„Stiliaus“ horoskopas 2016 metams

2016-uosius metus globos Ugninė Beždžionė (nuo vasario 8 dienos). Kas gi tai per padaras, kurio įtaka bus juntama mūsų gyvenime?

2016-uosius metus globos Ugninė Beždžionė (nuo vasario 8 dienos).<br>123rf nuotr.
2016-uosius metus globos Ugninė Beždžionė (nuo vasario 8 dienos).<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

Dec 30, 2015, 4:45 PM, atnaujinta Sep 26, 2017, 2:53 PM

Avinas (03 21–04 19)

Labai svarbu dirbti kolektyve, pasidalyti darbus, pasitikėti žmonėmis, esančiais greta, – taip kuriami nauji visaverčiai santykiai. O šiais metais verta eiti į kompromisus ne tik darbinėse situacijose, bet ir asmeniniame gyvenime. Tik duodami galite gauti.

Po truputį keisis vertybių skalė, ypač jaunų žmonių gyvenime, keisis ne vien padėtis, bet ir vaidmenys – kas nors taps mama ar viršininku, kai kam teks ypač sunkios pareigos. Visa tai reikia priimti kaip naują atsakomybę. Triukšmingų pasilinksminimų, nuotykių netrūks. Ypač bus smagu, jei partneris tam pritars.

Moterų gyvenime balandį dominuos ne tik raudoni atspalviai, bet ir jausmai.

Jautis (04 20–05 20)

Šįmet nutiks visa, kas gražiausia. Bus nemažai jaudinančių, sėkmės paženklintų akimirkų, turėsite kuo džiaugtis, girtis – vaikų laimėjimais, pasiektais tikslais sporto, meno, kūrybos srityse.

Nauji žmonės, meilė, aistra pakylės iki dangaus. Piniginę papildys pinigai, kurių jūs neuždirbote (alimentai, draudimas, pašalpos, palikimas).

Darbų tema suskambės rugsėjį. Turėsite puikių progų sužibėti, gauti naujas pareigas, sulaukti pasiūlymų vykti į tolimas komandiruotes arba rasti dar vieną pinigų šaltinį. Net ir svetimas idėjas galite paversti realybe. pačios didžiausios svajonės pildysis lapkritį.

Dvyniai (05 21–06 20)

Atrodytų, kad būtent šiais metais sėkmės gūsiai jus neš pirmyn. Galėsite ne tik planuoti, bet ir įgyvendinti sumanymus, tačiau jiems reikės drąsos ir aktyvios veiklos. Labai tikėtina, kad paramą namuose turėsite, nes santykiai ims nusistovėti, aistros – rimti.

Vieniši Dvyniai praleis įspūdingą vasarą. Netrūks meilės ir nuotykių. Tiems, kurie trokšta rimtesnių gyvenimo pokyčių, nebus lengva, nes šie metai palankesni avantiūroms, rizikingiems projektams nei kardinaliems pasikeitimams.

Vėžys (06 21–07 22)

Jus trauks visai naujos gyvenimo sritys, nauji pomėgiai, nauja veikla. Labai tikėtina, kad aplinkybės susiklostys taip, jog teks keisti daug ką: gal tai bus kitoks darbas, gal hobis virs darbu ar atsiras veiklos, kuri pakeis jūsų finansinę situaciją.

Darbas kolektyve bus perspektyvesnis, nei dirbant vienumoje.

Santykiai bus stabilūs, gal tik pavasaris ir ruduo žada būti spalvingesni, paslaptingesni, kupini jaudulio bei atgimusios meilės.

Blaiviai vertinkite savo jausmus, neįklimpkite į emocijas. Būkite atviresni šiais metais, daugiau laiko praleiskite su jums brangiais žmonėmis, stiprinkite ryšius su tais, nuo kurių pernelyg nutolote.

Liūtas (07 23–08 22)

Truputį ramiau. Jūsų karališkas ambicijas teks apkarpyti, nes šie metai ir taip atneš pakankamai šėlsmo, todėl neverta visko dvigubinti. Gali būti, kad nesuvaldysite savyje slypinčios ugnies ir įnešite labai daug sumaišties į savo pačių ir namiškių gyvenimą.

Tikėtina, kad jums pavyks suderinti savo kilnumą su pagarba aplinkiniams, – tai leis rūpintis tais, kuriems gyvenime pritrūko sėkmės. Sulauksite nemažai dėmesio, pataikavimų, meilikavimų bei pagyrų. Tai neturėtų jūsų stebinti ar skatinti didžiuotis savimi, juolab kad itin didelių aukštumų šiemet gal ir nepasieksite. Bet jūs mylėsite ir būsite mylimi. Kas gali būti geriau?

Mergelė (08 23–09 22)

Tai jūsų sėkmės ir šlovės metai. Pasinaudokite ryškia gyvenimo vaivorykšte ir pasiekite tas aukštumas, nuo kurių atsivers visiškai nauji toliai, nepraleiskite progų praplėsti akiratį. Galite tikėtis gero savo profesinės veiklos įvertinimo, o kartu – ir padidėjusių pajamų.

Tai geri, puikūs metai, kai jus vertina, pripažįsta ir myli. Staigmenų per visus metus netrūks, kaip ir kelionių, naujų knygų, naujų pažinčių. Aišku, dėl to teks ir padirbėti, susitelkti ties pagrindine gyvenimo kryptimi.

Kai tiek energijos, minčių bus skiriama darbui ir socialinei padėčiai, meilei bei santykiams su antrąja puse laiko liks visai mažai. Todėl viskas, kas susiję su jausmais, bus nustumta į šalį, perkelta ar atidėta palankesniems laikams.

