Astrologė Skirma Liepienė: „Kalėdinis skambesys virsta triukšmu“

Šventės nenumaldomai artėja. Bet ar nuotaika iš tiesų šventiška? „Kalėdinis skambesys virsta triukšmu, šventinė dvasia prislopsta“, – pastebi astrologė Skirma Liepienė. Skaitykite jos prognozes gruodžio 15–21 dienoms.

Šventės nenumaldomai artėja.<br>123rf nuotr.
Šventės nenumaldomai artėja.<br>123rf nuotr.
Skirma Liepienė.
Skirma Liepienė.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 15, 2015, 11:35 AM, atnaujinta Sep 29, 2017, 8:13 AM

Avinas (03 21–04 19)

Jei jums norisi kam nors paskambinti, pašnibždėti ir jau smaugia ilgesys, neatidėliokite to. Ir nesvarbu, kas teisus, kokie papročiai galioja, – reikia surasti tą, kurio šaukiasi siela. Ir nebūtinai viskas susiklostys palankiai. Tačiau jūs žinosite, kurioje vietoje esate, būsite atviri naujai patirčiai.

Tai geras laikas atsisakyti to, kas atgyveno ir skaudina. Tai nauja pradžia, atgimimas, kuriam esate pasiruošę.

Jautis (04 20–05 20)

Kalėdinis skambesys virsta triukšmu, šventinė dvasia prislopsta. Tačiau jau iki savaitės pabaigos viskas bus nupirkta, supakuota ir pamiršta. Todėl nesvarbu, kokia šių metų tema, viskas bus laiku.

Gali būti, kad planas, kaip sutikti Naujuosius metus, keisis, bet tai neturėtų liūdinti, nes šalia tie žmonės, kurie reikalingi, mylimi ir nepakeičiami. Visa kita – tik detalės.

Dvyniai (05 21–06 20)

Greičiau Baltija išseks, nei jūs imsitės rizikingų pasiūlymų, kuriais dabar gyvenimas gundo. Bet maža kas gali nutikti. Jūs planuosite šeimos šventes, laisvalaikį, visai nekreipdami dėmesio į tai, ko nori ir tikisi kiti, konfliktai namuose jus gali pastūmėti keista linkme.

Neskubėkite, ir savaitė bus harmoninga, kupina geriausių jausmų, bendravimo, susitikimų, išvengsite įtampos darbe. Barnis namuose – klaidos darbe.

Vėžys (06 21–07 22)

Ateitis priklauso tiems, kurie žino, kur eina. O jūs tikrai žinote, kur turite ir norite nueiti. Sėdėjimas vienoje vietoje žudo. Todėl neklausykite patarėjų, kurie bando įrodyti, kad reikia išlaukti, detaliai išnagrinėti situaciją.

Jūs turite tikslą ir žinote, kaip jį pasiekti, tad kodėl laukiate? Jei reikia pabaigti, užbraukti brūkšnį, ko nors atsisakyti – padarykite tai dabar.

Liūtas (07 23–08 22)

Tenka kovoti su malūnais, kurie mala sniegą. Garso daug, darbas verda, o rezultatas bet kuriuo metu gali ištirpti. Todėl pasitikėdami savimi, savo ištikimiausiais partneriais ir antrąja puse kurkite naujus planus – didelius, svarbius, toli siekiančius.

Gal ne iš karto pabirs auksiniai grūdai, bet jei idėja gera, siekiai protingi, rezultatas bus. Džiaukitės šventėmis, linksminkitės ir negalvokite, kas gali nutikti rytoj.

Mergelė (08 23–09 22)

Jūsų finansinė padėtis neturi nieko bendra su dovanų verte. Jūsų dovanos išskirtinės, bet praktiškos, reikalingos. Apie kiekvieną pagalvota, kiekvienu pasirūpinta. Smagu tai, kad pasirengimas šventėms džiugina.

Mėgaukitės kiekvienu iškeptu grybuku, supakuota dovana ar užbaigtu namų darbu. Jauskite bendrumą su šeima ir nekreipkite dėmesio į smulkmenas, kurios tėra pabirę eglės spygliai.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Ši savaitė bus apie tą patį – vertybes, prisirišimą ir sentimentus. Reikės kalbėtis apie tai, kas labai svarbu, – ne tik dėl nevykusių dovanų, ne taip suplanuoto kalėdinio laikotarpio ar panašių šventinių nesusipratimų.

Gali būti, kad šis pokalbis bus itin nemalonus, bet reikalingas. Jums čia teks pagrindinis vaidmuo. Jūs – tas, kuris kaltina, tas, kuris saugo tradicijas. Kitiems reikės nulenkti galvą ir pripažinti jūsų teisumą.

Skorpionas (10 23–11 21)

Ginčai darbe nieko nepuošia, jie tik sugadina nuotaiką jums, kolektyvui, aplinkiniams. Ir nesvarbu, kur tai vyksta: parduotuvėje, biure ar jūsų asmeniniame kabinete. Ginčai ir nesutarimai labai komplikuoja situaciją. O dabar reikia gero, malonaus bendravimo – juk Kalėdų dvasia turi pagaliau ateiti ir į jūsų gyvenimą.

Nesusipratimai netruks ilgai ir jau kitą savaitę apie tai galėsite juokaudami pasakoti Kalėdų Seneliui.

Šaulys (11 22–12 21)

Kartais esate priversti daryti tai, ką reikia, ir jūs paklūstate. Bet ateina akimirka, kai galite būti tuo, kuo norite. Ir ta akimirka dabar, nes nutrūksta visi jus laikantys ir neleidžiantys veržtis pirmyn saitai, – likimas jūsų rankose.

Tačiau už pasekmes teks atsakyti tik jums. Intensyvi, kupina pokyčių savaitė. Skambanti, kvepianti, su permainų laukimu.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Norėtųsi, kad tiesa būtų viena. Deja, šiuo metu jos dvi ar net trys, nes viena yra jūsų ir neginčijama, kita – darbdavio, o trečią versiją visada galite išgirsti namuose. Atrodo, kad visas jūsų darbas, geri norai, aukojimasis ir siekis atlikti viską greitai yra pasmerkti.

Viskas susiklosto taip, kaip jūs net neplanavote. Sunkiausia išlaviruoti ir išlikti ramiems net tada, kai viską reikės kartoti iš naujo.

Vandenis (01 20–02 18)

Vis dar lengvas planavimas, svarstymas. Jokių abejonių, tik detalių šlifavimas. Viskas ta pačia tema – kaip laiku atlikti, uždirbti, turėti laiko sau ir nesigraužti dėl smulkmenų.

Rimti pokalbiai laukia penktadienį, todėl viską, ką turite atlikti nemalonaus, padarykite iki to laiko. O savaitgalį prikąskite liežuvį ir visą laiką skirkite namams.

Žuvys (02 19–03 20)

Atsitraukus toliau nuo kasdienių problemų galima visai kitaip pažvelgti į susidariusią situaciją. Ji nėra bloga, nereikia ir esminių sprendimų. Bet kai ką keisti jau reikėtų. Atsiranda nedidelių plyšelių bendraujant su kolegomis, bendradarbiais.

Todėl smagios senųjų metų palydos galėtų viską gražiai vašku užlieti. Tad neatsisakykite linksmybių kolektyve. Namie dar spėsite eglę papuošti ir žvakes uždegti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.