Astrologė Skirma Liepienė: koks bus švenčių laukimas?

Kokia bus savaitės dalis iki Kalėdų? Ramus ar nervingas bus švenčių laukimas? Astrologė Skirma Liepienė pateikė prognozes iki gruodžio 23 dienos.

Astrologė Skirma Liepienė pateikė prognozes iki gruodžio 23 dienos.<br>123rf nuotr.
Astrologė Skirma Liepienė pateikė prognozes iki gruodžio 23 dienos.<br>123rf nuotr.
Šaulys
Šaulys
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2015-12-20 04:30, atnaujinta 2017-09-28 10:18

AVINAS (03 21–04 20)

Migla. Dovanos neaplenks jūsų namų, jei ne per aukštai eglės šaką pakabinsite, pieno ir sausainių svečiams paliksite. Viskas bus gerai ir dovanos bus tos, kurių troškote. Miglotas, šiek tiek vynu praskiestas laikas. Jei galite, nedirbkite. Daugiau laiko skirkite šeimai, draugams. Dabar sukurtus planus teks keisti, bet planuoti vis tiek smagu.

JAUTIS (04 21–05 21)

Poilsis. Nei lošti, nei laimėti. Daug kalbų apie pinigus, sėkmę, meilę, bet tai tik kalbos. Nieko realaus, nieko, ką galima įgyvendinti artimiausiu metu. Kita vertus, tai leis sudaryti įspūdį, kad turite norų, troškimų, galvojate apie ateitį net ir tada, kai nieko nevyksta. Kad ir kaip būtų keista, noras dirbti taip pat išgaravo. Todėl artimiausiomis dienomis galėsite poilsiauti arba tinginiauti. Nesikrimskite, prieš akis visi metai darbams.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Spyglys. Jums atrodo, kad visos šventės ir pramogos skirtos jums, kad tai, kas vyksta, svarbiausia. Deja, bet esate tik didelės gyvenimo eglės spygliukas. Gali būti, kad tai suprasite jau po švenčių. Ir gerai, nes tai nesugadins Naujųjų sutiktuvių. Laikas nėra nei darbingas, nei svarbus. Greičiau jau tuščiai blizgantis ir neleidžiantis planuoti ar siekti to, kas iš tiesų svarbu.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Dokumentai. Nereikia užsiimti eksperimentais. Neverta veltis į tai, kas kvepia dideliais, bet svetimais pinigais. Pakentėkite. Dar bus laiko naujiems projektams, deryboms ir svarstymams. Vis dėlto sutvarkyti dokumentus, kurių terminas iki gruodžio paskutinės dienos, būtina. Kyla noras ir namuose siekti tvarkos, apsvarstyti galimus taupymo būdus. Bet gal dar ne dabar?

LIŪTAS (07 23–08 23)

Džiaugsmas. Švenčių dvasia sklando visur: namuose, svečiuose, mieste. Dėl to verta tapti geresniems, atlaidesniems, gal kiek sentimentaliems. Šis laikas nėra ypatingas, tiesiog mažais žingsniais einate link kitų metų. Jei galite, finansinius rūpesčius atidėkite. Dabar reikia džiaugtis ir galvoti apie tuos, kurie yra greta, tuos, kurie jums nepasiekiami.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Pakantumas. Artėjančias šventes galite sujaukti tik patys. Todėl būkite pakantesni, atidesni, mielesni net tiems, kuriuos sunkiai pakenčiate. Kita vertus, nedalykite dovanų be reikalo nei draugams, nei svetimiems žmonėms. Taip pat nekelkite ginčų namuose, kad ir kokios rimtos temos būtų. Tai gali išprovokuoti išsiskyrimą.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Prietaisai. Net jei galvoje tik šventės ir pasirengimas joms, o darbdavys leido neiti į darbą iki Trijų karalių, ilgai švęsti negalėsite. Užgrius netikėti svečiai. Teks blaškytis po parduotuves ieškant naujo virdulio ar maišytuvo – elektros prietaisai šiuo metu itin kaprizingi. Ne mažiau kaprizų rodys ir giminaičiai. Todėl būkite atidūs po eglute dėdami dovanas. Geriau mažesnis siurprizas, bet skirtas konkrečiam žmogui.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Žavesys. Turi būti kas nors, kas jus sulaikytų nuo kvailų sprendimų, kad vėjais nepaleistumėte to, ko ilgai siekėte, kam buvo skirtos visos pastangos ir lėšos. Kai kam tai atrodys panašu į užsispyrimą, bet iš tiesų tai mėginimas išsaugoti savą kryptį. Būsite ir linksmi, ir žavūs. Darbus ir rimtus sprendimus atidėkite iki kitų metų.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Galimybės. Neužsigriebkite per daug. Jūs žinote, kad galite ir mokate, kad išsisuksite iš bet kokios situacijos, bet pasistenkite bent patys sau nekenkti. Reikia realiai pasverti finansines galimybes ir neprisiimti sunkiai įveikiamų įsipareigojimų. Net jei manote, kad viskas turėtų pavykti, žaisliukas gali išslysti iš rankų ir sudužti.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Norai. Galite turėti viską, bet ne iš karto. O norisi čia ir dabar. Niekas negali apriboti jūsų norų – jei galėtumėte, tai pakratytumėte Kalėdų Senelį taip, kad visas dovanas išpurtytumėte. Deja, bet aplinkybės nepalankios tokiam apiplėšimui. Atsiras daugybė naujų susidomėjimo objektų, pagundų, kurios ne tik vilios į kolektyvinius vakarėlius, bet ir ištirpdys laiko bei padorumo ribas.

VANDENIS (01 21–02 19)

Planai. Žiemos ir šventinės nuotaikos labai nedrąsiai žengia į buitį. Bandysite atitolinti švenčių planus, negalvoti apie Naujuosius metus. Nenorite spėlioti, kaip bus, bet vis tiek namai kvepia džiovintais grybais, pyragais ir kliuksi karštas vynas. Leiskite šventėms ateiti ir į širdį. Viskas juk priklauso tik nuo nusiteikimo. Laikas bus geras, tik gal kiek sujauktas, be aiškių ribų.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Nuolaidos. Atsiranda dalykų, kurie svarbūs ir su kuriais sunku atsisveikinti. Tai prisirišimas prie to, kas atgyveno, suplyšo, nereikalinga, bet susiję su mielomis ir širdį šildančiomis smulkmenomis. Ar tikrai viso to jums reikia? Pabandykite atsisveikinti patys, nes gali būti, kad kai kas visa tai išmes be jūsų žinios. Ko gero tikėtis šiomis dienomis? Nuolaidų ne vien Kalėdų dovanoms, bet ir poelgiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.