Skirma Liepienė atskleidė, kokia jums bus naujųjų metų pradžia

Metų sandūra – jau čia pat. Ar žvaigždės dar paliks laiko padaryti, kas nepadaryta, pasiimti, kas nespėta? O gal naujųjų pradžia duos tai, ko nedavė visi metai? Jūsų dėmesiui – astrologės Skirmos Liepienės prognozės gruodžio 29–sausio 4 dienoms.

Ar žvaigždės dar paliks laiko padaryti, kas nepadaryta, pasiimti, kas nespėta?<br>123rf nuotr.
Ar žvaigždės dar paliks laiko padaryti, kas nepadaryta, pasiimti, kas nespėta?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

Dec 29, 2015, 1:02 PM, atnaujinta Sep 26, 2017, 8:14 PM

Avinas (03 21–04 19)

Metai ištirpsta, paskutinėmis dienomis negalite nieko pakeisti, ištaisyti ar susigrąžinti. Kad ir kiek turėtumėte planų, sumanymų, jie dabar beverčiai – nieko nenuveiksite, kol visas pasaulis nepersiris per švenčių slenkstį.

Tačiau jūs vis tiek susigalvosite veiklos, ir sausio pirmos dienos bus kupinos judesio. Didžiausia tikimybė, kad visi jūsų planai siesis su darbu, santykiais jame.

Jautis (04 20–05 20)

Visas dovanas ir pažadus susirinkote dar praėjusią savaitę. Todėl dabar tai labiau panašu į ramų metų apibendrinimą, darbų įvertinimą bei bandymą pasakyti sau, kad nuveikėte maksimaliai tiek, kiek galėjote. Su tokia ramia nuostata ir pradedate kitus metus.

O pirmoji savaitė bus gera, sėkminga, nors jau su užuominomis į apribojimų laikotarpį. Dabar svarbiausia taikūs santykiai namuose.

Dvyniai (05 21–06 20)

Žinojimas gali pakeisti labai daug. Ką daryti, kaip padaryti, jūs žinote, tik ar esate pasiruošę priimti sprendimus dabar? Išlaukite. Šventės – geras laikas užglaistyti nesusipratimus. Karšto šokolado puodelis, smulki dovanėlė namie ar darbe – tai žingsnis į susitaikymą, šypseną, flirtą.

Būkite savimi, būkite žavintys, viliojantys, ir ne tik šią savaitę, bet ir visus metus jus lydės šilti santykiai.

Vėžys (06 21–07 22)

Lyg kas būtų suteikęs atostogas. Naujieji metai nebėra tokia šventė kaip Kalėdos ir jokio didelio pasirengimo nebus, net jei ir sutiksite juos didelėje kompanijoje. Susitikimai su draugais, giminėmis taip pat jau išseko.

Taigi liko tik pasigrožėti fejerverkais, išgerti šampaną ir ramiai pradėti metus. Gali būti, kad kokių nors nenumatytų dalykų įvyks, bet tai buitinės, lengvai sprendžiamos problemos.

Liūtas (07 23–08 22)

Svaigulys – ne nuo naujamečio putojančio gėrimo, o nuo gyvenimo realybės. Tik dabar suprantate, koks sudėtingas buvo gruodis ir kiek daug nuveikėte. Vieniems jis turėjo pramoginį atspalvį, kiti skubėjo darbus pabaigti, treti padarė daugiau nei per visus metus.

Ir dabar, kai galvojate, kas bus toliau, pradeda suktis galva. Negalvokite, jei galite, atostogaukite, pramogaukite. Laiko darbams – visi metai.

Mergelė (08 23–09 22)

Atlapotomis durimis, su vėju prasideda nauji metai. Jums jie prasideda dar ketvirtadienį kartu su pasiruošimu, planavimu, detalių derinimu. Jums tai svarbu, nes jaučiate slenkstį tarp praeities ir ateities ir žinote, kad galite kai ką keisti.

Nesiseka padaryti lengvai – darote iš jėgos pozicijų. Gerai tik tiek, kad be skubotų sprendimų. Atleiskite vadeles, bent per Naujuosius.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Kad ir kokius didelius laimėjimus jums žadėtų šie metai, labai svarbu, kad pradėtumėte juos sėkmingai. Viskas priklausys nuo to, kiek mokate tesėti pažadus. Kad ir kokie malonumai lauktų, kad ir kokios smagios eglutės palydos būtų, turite žinoti, kad viskas, ką pasakysite, bus panaudota prieš jus.

Todėl ne tik atidžiai žadėkite, pasirašydami skaitykite dokumentus, bet ir mokėkite pasijuokti iš savo klaidų. Priešai praras budrumą, o draugai įvertins puikų humoro jausmą.

Skorpionas (10 23–11 21)

Šventės praeina gerai, didelių rūpesčių ir nutikimų nėra. Kai kurie norai pareikšti jums, o ne Kalėdų Seneliui. Gal ir galėtumėte tai pamiršti, bet namiškiai kartkartėmis primins.

Todėl, jei leidžia galimybės, pradėkite planuoti jų įgyvendinimą. Bet kartais tiesiog taip nutinka, kad viskas vyksta pagal svetimą planą. Ir ne tik namie, bet ir darbe, ir net tame gyvenime, apie kurį kiti nežino.

Šaulys (11 22–12 21)

Jums pavyks suruošti nepakartojamą šventę – atšvęsti Naujuosius triukšmingai, įspūdingai. Apie tai dar ilgai visi kalbės. Tačiau gali būti, kad tai nedžiugins namiškių. Sulauksite priekaištų, kad mažai galvojate apie kitus, kad darbas, kolektyvas svarbiau nei šeima. Kartais jūs perlenkiate lazdą, ypač jei užimate vadovo poziciją. Bet tai tik nedideli konfliktai, kurie išputos ir baigsis.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Viskas turi savo kainą. Ir tai, ką gavote dovanų, ir tai, ką padovanojote, ką pasakėte ar pamiršote. Nors ši savaitė dar šventinė, jūs jau pradedate įvedinėti tvarką. Galvojate apie visus ateinančius metus ir bandote visiems įrodyti, kad reikia nepamiršti taupymo.

Nepersistenkite, negadinkite niekam nuotaikos ir linksminkitės kartu su visais, nesvarbu, kad žiema be lapų ir be sniego.

Vandenis (01 20–02 18)

Nelabai svarbu, kaip ir kur sutiksite Naujuosius metus, svarbiausia jūsų nusiteikimas ir nuotaika. Pildosi tik tie linkėjimai, kurie susieti su tam tikru laiku ir vieta. O visa kita – dvasinis lygmuo, jūs galite patys susigalvoti norus, linkėjimus ir jie pildysis taip, kaip jūs trokštate.

Leiskite sau norėti labai daug. Tegul metai bus kibirkščiuojantys, žėrintys, įsimintini.

Žuvys (02 19–03 20)

Šluoti eglės spyglius dar anksti. Aplinkui dar daug linksmybių ir pramogų. Gali būti, kad jūs šią savaitę turėsite nemalonių pareigų, tačiau tai bus tik keletas dienų, kai darbai įtrauks ir teks palikti visus namie tingėti. Bet savaitgalis bus triukšmingas, linksmas ir dosnus.

Tik neleiskite, kad draugai jūsų namus paverstų tarpine stotele. Geriau patys su jais keliaukite. Iki pirmadienio ryto naujamečiai fejerverkai turėtų išsisklaidyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.