė (08 23–09 23). Nesistenkite prisiimti atsakomybės už visus. Nebus lengva rasti teisingą sprendimą: kam nors vis tiek neįtiksite, kas nors vis tiek piktinsis, reikš pretenzijas, provokuos. Venkite bet kokių impulsyvių veiksmų ir rizikos – tai nepasiteisins. Didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė – neskubėkite nei kelyje, nei dirbdami su aštriais instrumentais, karštais daiktais, skysčiais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Trūks jėgų, laiko, optimizmo – diena tinkama vien poilsiui. Netvarkykite jokių reikalų. Nepalankus metas kelionėms, svarbiems susitikimams, įsipareigojimams.

Skorpionas (10 23–11 23). Keblus laikas – būkite atidūs išgirstiems įspėjimams, patarimams, nuojautoms, sapnams. Gal verta atidėti svarbų susitikimą, vertingo daikto įsigijimą ar kelionę – iki 8 d. jums nepalankus metas. Itin atidūs turite būti savo sveikatai. Didelė traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė.

Šaulys (11 23–12 22). Būsite linkę žavėtis neįgyvendinamomis idėjomis ir dėl utopinių tikslų galite imtis nepateisinamos rizikos, įstatymų pažeidinėjimo. Savisaugos jausmas šiuo metu pradings, kitaip kalbat, signalizacija laiku neįsijungs… Pasistenkite neužgauti kitų savimeilės ir orumo.

Ožiaragis (12 22–01 21). Laikykitės senos nuomonės, nekeiskite ankstesnių apsisprendimų, kad ir kaip jus mėgintų paveikti įvairūs „autoritetai“. Pasistenkite į susidariusią situaciją pažvelgti kuo paprasčiau. Pasišnekėkite apie savo problemas su išmintingu draugu. Išeitis gali ateiti netikėtai ir būti kitokia, nei tikėjotės.

Vandenis (01 21–02 20). Nepalankus laikas – konfliktai namuose, kelyje, valstybinėse įstaigose ar prekyvietėse. Pasisaugokite apgaulių, vagysčių, bus didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė. Tačiau patirti sukrėtimai gali išprovokuoti ir nepaprastą proto aiškumą.

Žuvys (02 20–03 21). Kad ir ko imsitės, galite susidurti su aršia opozicija tiek savo šeimoje, tiek darbe. Būkite išradingi ieškodami kompromisų, tiesa, jie neturi virsti intrigomis – bet koks sukčiavimas greitai atsiskleis. Taip pat svarbu nesusitapatinti su kitų problemomis, neišgyventi dėl dalykų, dėl kurių nesate kalti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.