Astrologė Skirma Liepienė: gyvenimas atseikės malonumų

Mėgaukitės gyvenimu, gyvenkite šia diena, stenkitės, kad būtų įdomu. Panašu, kad daugeliui šią savaitę gyvenimas atseikės malonumų. Pateikiame astrologės Skirmos Liepienės prognozę gruodžio 8–14 dienoms.

Mėgaukitės gyvenimu, gyvenkite šia diena, stenkitės, kad būtų įdomu.<br>123rf nuotr.
Mėgaukitės gyvenimu, gyvenkite šia diena, stenkitės, kad būtų įdomu.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 8, 2015, 4:00 PM, atnaujinta Sep 30, 2017, 2:29 PM

Avinas (03 21–04 19)

Viskas daroma dėl to, kad kada nors būtų geriau. Tačiau turite progą gyventi dabar, tai ir gyvenkite. Jūs mokate planuoti dešimtmečius į priekį. Nedarykite to dabar, tiesiog mėgaukitės gyvenimu, planuokite keliones, išsikelkite naujų tikslų, svajokite.

Neatsiribokite, būkite atviresni. Aišku, tai jums kainuos, bet kokie toliai atsivers! Dėl to verta surizikuoti.

Jautis (04 20–05 20)

Norite ar ne, bijote ar ne, bet reikia elgtis pagal taisykles, laikytis visiems būtinų elgesio normų. Todėl kad ir koks tingulys užkluptų, kad ir kokie būtų svarūs argumentai, į darbą eiti reikės. Dirbti reikės ir tiems, kurie namuose šmirinėja, kojines mezga ar knygas skaito.

Darbų užteks visiems, o atlygis už juos bus menkokas ir gautas labai pavėluotai. Tačiau visame tame sugebėkite rasti ir gerą aspektą: nėra pinigų, nėra ir ką išleisti.

Dvyniai (05 21–06 20)

Nesvarbu, kur esate, ką manote ar planuojate, tikslas išlieka vienas – turi būti įdomu. Įdomu ir bus. Ypač kasdieniuose darbuose, kur jums bus iškelta daug naujų tikslų, kuriems įgyvendinti reikia viso būrio padėjėjų, o ne vieno apsiblaususio patarnautojo.

Bet jūs rasite išeitį, daug ką patobulinsite, sugalvosite ir į kitą savaitę įriedėsite naujai išrastu dviračiu.

Vėžys (06 21–07 22)

Jei ko nors labai norite, dar nereiškia, kad taip ir bus. Gali būti, kad jūsų noras tiesiog neįgavo formos, nebuvo tiksliai suformuluotas ar pagaliau šiek tiek pasikeitė. Tai atsitinka visiems.

Kartais viskas išsisprendžia greitai, kartais prireikia laiko. Ir dabar jums reikia laiko, nors ir labai norisi skubėti, metus pabaigti su trenksmu. Norisi vidinės tvarkos, kurios įvesti neįmanoma.

Liūtas (07 23–08 22)

Tyliai sėdėdami nieko nenuveiksite. Jums reikia veiklos, bendravimo, galimybės išsipasakoti. Kartais peržengsite mandagumo ribas, kartais už tai būsite nubausti. Tačiau iš klaidų pasimokysite ir galėsite toliau regzti savo pasirodymų planus.

Labai svarbu, kad asmeniniai šou turėtų tikslą, nebūtų tik pasirodymas dėl pasirodymo. Įspėjimas dėl atsargesnio vairavimo, didelio greičio vis dar išlieka.

Mergelė (08 23–09 22)

Nuskinti žvaigždes nuo dangaus nėra lengva. Kartais net neįmanoma, todėl pagalvokite prieš reikšdami norus, diktuodami sąlygas, kurių neįmanoma įvykdyti. Nerealių norų periodas baigsis trečiadienį ir nuo tada prasidės tikras gyvenimas.

Su ginčais ir plepalais darbe, su nevykusiais pirkiniais parduotuvėje ir rimtais debatais namuose. Būkite pakantesni, ramesni ir gal net patylėkite, kai norisi prieštarauti.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Laimingi laiko neskaičiuoja. Neskaičiuokite ir jūs. Džiaukitės tuo, ką turite dabar, nesigilinkite į svetimas problemas, nespręskite to, ko negalite išspręsti. Nesistenkite išgelbėti pasaulio, negalvokite apie profsąjungas, rinkimus ir kitus panašius dalykus. Tiesiog gyvenkite dabar.

Ir visai nesvarbu jūsų pareigos, finansai ar šildymo kaina. Būkite laimingi, jūs turite tam visas galimybes.

Skorpionas (10 23–11 21)

Nors jaunas vynas jau išragautas, o triufelių sezonas praėjęs, apgirtimas lieka. Nereikia kaltinti someljė, viskas priklauso nuo vyno kiekio. Ne tik vyno, bet ir gyvenimo malonumų. O jie tikrai vilioja, padeda užsimiršti ir net pamiršti tai, kas būtina.

Pasistenkite, kad taip nenutiktų ir bent gyvenimo planas iki Kalėdų būtų sustatytas. Tai labai padėtų ne tik šią, bet ir kitą savaitę.

Šaulys (11 22–12 21)

Sekasi tiems, kurie dirba namuose arba gyvena darbe. Sunku rasti laiko, viskas turi būti greta, kad spėtumėte. Bet viskas vyksta be streso ar didesnės įtampos. Gera humoro dozė, seni ar nauji anekdotai – tinka viskas, kas padeda išsaugoti nuotaiką.

Todėl kad ir kokių problemų būtų, jos sumenksta. Aišku, kai kas to nesupras, ir jūs gausite pylos. Bet tai juk ne pirmas kartas.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Greičiau jau tingiai nei greitai. Turite susitaikyti su tuo, kad dabar viskam reikia laiko. Kad visko negalite padaryti patys, o ir žmonės ne itin veržiasi jums padėti. Tai savaitė, kai įgyvendinami ankstesni planai dar iš to laikotarpio, kai viskas ėjosi staiga, greitai, šuoliais.

Darbai turi būti planuojami, kad nebūtų užmiršti. Asmeniniame gyvenime viskas kaip paprastai: vis dar laukiama, kad atsiras žiniuonis, paaiškinsiantis, kas ir kodėl vyksta.

Vandenis (01 20–02 18)

Problemos didėja, sluoksniuojasi lyg didelis svogūnas. Jis gali ne tik smirdėti, bet ir akis graužti. Bandykite susidoroti su problemomis, nesėkmėmis, įtraukite į tai ir antrąją pusę.

Nesvarbu, kad gal kiek ir paburbės, bet vis tiek padės. Būtų puiku, jei visame tame svogūno tvaike rastumėte galimybių pasilinksminti, trumpam išvykti. Atsitraukę, pailsėję, atitolę galėsite pažvelgti į viską naujai.

Žuvys (02 19–03 20)

Gyvenimas viską sudėlioja į savo vietas. Vieniems anksčiau, kitiems vėliau. Gali būti, kad gyvenimo pilnatvę pajusite dabar: viskas sugrįžta atgal. Kam bumerangu, kam pilnu krepšiu dovanų. Ir derėtis nebus sąlygų: viskas nuspręsta anksčiau, be jūsų.

Jums tai gal kiek ir nepatiks, juo labiau kad susišnekėti, aptarti ar pakeisti tikrai negalėsite. Todėl elkitės ramiai, be streso. Savo teises atgausite penktadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.