Svarstyklės (09 23–10 22)

Įtampos aplinkoje liks mažiau – įsivyraus darna, harmonija ne tik namuose, bet ir darbinėje aplinkoje, tačiau asmeniniai poreikiai bus nustumti tolyn. Šiemet tai itin pajusite. Jau pavasarį pritrūksite dėmesio. Jums reikės įrodymų, kad esate mylimi ir reikalingi. Tiesa, nusivilti neteks, bet tai bus pamoka, kad siekdami aplinkos harmonijos turite derinti tai su savo vidiniais poreikiais.

Darbai klostysis palankiai, kartais su nedideliais trukdžiais, bet be ryškių pokyčių. Tik už atsakingą ilgametį darbą būsite įvertinti – jokiais novatoriškais pasiūlymais nesužavėsite. Tačiau tai kompensuos šilti, nuoširdūs, gerų emocijų dovanojantys tarpusavio santykiai. Tų santykių nebūtina slėpti, todėl nevenkite viešų renginių.

Skorpionas (10 23–11 21)

Šie metai gali tapti tam tikro jūsų gyvenimo etapo pabaiga. Išryškės kelerių metų jūsų veiklos, pomėgių rezultatai. Vieniems tai bus tiesiog baigtas etapas, kiti pradės naują panašią gyvenimo viją: lydės tie patys dalykai, tik jie bus kitokios kokybės.

Šiemet bus labai svarbūs santykiai su tėvais, seneliais. Reikia rasti laiko ne tik pakalbėti apie praeitį, savas šaknis, bet ir pasirūpinti išsaugoti tuos prisiminimus, senas tradicijas, kartu kuriant ir naujas. Kadangi daugiausia dėmesio teks šeimai, jos ryšiams, darbas bus vertinamas tik kaip veikla, kuriai nereikia papildomų pastangų ar iniciatyvos.

Meilės reikalai klostysis stabiliai, jei bus paisoma tradicijų, taisyklių. Tačiau pabandžius paimti vairą į savo rankas viskas pradės byrėti. Atminkite: partnerystė vertinga tik tada, kai abu stovi ant to paties laiptelio.

Šaulys (11 22–12 21)

Pasitikėti kitais bus sunku, teks imtis atsakomybės už save, šeimą, žmones, su kuriais bendraujate, dirbate. Tai metai, kai rūpinsitės visais kitais, bet ne savimi. Kita vertus, galbūt tie visi ir yra jūsų gyvenimas.

Kartu turite rasti laiko domėtis svetima kultūra, kitomis religijomis, gilintis į dvasines praktikas, mokytis – vien tam, kad kasdieniai rūpesčiai neįsuktų į nuobodžią, pilką rutiną.

Į jūsų gyvenimą ateis naujų žmonių, kurių autoritetas ir parama bus itin vertingi jums įgyvendinant naujus sumanymus. Tai bus tas pavyzdys, kuris vers tobulėti.

Jausmų srityje permainų mažoka: oficialūs santykiai tokie ir išliks, be audrų ir didelių pakilimų, o tie, kurie dar ieško poros, turės įdomių pažinčių, bet tai nebus ilgam.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Tiems, kurie žino, ko nori ir ką gali, viskas bus paprasta: reikės tik kryptingai eiti tikslo link. Sunkiau tiems, kurie linkę atsakomybę perkelti ant svetimų pečių, – jų svajonių išsipildymas nutols. Bet viską gali kompensuoti nauji ryšiai, pažintys, meilė. Šiais metais labai daug ką lems jūsų sugebėjimas bendrauti, išlaikyti ryšį su žmonėmis. Tai gali padėti pasiekti ir naujas erdves, tiek darbe, taip ir asmeninių santykių srityje.

Judėjimą gyvenime užtikrins kiti žmonės ir jų pagalba, todėl nepamirškite, kad komunikabilumas – jūsų sėkmės laidas. Meilei, naujiems santykiams ar santuokai tai palankus laikas.

Vandenis (01 20–02 18)

Jūsų noras pažinti pasaulį, jį keisti, tobulinti ir viską pritaikyti esamam momentui vers judėti pirmyn. Jei turėsite puikią palaikymo komandą, viskas vyks greitai ir sėkmingai. Tačiau negalite spausti aplinkinių, nes sulauksite labai didelio pasipriešinimo tiek darbe, tiek namie.

Tolerancijos ir pakantumo prireiks bendraujant su tais, kurie nemato aiškaus ateities vaizdo, – juos teks pirmiausia sudominti ir tik tada tikėtis kartu keliauti pirmyn. Viskas, ką sumanysite, gali būti įgyvendinta, tik reikės veikti neatidėliojant.

Finansinė sėkmė ateis greičiausiai tik baigiantis metams. Aktyvumo prireiks darbuose, o jausmų fronte įsiviešpataus ramybė. Visko, ko trokštate, pasieksite, tačiau tai labiau tikėtina ateityje, ne šiais metais.

Žuvys (02 19–03 20)

Ateina metas jus išstumti į priekį ir užkrauti atsakomybę, prie kurios nesate pratę. Tai – išbandymų laikotarpis: turite būti geresni, tobulesni, nei esate iš tiesų. Šis etapas pareikalaus daug pastangų, didelės įtampos ir nemažai sveikatos.

Tačiau iš tiesų jūs galite daugiau – tai ir įrodysite šiais metais. Kartu įkopsite į naujas aukštumas, sulauksite finansinės sėkmės.

Jūsų laukia tobulėjimo visomis prasmėmis metai. Ilgalaikiai santykiai gali atvėsti, pajusite, jog tolstate vienas nuo kito. Tai laikina – vasara viską sugrąžins į savo vietas. Vienišiems trūks laiko romantikai, pasimatymams ir žaidimams, tačiau bus proga sutikti kaip tik tą žmogų, kurio reikia, kuris jus supras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.