Palmiros horoskopas pirmadieniui, gruodžio 14 d.

Sudėtinga diena – pasistenkite neprarasti atidumo, budrumo tiek bendraudami su žmonėmis, tiek vairuodami automobilį. Diena nepalanki svarbiems susitikimams, susitarimams, kelionėms, juridiniams reikalams tvarkyti. Galimos baudos, problemos dėl įstatymų pažeidimo. Netinkamas laikas bylinėtis. Būtinas atsargumas ir tvarkant finansinius reikalus. Gresia neplanuotos išlaidos, baudos.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2015, 11:01 PM, atnaujinta Sep 29, 2017, 4:21 PM

Nenustebkite, jei susidursite su nenumatytomis kliūtimis ir bus sunku jas įveikti. Nederėtų priiminėti jokių esminių sprendimų nei dėl veiklos, nei dėl asmeninio gyvenimo. Venkite aiškintis santykius ir darbe, ir namie, ypač su tėvais ir savo vadovybe, taip pat vaikais, mylimu asmeniu – tik susipyksite, o kompromiso nerasite, liksite nesuprasti, neįvertinti.

Sapnai iš sekmadienio į pirmadienį nėra labai svarbūs. Gerai, jei skraidėte, blogai buvo kristi, po žeme atsidurti.

Blogas ženklas: jei drabužis suplyštų, sagą pamesti – apsaugos praradimas; ant kelių vandenį išlieti – paskalos; nagą nusilaužti – konfliktai, muštynės.

Geras ženklas: jei ryte keliskart nusičiaudėtumėte – laukia sėkminga diena; rasti odinį daiktą – sulauksite pagalbos; dažnai išgirsti savo vardą minint, jei vardu gatvėje pašauktų, jei išėjus iš namų vėjas pūstų į nugarą – jūsų dabartinis pasirinkimas teisingas.

Žvilgsnis į priekį: antradienis tinkamas finansinėms problemoms spręsti; palankios visos spalvos, išskyrus juodą.

Avinas (03 21–04 21). Pavojingas metas karjerai – per šios dienos klaidas galite prarasti ne tik vadovybės pasitikėjimą, bet ir darbo vietą ar būti perkelti į žemesnes pareigas. Tad susitelkite, kad darbus atliktumėte nepriekaištingai.

Jautis (04 21–05 21). Mažiau norėkite ir tikėkitės – jūsų galimybės gali būti apribotos. Jei turite reikalų su užsieniečiais – nepasikliaukite jų pažadais: tik tuščiai laiką sugaišite. Netinkamas laikas kelionei, jei savaime teks atidėti ją, tik į naudą.

Dvyniai (05 21–06 22). Nepasidalinimas įtakos sferomis (šeimoje ar veikloje) bei pinigai, meilė gali tapti rimto konflikto ir net nusivylimo priežastimi. Gresia nuostoliai dėl neapgalvotų veiksmų. Būkite atsargesni su technika – galimi gedimai, avarijos.

Vėžys (06 22–07 22). Būtų geriau mažiau dirbti (mažiau klaidų padarysite) ir daugiau ilsėtis (atsipalaidavęs žmogus ne taip greitai susierzina, mažiau nervinasi). Nepasitikėjimas mylimu žmogumi ar sutuoktiniu gali išprovokuoti nemalonias permainas jūsų santykiuose, tik neskubėkite jų nutraukti: nesistenkite pabėgti nuo realybės.

Liūtas (07 22–08 23). Sunki diena – jūsų ambicijoms (profesinėms ir asmeninėms) gali būti suduotas smūgis. Neverta imtis sudėtingų, atsakingų darbų, bendrauti su jums nemaloniais asmenimis ir aiškintis santykius su tais, kuriuos mylite. Atidžiau tikrinkite tai, ką darote, ir nesitikėkite naudos. Galimos netikėtos traumos, nuostoliai darbe. Būkite apdairesni su buitine technika.

Mergelė (08 23–09 23). Nors mėginsite optimistiškai reaguoti į augančių rūpesčių darbe ir namuose skaičių bei nesusipratimus, antrą dienos pusę galite prarasti kantrybę ir rimtai susipykti su dalykiniais partneriais, sutuoktiniu, mylimu asmeniu ir net savo vaikais.

Svarstyklės (09 23–10 23). Gali tekti patirti nepelnytų nuoskaudų darbe ar susidurti su savo vaikų, mylimo žmogaus, sutuoktinio nedėkingumu. Kol kas nepavyks pagerinti santykių ir pagreitinti įvykių eigos – verta susitaikyti su tuo, kaip reikalai klostosi. Kiek geriau imsite jaustis po 15 val.

Skorpionas (10 23–11 23). Vargu ar jums pavyks viską sutvarkyti taip, kaip norisi. Mažiau vilkitės, tikėkitės ir pasikliaukite vien savo jėgomis. Galimi nesusipratimai su broliais, seserimis, ne laikas ir priekaištauti kaimynams – santykiai gali pavojingai įsitempti, atšalti.

Šaulys (11 23–12 22). Dirbkite savo kasdienius darbus, pernelyg negalvodami nei apie rezultatus, nei apie vertinimus, – tai padės likti ramiems. Galimos priverstinės išlaidos, tačiau net savo noru leisti pinigų nepatartina – ar per brangiai sumokėsite, ar nekokybišką prekę įsigysite.

Ožiaragis (12 22–01 21). Nepasiduokite pirmai į galvą šovusiai minčiai, netikėkite pirmu įspūdžiu – galite neįvertinti tamsiųjų, nematomų asmens ar reikalo pusių. Nerizikuokite savo reputacija, karjera ir sveikata. Jei šiandien susikompromituosite šefo akivaizdoje, jus įsidėmės kaip neperspektyvų darbuotoją.

Vandenis (01 21–02 20). Daug kuo nepalanki, nuostolinga diena. Nesiimkite sunkių darbų, atsakingų užduočių. Geriausia likti namie ir ramiai ilsėtis (bent iki 15 val.) nesukant galvos dėl esamų problemų, nes šiuo metu nieko realiai pakeisti negalėsite. Jums reikia laiko. Gresia išlaidos dėl neapdairumo, išsiblaškymo.

Žuvys (02 20–03 21). Pasistenkite neprarasti geros nuotaikos, net jei ne viskas klostysis pagal planą. Labiau tikėkite savimi, mylimu žmogumi, vaikais, šeima. Venkite tarpininkauti ir ginčytis, nepasirašinėkite atsakingų dokumentų, nepirkite elektros technikos ir vertingų meno kūrinių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.