Astrologė Skirma Liepienė: pajusite artėjančias šventes

Vis labiau artėja metų pabaiga. Kitą savaitę įpusės gruodis. Ar sėkminga bus kita savaitė, galbūt suteiks progų nuveikti tai, ko nespėjote visus metus? Astrologė Skirma Liepienė žada: daugelis aiškiai pajusite, kad atrėja šventės.

Artėja šventės.<br>123rf nuotr.
Artėja šventės.<br>123rf nuotr.
Šaulys
Šaulys
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 6, 2015, 4:30 AM, atnaujinta Oct 1, 2017, 2:02 AM

AVINAS (03 21–04 20)

Svajonės. Reikia ne konkretaus žmogaus, o ko nors, kas atgaivintų jausmus ir leistų pasijusti gyviems. Ieškosite šio to pažįstamo, bet iki galo nesuprasto. Tos paieškos gali nuvesti per toli, tačiau viską užgoš pasirengimas Kalėdoms. Savaitei įsibėgėjus išspręsite dviprasmišką situaciją. Saugokite tai, ką turite, ir nepamirškite svajoti.

JAUTIS (04 21–05 21)

Planai. Atrodo, kad visi planai ir norai peršliauš į kitus metus. Ne taip, kaip planavote, ne taip, kaip ketinote, bet vis tiek į priekį. Ieškantiems naujų galimybių patartina viską pradėti dar šiemet. Tie, kas neapsisprendė, ko nori, galės abejoti dar tris savaites. Prieš prasidedant didžiajam šurmuliui suplanuokite laiką šeimai, tėvams, o tik paskui – darbams. Kad ir kaip būtų, laikas, praleistas su šeima, yra geriausias.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Balansas. Vėl skaičiuojate, bandote susitvarkyti piniginę, rankinę ar gyvenimą. Tai laikas, kai reikia įvertinti ne tik tai, ką gavote, atidavėte, bet ir tai, ką planuojate nuveikti ar pasiekti. Nesvarbu, kad persiverčia metai. Jūsų gyvenimas dėl to nesustoja, nesikeičia vertybės ir mitybos įpročiai.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Šventės laukimas. Būti geru žmogumi yra viena, o gyventi taip, kaip norite, – visai kas kita. Sprendimus priimsite remdamiesi emocijomis, o ne logika. Daugiau sentimentų, romantikos ir puikios muzikos. Jūs tikrai žinote, kaip švęsti ir šventes paversti nepakartojamomis. Todėl dabar gyvenate tik Kalėdų laukimu.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Namiškiai. Jei jums nesvarbu, kas vyksta ar kas bus artimiausiu metu, tai paklauskite namiškių, ką jie apie tai mano. Jie tikrai turi planų, į kuriuos įtraukti ir jūs. Teks įgyvendinti tai, ko nori kiti. Nežadėkite nei paskolų, nei išloštų ar kitais būdais gautų pinigų. Planuokite leisti tik tuos pinigus, kuriuos uždirbote. Emocijas, pyktį palikite už darbo ir namų sienų.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pasiūlymai. Blogiausia, kai negalite būti savimi. Šiuo metu jus varžo ne tik trumparegiška valdžia ar nepalanki finansinė situacija. Jums reikia susivokti, ko norite ir kada galite eiti ten, kur kviečia. Bus daug ir darbo, ir meilės pasiūlymų, bet ne visi vertingi. Kad ir kokios pagundos lanko, negalite nei atsipalaiduoti, nei elgtis taip, kaip norite.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Labdara. Stiprus užuojautos jausmas. Norėsite išdalyti visą pasaulį, visus susikviesti ir pamaitinti. Svarbu laiku sustoti. Juk ką nors reikia pasilikti ir sau. Suvoksite, kad tokia padėtis negali tęstis, kad reikia ką nors daryti. Ką? Prisitaikymas prie kitų nieko nepakeis. Todėl bandykite į situaciją pažvelgti realiai. Įvertinkite ateities planus. Gal ir jums ko nors reikia? Sustiprės polinkis į alkoholį ir narkotikus.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Komplimentai. Naujų darbų ir siekių laikas. Seksis viskas, kas susiję su tolimomis kelionėmis, mokslais. Mokantys įkalbinėti taip pat turės puikių progų pasirodyti. Visos moterys bus žavios, todėl negailėkite komplimentų. Gali būti sunki savaitės pradžia. Kita vertus, ji niekada nebuvo itin darbinga. Svarbu nepadauginti, toli ir greitai nevažinėti, laiku ateiti į darbą.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Pinigai. Įtampa atslūgsta ir jūs turite galimybę lengviau atsikvėpti. Parodykite, ką galite, ką pasiekėte. Net jei žiema ir neateis, netrukus įsivyraus šventinė nuotaika. O kol kas tenka dirbti, planuoti ne tik gruodžio darbus, bet ir artėjančias Kalėdas. Viskas priklausys nuo jūsų finansinės padėties. Jei sukaupėte, linksminsitės, jei ne, teks švęsti kukliau.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Šeima. Jaučiate, kad artėja šventės: darbų daugėja, o laikas tirpsta kaip sniegas šiltu oru. Laimė, viską spėsite net ir tada, kai atrodys, kad laiko neliko. Nustumkite visuomeninius įsipareigojimus, skirkite laiko šeimai, vaikams, anūkams. Dar turite galimybę ne tik atlikti darbus, bet ir susiorganizuoti poilsio dieną. Viskas priklauso nuo požiūrio ir noro.

VANDENIS (01 21–02 19)

Startas. Nėra nieko, dėl ko turėtumėte nerimauti. Viskas laiku ir vietose. Net jei ir suplanavote naują gyvenimo etapą nuo pirmos kitų metų dienos, neskubėkite, nes turėsite daug galimybių ir pasiūlymų. Dar bus progų užmegzti santykius, įsivelti į skandalą ar padraskyti kam nors akis. Geriau pakutenkite padus tiems, kas sumanė jums sėdantis pastumti darbo kėdę.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Vienatvė. Tyla spengia, todėl reikia fono. Vieniems tiks vaikų klegesys, kitiems norėsis tik tylaus skambėjimo toli už lango. Reikia laiko pailsėti, atsikvėpti ir pabūti su savimi. Aišku, gali būti, kad jums vieniems labai nuobodu. Tokiu atveju rasite pramogų pas draugus, tėvus. Tai laikas, kai tingima, kai net nebandoma apsimetinėti. Būkite tokie, kokie esate.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.