Astrologė Skirma Liepienė: skaniausias mandarinas gali nusiristi

Šventės. Ar jos atneš tai, ko trokštame, ar Kalėdų senelis bus dosnus? O gal pats gražiausias mandarinas nusiris ten, kur jo niekaip nepasieksite? Skaitykite astrologės Skirmos Liepienės prognozes gruodžio 22–28 dienoms.

Daugiau nuotraukų (0)

Lrytas.lt

Dec 22, 2015, 1:36 PM, atnaujinta Sep 27, 2017, 11:14 PM

Avinas (03 21–04 19)

Ši savaitė klostysis labai skirtingai, nors didesnę jos dalį užims šventės ir pasiruošimas joms. Viskas priklausys nuo to, ar esate linkę patylėti, išklausyti, ar emocionaliai reaguosite į bet kokius pokyčius.

Labai tikėtina, kad dovanos bus pakeistos, eglutė pastumta, o jūsų darbo kėdė pernešta į kitą vietą. Santykiai klostosi aistringai, greitai, gal kiek su parodomąja programa. Bet juk toks metas.

Jautis (04 20–05 20)

Tai laikas, kai negalite ramiai nusėdėti ir jūsų pilna visur: darbe, namie, pas vaikus darželyje, renginiuose ir net tėvų namuose. Jūs bandote apglėbti tai, kas neįmanoma. Šiuo metu esate viskuo: ir Kalėdų Seneliu, ir elfu, darančiu žaislus, ir net duoną minkote.

Nurimkite, pailsėkite, leiskite sau pajusti, kad Kalėdos – ir jūsų šventė. Reikia daugiau vidinės ramybės, jaukumo ir saldumo.

Dvyniai (05 21–06 20)

Pats gražiausias ir skaniausias mandarinas nusirita toli ir liekate tuščiomis rankomis. Kad taip nenutiktų, pagalvokite ne tik apie tuos, kurie greta, bet ir apie tuos, su kuriais esate susiję emocionaliai, turite bendrų prisiminimų, bendros patirties.

Šiuo periodu labai svarbus santykis su vaikais. Todėl spindinti eglutė, dūžtančios puošmenos taip pat tampa šeimos tradicija ir linksmu klegesiu.

Vėžys (06 21–07 22)

Jaučiatės svarbūs, reikalingi. Išgryninami santykiai su tėvais, sava šeima. Didelėms linksmybėms kažkaip pritrūksta laiko. Bet kelionės, susitikimai, malonūs vakariniai pasisėdėjimai atperka savo jaukumu.

Nauji planai kuriami vangiai, negalvojama apie permainas. Tačiau pokyčiai darbe ne tik numanomi, jie iš tiesų bus. Bet tai – tik kitais metais.

Liūtas (07 23–08 22)

Jei eglė, tai iki pat lubų, jei dovanos, tai brangios. Turite daug, daug ir išleidžiate. Užmojai išlieka dideli ir per šventes, nes tai puiki proga pasirodyti, antrąją pusę pristatyti, o ir vaikais neprošal pasigirti.

Šventės laukia gražios, storos. Kas bus po to – nelabai rūpi. O ir rūpintis nelabai yra kuo, nes nauji darbai, naujas kūrybinis periodas prasideda kaip tik dabar, nesvarbu, kad metai baigia ištirpti.

Mergelė (08 23–09 22)

Yra daugybė nematerialių dalykų, kurie vertinami labiau nei brangios puošmenos. Tačiau dabar visa tai, ko esate verti, norite parodyti, pasidžiaugti patys. Todėl niekas jūsų taip nepradžiugins kaip vertingos, prabangios dovanos sau.

Namiškių, draugų nepamiršite, bet tai nebėra taip svarbu kaip ankstesniais metais. Namų ruoša, pyragėliai, padažai ir žąsys atsiims jiems priklausantį laiką, bet tai bus taip pat šventės dalis.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Kelionės iš namų į namus, nuo vieno stalo prie kito. Pradžioje tai džiugins, atrodys smagu ir linksma, bet vėliau taps nuobodu ir norėsis namo. Namų jaukumas ir ramybė šiuo metu yra prioritetas. Tai, kas jūsų, kas džiugina, šildo, ir yra didžiausia vertybė.

Savaitė nebus darbinga, naujų idėjų ir planų mažokai, tačiau daug draugų, daug žmonių, kurie atveria jums naujas duris. Nebijokite įeiti.

Skorpionas (10 23–11 21)

Ne viskas prasideda per Kalėdas. Yra daugybė dalykų, papročių, santykių, kuriuos Kalėdos dar kartą įtvirtina, suasmenina. Svarbiausia yra tai, ką jūs turite, ko iš jūsų išmoko vaikai. Nesvarbu, kokio dydžio austrės ant jūsų stalo, svarbu tik tai, kas prie jo sėdi.

Skirkite šį laiką bendravimui, šeimos santykiams stiprinti, būkite nuoširdūs su tais, kuriuos mylite. Tiesa, dovanos gali vėluoti.

Šaulys (11 22–12 21)

Pamokyti yra kur kas lengviau, nei patiems laikytis tų nurodymų. Todėl neperlenkite lazdos, dabar nesireikškite. Niekam neįdomu, visi gyvena savo gyvenimą, kuria šventę ir bando tuo jus sužavėti.

Leiskite jiems pasiekti savo tikslą, leiskite išlaidauti ir mėgautis saldžiais pyragais, sausainiais ir kitais stebuklais. Kuo dosnesni būsite, tuo lengvesni bus kiti metai.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Tarp vilnos debesų, minkštų šlepečių vėlimo ir imbierinių sausainių kepimo bus mažoka laiko sau. Viskas dėl kitų šventės. Bet gal tai ir gerai – jūs neturėsite laiko guostis, dejuoti, burbėti.

Viskas suksis labai greitai, net ir patį paskutinį vakarą prieš šventes. Nekreipkite dėmesio į tuos, kurie bandys barstyti druską ant skaudamų vietų, – tų, kuriems tai nepasiekiama, mandagumo neišmokysite.

Vandenis (01 20–02 18)

Užbėgti laiko laiptais, pamatyti, kas priekyje, patikėti savimi ir kitais – štai kas dabar svarbiausia. Visi norai, svajonės susipina, žaižaruoja ir atrodo labai trapūs. Bet viskas priklausys nuo tų, kurie panešės jūsų norus į priekį, saugos ir puoselės juos.

Gali būti, kad jau šios savaitės pabaigoje sužinosite, kas išsipildys, o kas ir liks suptis ant eglutės. Auksinės monetos į sąskaitą nesukris, bet atsiras kas ją papildys.

Žuvys (02 19–03 20)

Kartais širdį šildo visai ne tai, apie ką galvojote, ką pakavote, slėpėte nuo savęs ir naminių elfų. Svarbiausia – tikėjimas ateitimi, savais planais ir siekiais. Tikėjimas, kad tai, ką darote, yra svarbu (nekreipiant dėmesio į aplinkinių šnekas, pašaipas).

Gal po eglute ir nerasite didelių lobių, gal dovanos nebus tokios, kokių laukėte, bet rasite artimų žmonių meilę ir pasididžiavimą jumis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.