Astrologė Skirma Liepienė: laukia ne vien malonūs rūpesčiai

Paskutinė metų diena ir naujųjų metų pradžia nestokos sumaišties ir bruzdesio. Tiesa, tai ne priežastis nešvęsti. Astrologė Skirma Liepienė pažėrė įžvalgų gruodžio 31–sausio 8 dienoms.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
Ožiaragis
Ožiaragis
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 31, 2015, 9:10 AM, atnaujinta Sep 26, 2017, 12:50 PM

AVINAS (03 21–04 20)

Tyla. Nesvarbu, kur ir su kuo sutiksite Naujuosius metus. Kalbos visą laiką suksis apie darbus, galimybes ir perspektyvas. Jūsų nestebins nei fejerverkų grožis, nei namų puošyba. Norėsite tikrų nuotykių, išbandymų ir rizikos. Visa tai turėsite, bet ne pirmą atėjusių metų vakarą. Svarbu neįžeidinėti ir nekritikuoti tų, kas nenori priimti jūsų idėjų.

JAUTIS (04 21–05 21)

Pertvarka. Daugiausia energijos teks skirti pareigoms. Tai nedžiugins ir atims daug laiko, kurį galėtumėte skirti pramogoms. Laimė, visa tai iki Trijų karalių taps nebeaktualu. Todėl į viską žiūrėkite ramiau, nesibarkite, neieškokite kaltųjų. Jei turėsite laisvų dienų, imkitės rimtų permainų namuose.

DVYNIAI (05 22–06 21)

Interesai. Esate priklausomi nuo aplinkybių, todėl savo interesus tenka ginti ne tik pakeltu balsu. Kai ką reikės įrodyti dokumentais. Namuose situacija itin maloni, o nuotaika šventinė. Kartu kuriami nerealūs planai ir svajojama apie ateitį. Deja, bet nuo antradienio viskas grįš į realybę, todėl vėl pasipils priekaištai. Kad ir kaip būtų, dabar reikia visiškai atsipalaiduoti.

VĖŽYS (06 22–07 22)

Šventės. Naujųjų sutiktuvės būryje draugų ar su šeimos nariais bus triukšmingos, malonios, kupinos geriausių linkėjimų ir dovanų. Ši euforija išsisklaidys tik trečiadienį, kai pajusite, kad oficialios šventės baigėsi. Prasidės meilės, nuotykių, paslapčių ir aistrų metas. Smagu tiems, kas buvo užmetę tinklus. Kitų laukia neramios paieškos.

LIŪTAS (07 23–08 23)

Dovanos. Niekas jūsų nestebina, nes patys esate linkę stebinti. Tai dosniais mostais, tai dėmesiu, tai meiliais žodžiais. Po truputį išnaudojate dovanų maišą. Dar liko keletas dovanų, kurias vertėtų pasilikti ir pasaugoti. Gali būti, kad tai vienas kitas geras užsakymas, įdomi pažintis, virsianti rimtais santykiais. O gal – naujas žmogutis, ateinantis į jūsų namus. Neišdalykite to, kas skirta jums.

MERGELĖ (08 24–09 23)

Ryžtas. Kaip niekada ryžtingai pradėsite metus. Kaip juos sutiksite, visai nesvarbu. Jūs gyvenate ateitimi. Reikės naujų kelionių, pažinčių ir informacijos. Namuose prireiks griežtos tvarkos ir didelės meilės – aistringos, viską užgožiančios. Gal kiek per daug norite, bet jei tikrai norite, tai ir turėsite.

SVARSTYKLĖS (09 24–10 23)

Rizika. Paskutinę metų dieną būsite linkę rizikuoti ir veltis į konfliktus. Deja, bet rizika nepasiteisins, o po poros dienų bus įvertinta kaip chuliganizmas. Todėl gerai apgalvokite, ką darote, ir atsisakykite sumaišties. Juo labiau kad pirma metų savaitė pateiks keistų gyvenimo sąskaitų. Finansai – viena pagrindinių ateinančių metų temų.

SKORPIONAS (10 24–11 22)

Atvirukai. Atostogos, bet netikros. Gal kiek mažiau tiesioginio darbo, bet daugiau papildomų pareigų. Jumis pasitiki, bet punšą maišo kiti. Kodėl? Ogi todėl, kad ne nuo šio gėrimo priklauso gyvenimo kokybė ir atsakomybės mastas. Išsiųskite atvirukus, ir nesvarbu, jei tai darote paskutinę metų dieną. Tai bus gijos, siejančios su draugais, pažįstamais.

ŠAULYS (11 23–12 22)

Sumuštiniai. Ši savaitė kupina susitikimų ir plepalų. Svarbių ir reikšmingų įvykių buityje neturėtų būti. Paaiškės, kad eglutė papuošta ne tomis spalvomis, kurios dera prie jūsų naujos suknelės ar batų. Be to, atnešė ne tą tortą, kurį užsisakėte. Tai smulkmenos, todėl visus nesusipratimus palikite nuošaly. Verčiau pasirūpinkite, kad sutinkant Naujuosius nepritrūktų mažų žuvelių ar vieno kąsnio sumuštinių.

OŽIARAGIS (12 23–01 20)

Norai. Turėsite visišką laisvę apsispręsti. Kai kada jūsų sprendimai bus diktatoriški. Bus taip, kaip norite jūs. Ir šventės, ir kasdienybė. Gali būti, kad keisis tradicijos, bus rokiruočių ir namuose, ir darbe. Džiugina tai, kad dabar – jūsų laikas. Jūsų planai, norai išklausomi, aptariami, viską darote taip, kaip patogiau. 

VANDENIS (01 21–02 19)

Planai. Naujų idėjų – marios. Jos tiesiog traukte traukia kitus žmones prie jūsų. Jūs – centre, bandote supažindinti, paaiškinti, galbūt net parodyti ateitį. Viskas puiku, nes tik taip galite įgyvendinti savo idėjas. Nepasiduokite jokiems ribojimams, kritikai. Namai? Šeima? Tam dabar tiesiog nėra laiko.

ŽUVYS (02 20–03 20)

Darbai. Kad ir kokia šauni būtų naujametė puota, jūs įsitikinę, kad ji tik atima laiką ir tuština piniginę. Darbai neleidžia atsipūsti, tad jau pirmą darbo savaitę teks kibti į senus sumanymus. Kai ką užbaigsite, kai ką perduosite. Kitaip tariant, procesas vyks. Finansų balos gali užšalti iki pat vasario. Tai neturėtų trikdyti, nes pinigų stygių galėjote numatyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.