Palmiros horoskopas pirmadieniui, gruodžio 7 d.

Į sapnus iš sekmadienio į pirmadienį nereikėtų kreipti daug dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tiek susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Palmiros horoskopas pirmadieniui.<br>123rf.com nuotr.
Palmiros horoskopas pirmadieniui.<br>123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2015, 11:01 PM, atnaujinta Sep 30, 2017, 11:51 PM

Į sapnus iš sekmadienio į pirmadienį nereikėtų kreipti daug dėmesio – dažniausiai jie tušti, o jei ir pranašiški, tai vis tiek susiję ne su jumis asmeniškai, o su aplinkiniais, visuomene, valstybe.

Blogas ženklas: dažnai užuosti nemalonius kvapus, jei vėjas nuneštų jūsų šaliką, kepurę, skarelę, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į veidą.

Geras ženklas: dažnai užuosti malonius kvapus, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą, jei vėjas iš rankų išplėštų popieriaus lapą ar indą sudaužytumėte.

Žvilgsnis į priekį: antradienį naujų darbų nepradėkite, patartina apibendrinti, kas nuveikta; rinkitės pilkų atspalvių drabužius – vengtini baltos-juodos kontrastai.

Avinas (03 21–04 21). Iš paprastų dalykų galite padaryti ką nors painaus, sudėtinga, o iš tiesų rimtą problemą netikusiai supaprastinti. Nepriimkite jokių rimtų sprendimų dėl noro ką nors pamokyti, atkeršyti ar paprasčiausi pasirodyti. Venkite ginčytis, žadėti, įsipareigoti.

Jautis (04 21–05 21). Būkite atidesni smulkmenoms – per jas galite suvokti kai ką labai svarbaus, ko anksčiau nematėte, nevertinote. Tai sunkaus darbo diena, kai viskas priklausys nuo kokybės. Mažiau reikalaukite iš kitų, labiau stenkitės patys.

Dvyniai (05 21–06 22). Esate kupini ne tik sveiko įniršio, bet ir gerų idėjų, kaip įveikti esamas problemas, kaip nutraukti nesėkmių inerciją. Kovokite už save, savo reikalą, pripažinimą, populiarumą. Tiesa, būkite apdairesni su pinigais, turtu.

Vėžys (06 22–07 22). Nesivelkite į santykių aiškinimąsi: nesitikėkite savų bei šefo teisingumo, supratingumo. Ir dažniau ilsėkitės, ypač jei dirbate įtemptą, atsakingą ar nuobodų darbą. Diena visiškai netinkama jokiems reikalams tvarkyti.

Liūtas (07 22–08 23). Šiandien gresia tušti ginčai, įvairūs vėlavimai, avarijos, vagystės. Venkite skubėti, išlaidauti, taip pat įsipareigoti.

Mergelė (08 23–09 23). Įvertinkite savo finansines galimybes. Patartina netvarkyti jokių turto ar piniginių reikalų, nebent rastumėte patikimą patarėją.

Svarstyklės (09 23–10 23). Imkitės užvilkintų problemų, prisiminkite anksčiau duotus pažadus. Stenkitės užglaistyti savaitgalį kilusio konflikto padarinius.

Skorpionas (10 23–11 23). Vėl sunki diena. Būsite priversti gilintis į dalykus, apie kuriuos nenorite nieko žinoti. Šis metas ypač nepalankus jokiems rimtiems susitarimams, susitikimams, nebent jie būtų iš seniai jus dominančios srities.

Šaulys (11 23–12 22). Turite aiškiai suvokti, kas jums kliudo būti laimingiems, laisviems, kas neleidžia įkūnyti savo sumanymų, išlaisvinti kūrybinės energijos ir imtis radikalių priemonių. Šiandien verta ieškoti pagalbininkų, susitikti su išmintingu draugu pasitarti.

Ožiaragis (12 22–01 21). Darbe būsite reiklūs, bet ir šefas iš jūsų nemažai reikalaus. Tad geriau vengti vadovybės, taip pat stengtis kuo kokybiškiau atlikti patikėtas užduotis, nors vis tiek galite sulaukti nepelnytos kritikos.

Vandenis (01 21–02 20). Neblogas metas aiškintis per mėnesį susikaupusią painiavą. Galite išgirsti vertingų patarimų, pamokymų – įsidėmėkite juos.

Žuvys (02 20–03 21). Gali tekti spręsti skolų, mokesčių problemas. Nesivelkite į konfliktus darbe, ypač bendraudami su vadovybe. Gresia nenumatytos išlaidos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.